Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor wanden en plafonds stucen:

Wanden en plafonds stucen

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wanden en plafonds stucen uit heel Nederland:

Nieuwbouwwoning afspuiten met latex

Het gaat om een nieuwbouwwoning waarvan de plafonds en wanden behangklaar worden opgeleverd. Het gaat om 250m aan wanden en 100m2 aan plafonds, deze wil ik beide laten afspuiten met latex.

Stucen woning eindhoven

Het laten afwerken met spachtelputz korrel van 205m2 aan wanden, daarnaast willen wij 115m2 aan plafonds aflaten werken met schuurwerkvlammen.

Badkamer/toilet renovatie

Ik wil de badkamer en toiletruimte laten renoveren. Het is van belang dat deze klus vanaf 1 juni plaatsvindt. Wanden en vloer over heen betegelen. Inloop douche ipv douche cabine verhoging weghakken. Wastafel verplaatsen. Bad blijft alleen betegelen. Toilet ruimte tegelen vloer en wanden. En inbouw wc plaatsen.Verder alle meubelen ophangen zoals kranen, wastafel en smalle opberg kast. Op beide plafonds spotjes plaatsen en enkele leiding verleggen.

Schilderen van 250m2 wanden en plafonds

Ik moet mijn huis laten schilderen. Het gaat om 2 verdieping. Het gaat om de wanden en plafonds. In totaal zal dit ongeveer 250m2 zijn. Graag laat ik een schilder de situatie inschatten zodat hier een offerte en afspraken voor gemaakt kunnen worden.

Bestaande woonkamer volledig stucen

graag zou ik een offerte ontvangen voor het volledig stucen van de woonkamer (wanden en plafonds) in bestaande woning Totale M2 Ca. 75 M2 wanden 55 M2 plafond incl dichtzetten v naden Het betreft een woning uit 2010. Die destijds voorzien is van glad glasvezel behang. Het plafond is kanaalplaat met spackspuitwerk. Het is de bedoeling dat de hele woonkamer voorzien wordt van glad sierpleister (paar mm, wanden zijn recht), gevolgd door strak latex spuitwerk Het volgende moet gedaan worden - Vloer, ramen,plinten keuken en 2 deuren afplakken - voorbehandelen - alles stucen - spuiten Bezemschoon opleveren Optioneel - meerprijs voor verwijderen behang, sommige stukken zitten los andere moeten weggestoomd, stoken worden. Meerprijs platte Amsterdamse plint rondom. Ook graag aangeven op wat voor termijn het evt zou kunnen. wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 55

Woning laten spacken 240 m2

Ik wil graag een nieuwbouw woning laten spacken. De muren worden behangklaar opgeleverd. De wanden zijn ongeveer 150 m2 de plafonds 90 m2 de woning wordt eind oktober opgeleverd.

Wanden en plafond afwerken met stuc en spuitwerk en behang

Plafond spuiten en kamerwanden dun stucwerk + spuiten. Het gaat om 55m2 aan wanden met giboblokken, deze willen wij met glad pleisterwerk afwerken, vervolgens. is het idee om eerst glasvliesbehang behang en daarna gesausd te krijgen. De plafonds moeten opnieuw gespoten worden met latex, dit is 45m2.

spackspuitwerk glad wanden en plafonds

Ik wil alle wanden en plafond die behangklaar zijn laten glad maken met spackspuitwerk. Het gaat om ongeveer 230m2 aan wanden en 115m2 aan plafonds. Graag in de offerte meenemen hoeveel het zou kosten om dit oppervlakte aan vloeren ook af te plakken.

Stucwerk reparatie oud huis

Plafonds op riet vertoont scheurvorming. 2 slaapkamers en hal 1ste VD. Aanbrengen stucgaas en overstucen/finish. 2 muren slaapkamer en trapopgang afsteken ivm loszittend stucwerk, nieuw vorstrijk en afstucen sausklaar. Pand nalopen op kleine oneffenheden dmv plaatselijk schuren en bijvullen/bijwerken. Het gaat om ongeveer 25m2 aan plafonds en 25m2 aan wanden.

Bestaande woning afwerken met glad pleisterwerk 175 m2

Goedendag, wij hebben een bestaande woning en willen graag de muren en plafonds af laten werken met glad pleisterwerk. Het gaat om de wanden 100 m2 en het plafond 75 m2.

Partners

Partners van Casius