Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woonkamer woonboerderij stucen:

Woonkamer woonboerderij stucen

Wanden Vierkante meter: 91 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 44 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Buinerveen (Drenthe) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer woonboerderij stucen uit heel Nederland:

Woonboerderij wanden en plafonds, kozijnen, trap en keuken spuiten

Graag zou ik de gehele woonkamer (wanden en plafonds, kozijnen) en keuken van de woonboerderij inclusief de trap laten spuiten. De wanden graag met latexspuiten, de rest graag met verf. Het te schilderen oppervlak is redelijk groot, maar ik weet de afmetingen niet precies. U kunt op Funda kijken, daar staat de woning nog op. Het te beschilderen oppervlak is deels gelakt, de deuren en trap zijn van hout, maar ik weet niet of daar beits of verf op zit. het plafond is op sommige plekken 5 m hoog met balken, daarom denken wij dat spuiten het mooiste is.

Verbouwing woonboerderij

Het betreft een woonboerderij waarbij een renovatie afgerond moet worden. Er zijn meerdere dingen nodig bij het huis. De renovatie is voor een groot deel al af. De benodigde resterende dingen zijn: *nieuw gipsen plafond woonkamer *gipsen voorzetwandje om de trapmuur mooi te maken, * de trap mooi afwerken. *bovenverdieping toilet/evt kleine badkamer realiseren *bestaande dichtgemaakte schoorsteen omtoveren tot open haard. (of desnoods een nieuwe) *plavuizen vloer *deel gevel stucwerk in een hoek *rolluiken kleiner maken zodat ze weer passen *hekwerk om het terrein(dubbelstaafs of dik gaas (met buizen). een restant muur bij het plafond weghalen zodat het plafond mooi doorloopt. en mogelijk vergeet ik nog wat. Ik denk dat het onmogelijk is een goeie offerte te maken zonder bezichtiging. Ook afhankelijk van prijzen wil ik het een wel of niet of later. Heel graag zou ik een afspraak willen maken met u om het te laten zien en te bespreken.

Lak van gebinten verwijderen

In een aangekochte woonboerderij zit lak op de gebinten in de woonkamer en gang. Deze wil ik eraf laten halen door middel van luchtgommen. Hiervoor zoek ik een bedrijf dat dit voor mij kan doen. Het zal gaan om 100 strekkende meter. De werkzaamheden moeten in de eerste week van december 2018 worden uitgevoerd. Er zijn foto's aanwezig.

Verbouwing boerderij

Wij hebben een leuke boerderij op het oog, al wel een woonboerderij maar zal van binnen verbouwd moeten worden. Sloopwerk kunnen we zelf. Gaat om boerderij van 240m2. Beneden moet er nieuwe keuken met uitbouw van 3 meter en glazen schuifpui komen. De schuur moet bij woonkamer getrokken worden, nieuwe vloeren beneden en wc gerenoveerd. Kan iemand een groffe inschatting of offerte maken? Uiteraard is het tzt handig om voor een accuratere offerte met ons een bezoek aan de woning te brengen. We horen graag van u! Met vriendelijke groet,

Diverse werkzaamheden bij een woonboerderij

Wij hebben een oude woonboerderij aangeschaft waar diverse werkzaamheden op korte termijn uitgevoerd moeten worden. Tussen de woonkamer en de keuken dient er een gedeelte van een dragende muur verwijderd te worden. De muur is ongeveer 6 meter lang en hier dient ongeveer 3 a 4 meter weggehaald te worden. Er zal hierna een houten steunbalk geplaatst moeten worden om de boerderij stijl te behouden. Verder zal de houten vloer in de woning verlaagd moeten worden met 10 cm en een betonnen vloer met vloerverwarming geplaatst. Dit is ongeveer 35 m2. In de hal zijn steenstrips tegen de muur geplaatst. Deze willen wij graag in een betonlook laten stuken. De ruimte is 2.96 meter breed en 5 meter lang. Graag zouden wij voor per onderdeel een indicatie ontvangen en hopen snel te kunnen starten met de werkzaamheden.

Verbouwing van een woonboerderij

Woonboerderij verbouwen, op zolder mag alles eruit en mogen 2. Slaapkamers en 1 badkamer komen. Beneden halen wij er graag 1 niet dragende muur uit en vernieuwen wij de woonkamer + keuken.

