Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stukadoor uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stukadoors. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één stukadoor of meerdere stukadoors.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stukadoor een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stukadoors uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stukadoor!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende stucbedrijf, stukadoorsbedrijven, spackspuiters, stucadoors, afbouwbedrijven en stukadoors in Drenthe.

147 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stukadoor, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stukadoor in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stukadoors voor: 250 m2 Stucwerk (buiten & binnen) nieuwbouw, nieuwbouw woning stucen en latex spuiten, kelder waterdicht maken, stucen en latexen van meerdere kamers in hoekwoning, woning stucen 280 m2, stuken wanden nieuwe woning (80 m2), opnieuw spackspuiten of gladmaken van de wanden, nieuwbouwwoning laten stuken, alle wanden van een eensgezinswoning voorzien van spachtelputz, wanden en plafond nieuwe woning voorzien van spuitwerk, 275 m2 Granol muren en 80 m2 plafond glad maken en of spuiten, woning pleisteren, woonkamer stucen en plafond verlagen, woning laten stucen, stucen en isolatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stukadoor uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stukadoorsbedrijf, stucbedrijven, afbouwbedrijf, spackspuiter, stucadoor of stukadoor voor stucwerk en spackspuiten in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stukadoor in Drenthe:

dinsdag 30 juni 2020

Het stucen van binnenmuren

Wij zijn een boerderij aan het verbouwen en nu moeten alleen de muren nog gestuct worden. Het betreft 100 m2 met als ondergrond oud-stuc- en metselwerk.
dinsdag 30 juni 2020

Buitenmuur stucen

Deze woning is per 1 januari officieel in mijn bezit. Nu is het zo dat de buitenmuur ( volgens mij gecementeerd over stenen heen ) onderaan los laat. Volgens de bouwkundige keuring komt dit door optrekkend vocht. Wat kan ik het beste met deze muur doen? De bovenkant is opzich wel goed nog maar wil het wel gelijk goed doen, eventueel incl. isolatie. Ik hoor het graag.
donderdag 4 juni 2020

Behangen plafonds met renovlies

Het behangen van renovlies behang begane grond tussen 16 houten balken. Badkamer en slaapkamers enkel de plafonds. In totaal betreft het ongeveer 86 m2. De ondergrond bestaat voornamelijk uit gipsplaten.
donderdag 21 mei 2020

Een aantal wanden voorzien van latex-spuitwerk

De muren zijn net een paar dagen gestuckt, ik zou alles latex gespoten willen hebben dat het super strak is. Het betreft 100 m2 aan wanden. Achteraf graag ook alles netjes achterlaten.
donderdag 2 april 2020

Achterzijde woning stucen

Bij onze woning willen we in eerste instantie aan de achterzijde het stucwerk laten vervangen. Het gaat om 15 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 19 maart 2020

Herstellen van het plafond na waterschade

Vrijstaande woning waar schade in het keukenplafond is ontstaan door lekkage met regen via het dak. Het keukenplafond is aangetast en dient te worden hersteld. Het zou gaan om ongeveer 15m2.
donderdag 12 maart 2020

Spuitwerk plafond en muren woonkamer

Wij hebben een bestaande woning waarvan de woonkamer momenteel helemaal sausklaar wordt gestuct (plafond en wanden). Plafond (65m2) moet wit worden, wanden (60m2) grijs (S2005-Y20R) en 1 wand (7m2) grijs S4005-Y20R.
donderdag 27 februari 2020

Nieuwbouw woning stucen

Wij hebben een nieuwbouw huis en willen plafonds en bepaalde muren laten stucen. Het gaat om 200 m2 wanden en 140 m2 plafonds. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 20 februari 2020

nieuwbouwwoning stucen 300 m2

Complete nieuwbouwwoning stucen. Muurafwerking: behangklaar. Plafondafwerking: spuitwerk waarbij de naden niet zijn uitgevlakt. Het gaat om de wanden van 200 m2 en om het plafond van 100 m2
dinsdag 4 februari 2020

Badkamer stucen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn badkamer kan stucen. Het gaat om de wanden 15 m2 en om het plafond 5 m2.
zondag 2 februari 2020

Strak stucwerk op spuitpleister

We willen de wanden op de begane grond weer netjes hebben, zit nu lambriseringen op en behang. Wil graag strak stucwerk op spuitpleister, als dit mogelijk is. Startdatum in overleg, is geen haast bij. Het gaat om 75 m2
vrijdag 31 januari 2020

