Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het betegelen van mijn balkon:

Het betegelen van mijn balkon

Een balkon van 5,80 lang en 1,37 breed, deze wil ik laten bekleden met composiet tegels. Het is de bedoeling dat de prijs voor de tegels terug komt in de offerte.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het betegelen van mijn balkon uit heel Nederland:

Waterdichte egalisatielaag aan balkon(en) vloer aanbrengen

We hebben: 1) Een balkon aan zuidkant van het huis op de eerste verdieping (L=4,72 m, D=1,04 m) + rand (H=9 cm, D=7 cm). Dit balkon is in 2014 gecoat maar al een tijdje toont de coating scheuren. We hebben de scheuren gekit maar dat helpt weinig. Op een derde van de oppervlak van het balkon is de coating los en als het regent komt er water onder de coating. Het water infiltreert in de betonnen vloer en tast de wapening van het balkon aan (aan de onderkant zijn al een paar roestvlekken zichtbaar). We willen: de coating laten verwijderen, een waterdichte egalisatiebetonlaag met afwatering naar de H.W.A. put laten aanleggen zodat we het balkon kunnen laten betegelen (met tegels op steunpunten dus niet geplakt aan de vloer) 2) Een balkon aan oostkant dat in originele staat verkeert (zonder coating en met dezelfde afmetingen als dat van punt 1). Dit balkon is in goede staat. Maar als blijkt dat dit balkon ook een egalisatielaag nodig heeft t.b.v. tegels aanleggen dan komt het ook in aanmerking voor waterdichte egalisatielaag met afwatering.

Balkon betegelen

Wij willen op onze balkon de tegels vernieuwen oude weg halen en puin afvoeren en nieuwe plaatsen. Het Balkon is 8 m2 de tegels zijn gelijmd op beton zij liggen er al 35 jaar .

Een klein balkon laten betegelen

Ik wil graag mijn kleine balkon laten betegelen. Balkon: 1.75 x 1.50 meter. Het is een balkon met een vlakke ondergrond. Er zal rekening gehouden moeten worden met de regenpijp/waterafvoer. De tegels heb ik al: 45 x 45 centimeter. Ik heb foto’s van balkon & tegels bijgevoegd. Graag ontvang ik een offerte voor deze klus.

Balkon dichtmaken en een geïsoleerde badkamer van maken

We hebben een balkon, in het dak op zolder hoogte. Deze zouden we graag dicht willen maken door er als het ware een dakkapel op de plaatsen. Graag een dakkapel van keraliet. Het is een afstand balkon van ongeveer 360cm x 200 cm. Betreft een "twee onder een kap" huis. Daarnaast wil ik het ook graag geïsoleerd hebben. Graag zou ik daar ook een badkamer van laten maken. Ik wil daar ook alles afgewerkt hebben, dus graag betegelen, een bad in plaatsen en douche in plaatsen. Daarnaast ook graag de rest van de zolder ook graag isoleren, betreft een oppervlakte van 30 m2.

Tegels leggen balkon

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. De tegels en lijm zijn al in bezit. Betonnen ondergrond en de afmeting van het balkon is 3,5 x 2,5 m.

Balkon betegelen

balkon 2,80 x 2,80 laten betegelen. vloer bestaat uit beton. Keramische tegels zat ik aan te denken, als u hier een goed optie voor heeft liggen graag meenemen in de offerte.

Balkon verhogen en betegelen

Mijn balkon is in de lengte vanaf het raam 1,50 (inclusief goot en verhoogde rand tot 155). Ik weet niet of de goot vrij moet worden gelaten. Het lijkt mij handig om over de iets verhoogde rand aan de voorkant te gaan omdat deze rand anders een verzamelplek voor duivenpoep wordt. De breedte van het balkon is 240 tot 280. De laatste 40 centimeter zijn een schuine hoek. Aan de rechterkant is een spiegelwand en aan de linkerkant is de schuine hoek. Ik zou het graag verhogen. Verder liefst zo min mogelijk gewicht. Ik weet ook niet wat kan en mag. Verder wil ik een lichte kleur tegels (grijs of gebroken wit). Voor de afmeting van de tegels ontvang ik graag advies. Er is een lift aanwezig in het pand. Ik heb een offerte gevraagd dat was inclusief het materiaal bijna 1100 euro. Dit lijkt mij erg veel voor zo'n klein stukje balkon. Kunnen jullie mij op basis van deze informatie een complete offerte doen toekomen? Ik heb foto's bijgevoegd.

Patio bestraten

patio. cq binnentuin betegelen. 14 m2 met waarschijnlijk tegels van 60x60x4, tegels aanwezig, zand aanwezig, aan 1 zijde 4 meter goot voor afvoer hemelwater, kan misschien korter door een balkon die er half overheen hangt, aansluiten op riool, buis van riool aanwezig, eventueel wel leveren van afvoergoot met de nodige hulpstukken. Het voorbereidende werk zullen wij zelf doen.

Balkon betegelen

Ik wil het balkon laten betegelen. Het balkon is op de 11e etage. De afmeting is 1.95 x 5.65 m. Er ligt tegen het huis een goot. We vragen ons af of deze ook betegeld kan worden, deze is 5.65 x 0.25 m. Graag ontvangen wij een offerte. Ik neem aan dat het bedrag exclusief tegels is. Bij voorbaat bedankt.

Appartement balkon betegelen

Ik wil mijn balkon laten betegelen.afmeting 20 vierkante meter