CV ketel en en radiatoren installeren

Graag zouden wij een offerte willen opvragen voor het leveren en installeren van een CV ketel en het aanleggen van 8 radiatoren in 8 ruimtes. Het is een oudere woonboerderij. De wanden zijn van steen. De vloer in de woonkamer is van hout, de rest is beton. Alles is begane grond. In drie slaapkamers, gang, woonkamer, badkamer, keuken en serre radiatoren ophangen. De gaskachels die nu voor verwarming zorgen verwijderen. Graag uw offerte hiervoor. Met vriendelijke groet.

Muren en plafonds laten verfspuiten

Onlangs heb ik een woonboerderij aangeschaft en ik wil de muren en plafonds graag laten verfspuiten in een frisse en strakke witte kleur. Aan het plafond zitten veel traditionele donkerbruine houten balken, namelijk in de woonkamer, hal en slaapkamers. Er zijn ook meerdere houten balken als staanders. Voor het gemak heb ik enkele foto's bijgevoegd, zodat u een indruk krijgt van wat ik bedoel. Afmetingen: 10.94 x 1.64 woonkamer, 3.20 x 4.23 keuken, 3.80 x 4.90 slaapkamer-1, 3 x 4.90 meter slaapkamer-2, 3.85 x 4.90 slaapkamer-3, 11 x 3.25 hal-1, 4.10 x 3.70 hal-2, 2.15 x 1.40 hal-3 en de werkkamer is 5 x 3.85 meter. De wanden zijn 3.57 meter in de woonkamer en elders 2.72 meter hoog. De muren bestaan uit pleisterwerk. Ik wil de muren en plafonds graag in helder wit gespoten hebben en de balken in diep donkerbruin. Verfspuiten lijkt mij voor deze grote klus ook voordeliger, effectiever en netter in plaats van verven. Tenzij u daar anders over denkt? Het goed afplakken van de balken is natuurlijk een vereiste! De vloer moet nog geëgaliseerd en betegeld worden, dus op zich kan het geen kwaad als er nevel op de grond terecht komt. Het gaat om de woonkamer, werkkamer, drie hallen en drie slaapkamers. Plattegrond met maten is bijgevoegd. Kunt u mij een prijsopgave/offerte toedoen?

Woning herinrichten

Wij krijgen 7 april de sleutel en willen voor 1 juni verhuizen. Mijn vriend heeft alle maten dus zou het niet precies weten, eerst bekijken dus maar is veel schilderwerk. Het gaat om een huis en kantoor in Ulvenhout. Wanden, plafond, deuren, kozijnen allemaal binnen(voorlopig). Vloer laten we schuren en lakken door iemand anders. Is een woonboerderij dus allemaal houten plafonds met balken, 172M2. We willen de kelder laten opfrissen(stahoogte 150 cm). Badkamer ook evt(nog niet besteld), strippen en opnieuw opbouwen. Electrisch evt verplaatsen naar voor ons handige punten. Dubbelglas in de woonkamer, twee ramen met allemaal kleine ruiten:-) Keuken voorbereiding (evt water en gas wat omleggen voor de plaatsing). Mogelijk een hoogslaper maken op slaapkamer. Kasten handige indeling maken ivm schuine wand en herinrichten wasruimte (nieuwe ketel moet erin). We hebben nog ergens een bergkast zonder deur waar een deur in gemaakt moet worden. Waarschijnlijk ook nieuwe stoppenkast en evt ombouw? Daarnaast wat timmermanswerk als een hele hoge boekenkast maken op maat ed. Ik kan mij voorstellen dat jullie veel meer informatie willen en het pand ook willen zien. We hebben de sleutel nog niet maar veel foto's. Ook kunnen we op afspraak met de huidige bewoners een bezichtiging plannen. Dat zou heel fijn zijn om van vakmensen te horen wat wel en niet mogelijk is. En hoe lang eea gaat duren voor onze planning. Graag hoor ik of jullie daar tijd voor hebben.

Elektra aanleggen in een een woonboerderij

De volledige elektra aanleggen in het deel van een woonboerderij dat verbouwd gaat worden tot huis. Boven: 4 slaapkamers, toilet, douche, washok, overloop. Beneden: hal, toilet, keuken, woonkamer. Afmeting boven: 18 x 8 meter, beneden: 14 x 11 meter. Momenteel ben ik met de aanvraag van de aansluiting 3x25 amp bezig. Door het hele huis moeten nieuwe kabels/leidingen getrokken worden. Ik hoop dat u zo voldoende info heb om hier een offerte van te maken.