Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor woning sauzen en spack spuiten:

Woning sauzen en spack spuiten

De wanden in de woonkamer en op de eerste verdieping voorzien van spackwerk. De plafonds sausen over bestaand spack werk. Het gaat beneden om 42 m2 sierpleister. Boven om 48 m2 spackwerk. En tot slot plafond beneden en boven sauzen, ongeveer 90 m2 .
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woning sauzen en spack spuiten uit heel Nederland:

Woning voorzien van spuitverf

Ik wilde eerst zelf gaan sauzen totdat ik zag dat spuiten heel snel gaat. Ik zoek een specialist die ongeveer 50 m2 aan wanden (ond: oud stucwerk) en 55 m2 aan plafonds (ond: beton) kan voorzien van spuitverf.

Renoveren woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer t.b.v. de verbouwing van onze nieuwe woning te Delfgauw. t het de werkzaamheden zoals omschreven in bijgesloten document. Eventueel voeren wij een deel van de werkzaamheden (leggen laminaat, sauzen en wegbreken stenen muur) zelf uit. Dit is uiteraard afhankelijk van het uiteindelijke financiële plaatje. De exacte maatvoeringen en dus oppervlakten, hebben wij nu nog niet. Op 8 juli kunnen wij terecht bij de gemeente voor archieftekeningen. Mijn man is bouwkundige, hij zorgt voor de benodigde tekeningen en berekeningen. De oplevering van de woning staat gepland op 1 september, wij hopen de werkzaamheden af te ronden in 2 tot 3 maanden.

Woning behangen en schilderen

Kinderkamer van 3 bij 2 m behangen en schilderen .Hal sauzen incl. trapopgang en plafond. Daarnaast ook de overloop en klein herstelwerk gipsplaten in de voorkamer boven.

Houtwerk binnen en wanden sauzen

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor de onderstaande zaken voor onze nieuwe woning in Zaandam centrum. 1) Schilderen houtwerk binnen (voor 30 juli klaar) 2) Sauzen wanden (Voor 30 juli klaar) 3) Schilderen deel houtwerk buiten (medio augustus/september) 4) HR++ Glas op verdiepingen (optioneel) 1) Zie bijlage met foto rapport van het te schilderen houtwerk. Het houtwerk binnen is onlangs nog geschilderd en in super goede staat. Het hoeft echt enkel lichtjes opgeschuurd te worden. 2) Voor de wanden sauzen verwijs ik het beste naar de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoeringen. Plafond BG is 270cm hoog, V1 is 260cm hoog en V2 is 240cm hoog. Wanden zijn pas gestuukt. De badkamers worden betegeld, enkel de plafonds van deze ruimtes sauzen. 3) Houtwerk buiten heeft minder spoed gezien dat ook kan plaatsvinden als we er wonen (= 31 juli). Offerte graag op basis van opname op locatie het handigste. 4) Indien jullie ook HR++ glas kunnen leveren, dit graag ook offreren. Zie offerte op maat van leverancier die ik al binnen heb, maar mocht dit samen met schilderwerk kunnen plaatsvinden is dat uiteraard het handigste. Kleuren zijn op basis van Farrow & Ball waaier, maar het mag gewoon met sikkens, sigma etc gemengd worden. Hoeft dus geen farrow & ball verf te zijn. Binnenschilderwerk (en evt. glas zetten) graag voor 30 juli klaar ivm verhuizing. Mochten er nog vragen zijn hoor ik het graag.

Bestaande woning wanden glad maken en latexen

3 kamer appartement (ong 62 m2) opgeleverd 2009. Bestaande laag behang halen wij zelf weg. Woonkamer, gang, en 2 slaapkamers > muren glad maken en sauzen. Laminaatvloer blijft behouden wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Woning sauzen/spuiten

Ik zou graag de wanden op de begane grond in mijn nieuwe huurwoning willen sauzen/spuiten. Verder is er op de eerste verdieping een hoge nok die ook gespoten/gesausd moet worden. De totale oppervlakte is ongeveer 200 m2. De ondergrond hoeft niet weggehaald te worden.

Isoleren wanden

We willen graag onze bijkeuken-muur aanpakken. We willen graag een halfsteensmuur die naar buiten toe staat laten isoleren in de binnenkant. Als afwerking willen we deze muur voorzien van beplating waarover je zou kunnen behangen met glasvezel behang of sauzen. Gaat om 14 m2 Woning gebouwd in jaren 60. De buitenmuur is grotendeels heeft wat vocht doorslag plekken laag bij de vloer. Mogelijk moet de achtermuur ook worden geïsoleerd, of met iets anders wat aangepast worden. Het gaat om 4 m2. Liever alles niet te dik maken om zo de ruimte niet teveel te verkleinen.

Spachtelputz wanden sauzen

Goedenavond We zouden graag een offerte ontvangen. Het gaat om het sauzen van 5 wanden,in kleur, in onze nieuwe woning. De wanden en plafonds zijn voorzien van spachtelputz waardoor wij zelf doen niet zien zitten. 1 wand in de woonkamer van 8.32 x 2.47 =20.56m2 in de kleur Camouflage Green van Flexa 1 wand in de zolderkamer van 5.46 x 2.22 = 12.2 m2 in de kleur Inflatable blue van Histor 1 wand in slaapkamer 1 van 3.56 X2.49 = 8.9 m2 in de kleur Sprankelend S 2010 B10G van Histor 1 wand in slaapkamer 2 van 3.13 x 2.49 = 7.8 M2 in de kleur Camouflage green van Flexa 1 wand in slaapkamer 3 van 4.78 x 2.49 = 11.9 m2 in de kleur Muslin van painting the past Alle wanden en plafonds zijn voorzien van Spachtelputz.

Verbouwing bestaande woning (1978)

Elektricien - aardlekschakelaar - 10 stopcontacten moderniseren - 2 stopcontacten verplaatsen Stukwerk - 50m2 glad stucwerk muur (nu sierpleister) - 50m2 glad stucwerk muur (nu behangklaar) - 80m2 glad stucwerk plafonds (nu spachtel) - mooi afwerken 25 meter sierlijsten Binnendeuren en kozijnen - 8 binnendeuren ophangen - 8 kozijnen vervangen - geschatte materiaalkosten 6500,- Wc renovatie - Plaatsen sanitair - Tegelwerk (4m2) Schilderwerk - 180m2 wit sauzen (binnen) - 2 kozijnen (buiten) Vloer pvc met vloerverwarming -100m2 (beneden en boven) -pvc 25€/m2 Schuifpui -2.60m/3.00m, driezijdig, hout. Zolder -Scheidingswand gipsplaat (2.10m x 3.00m) -Nieuwe deuropening in bestaande muur Liefst gewoon een prijsindicatie per onderdeel. Voor een indruk van het huis https://www.funda.nl/koop/rotterdam/huis-41799560-hertshoornvaren-9/

Behangen van mijn woning en eventueel sauzen

Ik wil graag z.s.m. de hal en slaapkamer laten behangen met glasvezel/ egaliseer behang, zodat ik het daarna kan (laten) sauzen. Het gaat om een totaal van ongeveer 35 m2. Graag ook het behang meenemen in de offerte. Als u het daarna ook kan sauzen graag ook meenemen in de offerte.

Partners

Partners van Casius