Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin betegelen:

Tuin betegelen

Ik wil een prijs voor een stratenmaker die onze achtertuin kan betegelen. De tuin van mijn hoekwoning is ongeveer 50 m2 en goed bereikbaar. Ik zorg zelf dat de tuin leeg is en glad. In overleg zorg ik voor 2 of 3 m3 zand. De tegels zullen 60 x 60 x 4 cm gaan worden. Ik kan helpen met aangeven en dergelijke, De stratenmaker moet wel zorgen voor het aantrillen!
Onze klant uit Zwijndrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen uit heel Nederland:

Platje betegelen

Gaat om een platje bij de achterdeur naar de tuin. Ongeveer 3 bij 4,5 meter. Er zaten vierkante betontegels in. Die zijn al opgelicht, om de verspreide wortels van een bamboe weg te hakken. Dat is gebeurd. Maar de wortels direct onder de afgezaagde bamboe zitten er nog, die moet ik nog weghalen. Of ik moet dat tegelijk met het betegelen laten doen. Wil de betontegels graag per 4 betontegels omlijsting met klinkers, zodat het platje er leuker gaat uitzien. Klinkers heb ik nog niet.

Nieuwbouw tuin - betegelen

Momenteel hebben wij enkel zand en een schutting. Er liggen een aantal tegels (oplevering), maar deze willen we graag vervangen. Volledige tuin willen we graag betegeld (met keuze in tegel), daarnaast willen we graag een halve cirkel uitsparing, om wat in te planten.

Uitgaven + afvoeren en ophogen

+/- 130 m2 tuin afgraven afvoeren en egaliseren zodat ik het kan betegelen. Wat zijn ongeveer de kosten daar van ? 10 cm diep ongeveer

Tegelen en kunstgras aanbrengen

Mijn tuin is 13 meter lang en 5 meter breed. 65 m2 totaal, daarvan willen wij 10m2 kunstgras (2,5 x 4) en 50m2 betegelen. Is er voor het plaatsen van de tegels een verschil in prijs? Wij willen graag wat grotere tegels (minimaal 50 x 50, maximaal 100 x 100).

Betegelen van de tuin

Deel van de tuin (ongeveer 35m2) moet worden betegeld. De randen worden al aangelegd door de tuinman, het gaat alleen om het klaar maken van de grond (zand plus kompressen) en betegelen.

Tegels op terras leggen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Tegels voor beton terras ongeveer 12 m2. Graag tegels van 60 bij 60 cm. Wat zijn de kosten hiervan? Ik wil het niet te duur maken. Graag een offerte toesturen. De tuin is goed toegankelijk.

Tuinbestrating aan laten brengen

Tuin is al 10 cm diep afgegraven. Alleen de berg tuinaarde verwijderen en betegelen. Voor iets specifiekere uitleg schuw niet mij te bellen.

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen we een gedeelte van de voor- en achtertuin betegelen in wildverband met tegels rond de 20 x 30 cm. Er moet nog afgegraven worden (rivierklei) en wit zand worden gestort. Graag in de offerte de kosten meenemen inclusief en exclusief het afgraven en storten van witzand. Het egaliseren en aandrukken met een trilmachine moet wel gebeuren en er dienen randjes te komen die de tuin afscheid van het terras. Tegels willen we zelf aanschaffen, de rest mag u aanschaffen. Er is een achterom, goed toegankelijk.

Tuin van bestrating voorzien

Graag zou ik mijn achtertuin van 55 m2 laten betegelen. Op dit moment bestaat de tuin uit zand, nieuwbouwwoning, en is deze goed te bereiken.

Tuin en parkeerplaats egaliseren en betegelen

Het betreft het afgraven, egaliseren en betegelen van ongeveer 35 m2 tuin. Daarnaast moet er een parkeerplaats worden aangelegd van ongeveer 10 m2.

Partners

Partners van Casius