Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Spackspuiten 2

Spack spuiten

Spack spuiten

Wil je zo goedkoop mogelijk je muren of plafonds perfect laten afwerken? Spackspuitwerk is de voordeligste vorm van stucwerk. Dit kan je ook nog eens laten doen in alle mogelijke kleuren.

Spackspuitwerk is de meest goedkope vorm van stucwerk. Dit komt onder meer door de manier van aanbrengen; het stucwerk wordt machinaal aangebracht en kost hierdoor minder tijd. Dit scheelt aanzienlijk in de arbeidskosten vergeleken met ander stucwerk. Wil je een kleur laten spackspuiten? Dan liggen de kosten een paar euro hoger per vierkante meter, maar nog steeds is dit stucwerk zeer betaalbaar.

Wat kost spack spuiten?

Spackspuitwerk is de voordeligste vorm van stucwerk doordat het machinaal wordt aangebracht. Hieronder zie je de gemiddelde kosten voor het laten aanbrengen van spackspuitwerk.

Klus Gemiddelde prijs per m² (inclusief arbeid, materiaal en btw)
Spackspuitwerk wit €5 - €9
Spackspuitwerk kleur €7 - €11

Benieuwd naar een prijsindicatie of offerte voor jouw klus? Dan kun je tot 3 vrijblijvende gratis offertes aanvragen.

Prijsvoorbeelden

In de prijzentabel zie je de gemiddelde kosten voor spackspuitwerk per vierkante meter. Wat betekent dit voor de totaalprijs? Ontdek het met de volgende handige prijsvoorbeelden.

 

Voordelig

Wil je op de meest voordelige manier spackspuitwerk laten aanbrengen? Kies er dan voor om de muur in de basiskleur wit te laten spuiten en zelf wat voorbereidende taken te doen zoals het afplakken van de vloer. Wil je bijvoorbeeld spackspuitwerk laten aanbrengen in een ruimte van 30 m², dan betaal je gemiddeld €180.

 

Gemiddeld

Wil je liever een andere kleur dan wit? De meeste stukadoors hanteren voor spackspuitwerk in een andere kleur een toeslag van €2 per vierkant meter. Wil je een ruimte van bijvoorbeeld 50 m² van spackspuitwerk laten voorzien? Dan betaal je gemiddeld €400.

 

Luxe

Voor de meest luxe optie laat je het spack in een kleur spuiten en laat je het maskeren en demaskeren aan een stukadoor over. Voor een woonkamer van 50 m² kom je dan gemiddeld op een bedrag uit van €500.

Vraag een offerte aan

Offertes aanvragen