Buitengevel met kalkstuc bekleden

Ik wil graag de buitenmuur (90 m2) van mijn woning met kalkstuc bekleden. Dit is tot een hoogte van 3 meter.
vrijdag 31 januari 2020

Naden van spack plafond opvullen

Het betreft een plafond van 90 m2 in de woonkamer waarvan de naden tussen de betonnen ondergronden opgevuld moeten worden.
vrijdag 24 januari 2020

Woonkamer laten spackspuiten

Ik wil graag de woonkamer laten spacken. Wanden hebben een oppervlak van 53 m2 waarvan 21 m2 in de kleur zwart en de rest gewoon wit. Onderin de wanden laat ietsje spack werk los. Plafond heeft een oppervlak van 41 m2 en mag gewoon wit worden.
maandag 20 januari 2020

Buitengevel woning stucen

Graag wil ik de buitengevel van de woning 60 m2 laten stucen. De huidige buitengevel moet vervangen worden (hout). In maart worden nieuwe kozijnen geplaatst, daarna wil ik de buitengevel isoleren. Het isoleren wil ik doen door middel van aluminiumfolie waarna de gevel moet worden afgewerkt. De ondergrond waarop de stuc laag moet komen moet ik nog bepalen dit is afhankelijk van waaraan de ondergrond moet voldoen. Graag ontvang ik advies over welk (plaat)materiaal/ondergrond ik hiervoor het beste kan gebruiken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 90 m2
maandag 13 januari 2020

Keukenmuren stucen

Ik wil twee muren (van 20 m2 totaal) laten stucen ivm een nieuwe keuken.
woensdag 8 januari 2020

Plafond stucen

We willen een hobo beton plafond glad stucen. Het plafond is 25 m2.
maandag 30 december 2019

Afwerking wanden en scheef plafond bovenverdieping boerderij

Bovenverdieping boerderij is afgetimmerd met gipswanden en moet nog afgewerkt worden. Gipsplaten stucen en daarna afwerken in latex. Totaal circa 90m2
zondag 22 december 2019

Nieuwbouw woning wanden spacken

Word behang klaar opgeleverd. Deze wil ik met glad pleisterwerk afwerken en laten spacken. Het gaat om 160 meter aan wanden.
dinsdag 17 december 2019

Spachtelputz herstellen buitenmuur + beoordelen reden schade

We hebben januari 2017 de buitenmuren laten spachtelputzen, nu ontstaan er blaren op 1 muur en laat er op sommige plekken spachtelputz los. Het isolatiemateriaal is eerst geplaatst, daartegen kwam een net en daaroverheen het stucwerk en als toplaag spachtelputz. Alleen de toplaag is losgekomen. De verzekering vraagt om een mening wat de oorzaak is van het loslaten van het spachtelputz en graag een offerte voor het repareren. Het gaat om ongeveer 10 m2. Kunt u ons hierbij helpen?
maandag 2 december 2019

Woning sauzen en spack spuiten

De wanden in de woonkamer en op de eerste verdieping voorzien van spackwerk. De plafonds sausen over bestaand spack werk. Het gaat beneden om 42 m2 sierpleister. Boven om 48 m2 spackwerk. En tot slot plafond beneden en boven sauzen, ongeveer 90 m2 .
donderdag 28 november 2019

Begane grond en 1e verdieping voorzien van spachtelputz, 0,5 mm

Woonkamer trapopgang en slaapkamers voorzien van spachtelputz. Het gaat om ongeveer 110m2, dit wordt opgeleverd met giboblokken.
maandag 11 november 2019

Nieuwbouw woning plafond en muren stucen + latexspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht, de wanden worden behang klaar opgeleverd. Graag zouden wij het plafond en de wanden (beiden ongeveer 150 m2) laten stucen en afwerken met latex.
woensdag 6 november 2019

Nieuwbouwwoning stucen en afspuiten met latex

De klus betreft het laten stucen en met latex afspuiten van alle wanden en plafonds in onze nieuwbouwwoning. Deze wordt volgens de planning eind januari opgeleverd. Het zou gaan om 445m2 aan wanden en 165m2 aan plafonds, deze worden behangklaar opgeleverd.
woensdag 30 oktober 2019

Stucwerk plafonds nieuwbouw

We gaan een huis bouwen en willen daar de plafonds van laten stucen. We weten nog niet of of we willen spacken of dat het glad moet zijn De plafonds hebben een oppervlakte van ongeveer 130m2, het zijn gipsplaten. Wij willen dus een offerte voor of glad pleisterwerk en spackspuiten

Partners

Partners van Casius