Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin bestraten:

Achtertuin bestraten

De oude bestrating in de achtertuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Er zal eventueel opgehoogd te worden en daarna opnieuw bestraat. De tuin is 55 m2 groot en er is een achterom.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten. Ik heb al zand liggen en ik wil graag dat de goedkoopste tegels worden gebruikt. Ik wil wel dat er mooie tegels worden gebruikt. De achtertuin is 48 m2.

Tuin bestraten

De achtertuin dient leeg gehaald te worden, geëgaliseerd en simpel bestraat. Tevens dient er een groot deel gras te worden. De tuin is ongeveer 40 m2 groot en is goed te bereiken.

Achtertuin bestraten

Het bestraten van onze achtertuin van +/- 50 m2 met grote strakke siertegels. Wij zorgen dat onze tuin leeg is en dat de tegels er zijn. De ondergrond dient dus klaar gemaakt te worden en dan de tegels leggen.

Leeghalen en bestraten achtertuin

De achtertuin is ongeveer 80 m2 groot. De tuin moet leeggehaald worden. Er dienen diverse buxusheggen, buxusbollen, 1 plantaan grind en bestrating verwijderd te worden. Hierna moet er 4 kub zand gestort worden en opgehoogd. Daarna zal er met nieuwe tegels bestraat moeten worden inclusief 30 strekkende meter opsluitband.

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten

Het gaat om een voortuin en achtertuin opnieuw bestraten met dezelfde tegels. De tegels liggen niet meer strak, hier en daar verzakt. De voortuin is 48 m2 waarvan in het midden een vak van 10 m2 open kan liggen ivm met grind en de achtertuin is ongeveer 75 m2 waarvan we een stuk van 20 m2 open willen laten ivm een stuk kunstgras. Dus in totaal gaat het om 90 m2 bestaande tegels opnieuw bestraten, vlak en strak de tegels liggen in wildverband.

Achtertuin bestraten

Ik zoek een stratenmaker die in mijn achtertuin 70 m2 aan stenen kan plaatsen. De tuin is al afgegraven en opgehoogd met zand. Eerst moet de tuin nog geëgaliseerd worden. Het gaat om de achtertuin welk goed bereikbaar is.

Tuin ophogen en bestraten

De achtertuin moet opgehoogd worden. Is gedeeltelijk betegeld en deels grind stenen. Alles moet omhoog. Er verandert ook iets in de samenstelling van de tegels. Huidige tegels in voortuin moeten naar achter, en voor komen nieuwe tegels. Verder moet een deel rubberen tegels komen (bij de schommel), en een balk moet haaks gezet worden. Overal waar geen tegels komen moet er van de huidige zwarte slate stenen komen om het op te vullen.

Bestrating leggen

In mijn achtertuin ligt nu 20 m2 gras. Dit haal ik weg en moet afgevoerd worden. Hiervoor in de plaats wil ik het laten bestraten door een vakman, met grote tegels. De vakman mag de tegels en al het overige materiaal verzorgen.

Tuinen vernieuwen

De voor- en achtertuin is totaal 200 m2 groot. Voor beide tuinen dient de betegeling en de beplanting vernieuwd te worden en ook de oprit wil ik opnieuw laten bestraten. De houten schutting in de achtertuin wil ik graag laten vervangen door houten of kunststof schuttingsdelen met beton palen.

Sierbestrating in achtertuin plaatsen

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om ongeveer 25 m2 aan bestrating. Voor het bestraten moet de tuin worden afgegraven en worden opgehoogd met zand. Border rondom vrij laten voor platjes. Ik maak graag gebruik van gebruikte bestrating. Liefst in een warme kleur (rood/geel). De achtertuin is niet bereikbaar per achterom.