Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Assen of directe omgeving.

1214 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: stucen van nieuwbouw, nieuwbouw plafonds en wanden pleisteren, wanden en plafonds in boerderij stuken na verbouwing, woningen verbouwde schuur pleisteren, nieuwbouwwoning stuken en wit spuiten, buitengevel isoleren en stuken, bestaande bouw stuken van buiten, gehele huis pleisteren, nieuwbouwwoning stuken en spuiten, buitenmuren stuken, nieuwbouw woning stucen en spuiten, stuken en spuiten van wanden, woning glad stuken, stucen van een vrijstaand huis, strak stucwerk in nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Assen:

Hal en trapopgang spachtelen

De muur in de hal en trapopgang spuiten. Ik weet nog niet niet wat ik op de wand wil hebben, iets van een korrel zoals in de huiskamer. Wanden: 15 m2 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Doucheruimte strak pleisteren

We gaan de gehele douche renoveren. We willen zowel de vloer als wanden zonder tegels en voegen. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur spachtelputzen

De muur heeft 1 rare streep ( bolling) en dat willen wij graag weggewerkt hebben. Er zit vliesbehang en daarover structuur. Wanden: 20 m2 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel). In overleg.

Woning spackspuiten

Ik heb een woning gekocht en wil graag de muren en plafond laten spackspuiten. De wanden zijn in totaal 70 vierkante meter, deze zijn nu behangen en dit zal ik zelf verwijderen. Het plafond is 45 vierkante meter groot. De nieuwe vloer wordt pas later gelegd, dus de vloeren hoeven niet afgeplakt te worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nieuw gebouwd huis stuken

Wanden: 150 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond: 80 m2 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Nieuwbouwwoning strak maken

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht waarbij de wanden zijn behangklaar. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Nieuwbouwwoning laten stukadoren

Ik wil graag offertes ontvangen voor stucwerk in een nog te bouwen woning. Het gaat om 200 m² gemetselde wanden en 200 m² betonnen plafonds die glad gepleisterd en met latex afgespoten moeten worden.

Stucwerk in de nieuwbouwwoning

De datum van de oplevering van de woning is nog niet bekend. Mogelijk eind maart of begin april? Werkt u door heel Nederland dus ook in Assen? ]Wanden: 195 m2 Huidige ondergrond: diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Pleisterwerk op zolder

Ik heb op zolder een muur waar de stenen te zien zijn. ik vraag mij af of dit glad gemaakt kan worden met spackwerk of dat het gestuukt moet worden. Het betreft een muur van 10 meter breed en 2.30 meter hoog.

Muren in de keuken pleisteren

Stucen van keuken en enkele kamer muren. Ongeveer 17 m2. Ondergrond is een oud grof stucwerk met groeven.

Stucwerk op keukenmuren aanbrengen

Stucen van keukenmuren en enkele kamermuren, ongeveer 17 m2. Ondergrond is oud grof stucwerk met groeven.

Sierpleister aanbrengen op wanden in een nieuwbouwwoning

Woning wordt in week 45/46 opgeleverd. Wanden beneden graag in fijn sierpleister. Totaal ongeveer 55 m2. De lange wand van ongeveer 25 m2 wil ik graag in sierpleister met een kleur. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 73 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Woning beneden glad stucen

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Muur- en plafondbepleistering aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Beschadigd stucwerk plafond repareren

Over de gehele breedte van de woonkamer, 4.5 meter, zit er een scheur in het plafond. Deze scheur bevindt zich ongeveer 10 a 20 cm van het raam. Stucwerk brokkelt af. Graag zou ik willen weten wat mij dit gaat kosten om dit te laten repareren? Er is een foto beschikbaar.

Wand vlakken met glad pleisterwerk

Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Woning laten spackspuiten met Brander Briljant

Wij willen bij ons nieuwbouwhuis na oplevering alle muren laten spuiten met bijvoorbeeld Brander briljant (spackspuiten). Ongeveer 260 m2. De oplevering zal rond september of oktober zijn.

Wandje stucen

Er is een deur verwijderd op dit oppervlak en er dient aan weerszijden een gladde wand aangebracht te worden. Er is een foto beschikbaar. Wanden Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)

Plafonds stucen met schuurwerk

Het gaat om schuurwerk stucwerk van 3 plafonds met een totaal oppervlak van 65m2. Het huidige plafond bestaat uit vezelplaten. Mocht stucen van vezelplaten niet lukken, dan wil klant graag optioneel weten wat het kost om plafondplaten van 12mm dik met vellingkant te laten aanbrengen. In dit geval zal de klant alle voor werkzaamheden voor zijn rekening te nemen. Uiteraard is het gehele werk inclusief afplakken en afvoeren van bouwafval. Naar alle waarschijnlijk zal het werk kort na 1 september 2016 dienen aan te vangen.

Keukenplafond stucen

Plafond Vierkante meter: 9 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Wand stucen en afspuiten met latex

Vlak maken van huidige muur. De muur was voorzien van steenstrips deze zijn verwijderd oude stucwerk hierdoor beschadigd. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Spackspuiten over spackwerk

Bestaande woning die is voorzien van spackwerk. Dit moet van nieuw spackwerk worden voorzien. In de offerte graag onderscheid maken tussen het volgende: - oppervlakte begane grond 80 m2; - oppervlakte 1e verdieping 115 m2; - zolder 66 m2; - plafonds samen 118 m2. Zoals ik begreep moet er eerst een primer op het huidige spackwerk, dit ook graag mee offreren.

Gang, overloop en trapgat laten spacken

We hebben een woning gekocht die 15 december wordt opgeleverd. Hiervan willen de de gang, de overloop en delen bij de trapgaten laten spacken. We gokken dat het gaat om ongeveer 75 m², 26 november hebben we de mogelijkheid om op de bouw te kijken. We willen per 15 januari onze oude woning opzeggen. Onze vraag is daarom: wie kan bovenstaande ruimtes spacken tussen 15 en 31 december?

Beschadigd plafond repareren na lekkage

Ik heb lekkage gehad en dit heeft het plafond beschadigd. Fijn geschuurd plafond met plafondplaten. De plafond oppervlakte - mits het hele plafond moet worden behandeld - is 25 m2. Het beschadigde deel is uiteraard veel kleiner. Het heeft gelekt tussen de betonplaten, de lekkage zelf is al verholpen.

Gestuct plafond vervangen in de toilet

Door waterschade van een lekkende buis van de CV installatie is het plafond beschadigd geraakt. Het plafond moest worden open gezaagd om bij de buis te kunnen. Afmetingen van het gipsplaat plafond is 122 x92 cm. 12 mm dik plafond gipsplaat. Afwerking wit gespackt.