Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stukadoors voor hele huis stukken :

Hele huis stukken

Wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
Onze klant uit Assen (Drenthe) wenst(e) offertes van stukadoors voor stucwerk en spackspuiten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hele huis stukken uit heel Nederland:

Onderkelderen huis

We hebben kleine kelder waar je net in kunt staan en beschikken over een kruipruimte. We willen graag het hele huis +/-49 m2 onderkelderen. Doel is om extra leefruimte te creëren. Het is een oud huis, bouwjaar ongeveer 1914. Wij weten niet of er een vergunning nodig is, maar denken van wel. Graag een prijs voor een casco- en complete oplevering.

Klapperende dakpannen

Wij slapen rechtstreeks onder het dak, deze is goed geïsoleerd, maar als de wind hard waait dan klapperen de dakpannen. Hier willen naar laten kijken en iets aan laten doen. Wij denken dat het om het hele dak gaat. Het gaat om een Franse kap, dus 2 rechte stukken en 2 schuine, het dak is 4 jaar oud. Het huis is 8, 5 m bij 6 m breed. Is hier iets aan te doen en wat zou dit ongeveer kosten?

Uitbouw achterzijde tussenwoning

Wij willen een uitbouw aan de woning laten maken van ca. 5 m breed en 3 m diep. Daar moet ook een nieuwe keuken in geplaatst worden, verwarming komen en de muren mooi afgewerkt en een vloer gelegd, dus eigenlijk het hele complete plaatje. Graag ook meedenken met ontwerp en hoe wij de aanbouw zo duurzaam mogelijk kunnen maken (isolatieglas of groendak als dat mogelijk is?). Het moet wel aansluiten bij ons huis, het is een jaren 30 woning met glas in lood ramen. We hebben op de site van de gemeente gekeken en daar staat dat tot 3 m vergunningsvrij gebouwd kan worden. We denken dat er een fundering nodig is, maar we weten niet welke. Alleen in de maand augustus lukt ons niet, voor de rest wel.

Schuin dak recht op trekken

Wij willen graag onze tussen woning verbouwen. Vanaf de eerste verdieping heeft de woning een schuin dak. We willen de eerste en zolder (deels) recht optrekken. We willen wel de punt behouden maar op zolder een slaapkamer creëren met een rechte zijde over de hele gevel. Huis is 5.5 m breed heeft betonnen tussen wanden zonder spouw en betonnen vloeren. Is er iemand die mij een ruwe schatting kan geven om deze casco op te leveren. Afwerking binnen doe ik zelf

Aanbouw van hout realiseren

Graag zou ik een aanbouw willen realiseren van hout. Ik ben me aan het oriënteren naar de mogelijkheden. Deze ruimte zou van veel licht moeten voorzien, zodat je het gevoel hebt deels buiten te zitten. Hij moet 2,7 diep worden en 6 meter breed (over het hele huis). Vergunning is niet nodig. Graag wil ik een offerte voor een complete oplevering en een casco oplevering. Er liggen nu stenen. Het liefst begin ik rond april, mag ook later maar de voorkeur is wel dat het voor de zomer af is.

Badkamerwand stucen

Wij hebben een huis gekocht in Haarlem. Huis is oud, maar de hele bovenverdieping is er uit gesloopt. Er zullen dus nieuwe wanden (gips) geplaatst worden waarop gestuct kan worden. Ik denk er over om een wand in de badkamer te laten stucen in een betonlook (heb me nog niet verdiept in de verschillende kleurtinten). Gaat om minder dan 10m2 Ik ontvang graag een offerte!

Infraroodverwarming plaatsen

Ik ga binnenkort zonnepanelen plaatsen en wil eventueel overcapaciteit nemen en ook bezuinigen op gas, weet niet of het hele huis lukt maar anders allen de bovenverdieping.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van ons huis realiseren. De afmeting zal ongeveer 2,5 bij 5,5 mtr zijn. We willen graag een glazen schuif pui over de hele lengte en een glazen dak voor de lichtinval. Ingang van het huis zit aan de achterkant dus toegankelijkheid voor zwaar materieel is beperkt. Er is een vergunning nodig, deze regelen wij zelf. De uitbouw wil ik graag van stenen. Onze buren links en rechts hebben een uitbouw van dezelfde afmeting. Wij denken dat er geheid moet worden. Casco oplevering, graag wel wind- en waterdicht.

Cv-ketel vervangen door een grondwaterpomp

We hebben een oude CV ketel. We overwegen om nu de stap naar warmtepomp verwarming te maken. We hebben radiatoren, geen vloer verwarming. Liefst willen we een hele renovatie voorkomen. Huis is gebouwd in 1998. Nu verbruiken we rond 2000 m3 gas met HR-ketel. Ik heb al een grondwaterput voor tuin, grondwater op 3 meter diepte. Is het ook mogelijk met een 2e put 15 à 20 meter verderop water op/terug te pompen. HEt is een vrijstaande woning. We zijn met 5 personen. We hebben 2 etages en een kleine zolder. De cv-ketel moet worden verwijdert en worden afgevoerd. Ik heb nu een ketel van 28 kilowatt. Mijn grote zorg is dat ik radiatoren heb en geen vloerverarming of iets aan de muren. Ik wil het liefst vloerverwarming vermijden vanwege de vloerbedekking (eikenhout parket en tegels). Ik wil een warmtepomp op grondwater, niet op lucht. Ik heb zonnepanelen van 7 kilowatt.

Vernieuwen bedrading

Bedrading in hele huis vernieuwen en groepen logisch indelen. Tevens stroom in keuken aanleggen t.b.v. Inductie.

Partners

Partners van Casius