Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parkeerplaatsen voorzien van witte stenen:

Parkeerplaatsen voorzien van witte stenen

Wij willen graag 7 parkeerplaatsen voorzien van witte stenen met de tekst 'NP'. Wij hebben hier parkeerbeugels zodat mensen niet parkeren op de plaatsen. Dit werkt alleen niet helaas.
Onze klant uit Zoetermeer (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parkeerplaatsen voorzien van witte stenen uit heel Nederland:

Tuin aanleggen

We zijn een huis aan het bouwen op een perceel waar ooit al een huis heeft gestaan. Het gros van de huidige tuin mag leeg/schoon, met uitzondering van de bomen. Op het perceel ligt nog grond in depot, wat we kunnen gebruiken voor egalisatie van het geheel. Geen idee of dit genoeg is. Er moeten 2 parkeerplaatsen op eigen terrein voorzien worden. Daarom links naast en linksvoor een oprit, we denken aan een oprit van split, 5-8 mm grootte. Daarbij wensen we ook een strook split rondom het gehele huis, tegen opspattend regenwater. De 'gewone' opsluitbanden van beton zijn prima. Het huis staat ongeveer 25 cm hoger dan het straatwerk, dus we zullen wat omhoog moeten. Onder de oprit zal nog gebroken puin moeten komen, en grindmatten, worteldoek. Dienen de grindmatten overal te liggen? Dit mede door prijs. Rechts naast en achter het huis wensen we een betonterras, qua hoogte gelijk lopend met de binnenvloer. Met een hoogte verschil naar de rest van de tuin aan die zijde, die wat dieper zou mogen liggen dan het terras. De tuin wordt verder voornamelijk gras. Voor ons is het belangrijk dat de basis van de tuin nu goed gelegd wordt, het schoon maken en egaliseren en op de goede hoogtes brengen. En dat we in ieder geval het grind, en eventueel het terras aangelegd hebben. De rest van de aanplant komt dan later. Ik krijg de foto's niet in dit format, dus deze zal ik nog mailen.

Oprit in de voortuin van sierbestrating voorzien

De voortuin en de oprit van onze nieuwbouwwoning is op dit moment leeg. Hier wil ik graag een deel sierbestrating laten leggen en een oprit aanleggen. De voortuin is 60 m2. We willen 2 parkeerplaatsen en hier wordt repack gestort met daarop zand. Daarnaast wil ik een stukje met sierbestrating, 20 m2, waar we ook een fietsenstalling willen gaan plaatsen voor 3 a 4 fietsen.

Woning verbouwen

Mijn partner en ik zijn geïnteresseerd in de aanschaf van een woning, alleen is deze aan vrij veel werkzaamheden toe. Voor wij verder gaan willen wij weten wat de kosten zouden zijn om de woning naar onze wensen te krijgen. Hier onder vind u wat informatie over de woning: Helft van een dubbel woonhuis(bj. 1955) met aangebouwde stenen berging, eigen oprit en vrijstaande garage Indeling. Begane grond: entree/hal, toilet, trapopgang, provisiekelder, L-vormige woonkamer, ruime woonkeuken met buitendeur naar het terras. 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers en bergruimte. Vliering. Deze woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Verwarming en warmwatervoorziening middels een REMEHA combiketel (bj. 2018, in eigendom). De vloer in de woonkamer heeft een houtenvloer en een aarde ondergrond en de keuken heeft een betonen vloer. Er is de afgelopen 40 jaar geen modernisering gedaan aan de woning. Soort pand: Eengezinswoning, geschakeld Bouwjaar: 1955 Perceeloppervlakte: 688 m² Woonoppervlakte: 91 m² Inhoud: 290 m³ Woonkamer oppervlakte: 22 m² Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Aantal garages: 1 (vrijstaand) Aantal parkeerplaatsen: meerdere Keuken: Woonkeuken Keukeninrichting Sanitair: Wastafels, douche Verwarming: CV-ketel Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas Dakconstructie: Samengesteld dak Onderhoud buiten: Redelijk Onderhoud binnen: Redelijk Woonkamer/eetkamer: 6. 60m x 4. 90m 3 dubbele ramen Keuken: 4. 90m x 2. 80m Bijkeuken: 2. 70m x 2. 80m 1 dubbel raam en 1 ruit Aanbouw: 5. 00m x 2. 65m met 3 ruiten Overloop: 2. 75m x 2. 65m Badkamer: 1. 00m x 2. 00m met 1 ruit Slaapkamer 1: 3. 60m x 1. 95m met 2 ruiten Slaapkamer 2: 3. 60m x 2. 75m met 1 dubbel raam Wij willen graag weten wat de afzonderlijke kosten zouden zijn voor de volgende werkzaamheden (inclusief arbeidskosten, materiaalkosten, afvoerkosten en eventuele tijdsbestek). Binnenwanden moeten weer opnieuw worden gestuukt. Isolatie dak Isolatie muren (Spouwmuur) Vl

Printbeton in de tuin storten

Ik wil een tuin van ongeveer 1000 m2 voorzien van printbeton met daarbij horende afwerking. Er moet een ontwerp komen voor achter het huis: terras, rondom het huis een pad en voor het huis een soort rotonde met parkeerplaatsen en dergelijke. Zoek iemand die dit samen met een ontwerp kan maken en daarna realiseren. Kunt u ook vermelden wat het kost wanneer ik bijvoorbeeld een bestrating zou willen of andere materialen?

Parkeerplaatsen voorzien van nieuw gebakken klinkers

Parkeerplaatsen ovaal ongeveer 220 m2

Grote tuin renoveren met stallenbouw en straatwerk

Wij willen de tuin van ongeveer 800 m2 volledig laten veranderen. De tuin is nu voornamelijk voorzien van gras en wat beplanting. Wij willen de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - De tuin moet deels worden opgehoogd en ingezaaid zodat deze als weiland voor paarden en schapen gebruikt kan worden, ongeveer 600 m2: - Aansluitend hierop moet een inloop stal voor mini paarden en schapen geplaatst worden van ongeveer 8 x 3 x 1.9 meter groot (90 m2); - Aanleg oprit en parkeerplaatsen, hier ligt nu een asfalt laag met asbest, kan dit blijven liggen of kan hier overheen bestraat worden? Ongeveer 150 m2; - Aanleg eenvoudig terras, ongeveer 20 m2; - Vervanging van de huidige beschoeiing, dit gaat om een stuk van 20 meter en 8 meter; - Dempen stukje sloot en elders in de voortuin terugnemen, indien mogelijk, ongeveer 8 m2. Kunnen jullie ook de benodigde vergunningen regelen? Er dient rekening gehouden te worden met de Flora en Fauna wet.

Straatwerk en terras ophogen

Voor onze bungalow willen wij een offerte voor het ophogen van het terras en straatwerk. Totaal 50 m2. Daarbij willen een van 16 m² extra aanleggen en een deel van het huidige terras afgraven en voorzien van een gestabiliseerd zandbed van 50 cm ten behoeve van een buitenspa. Tegels van 50 x 50 cm, deze moeten voor de extra 16 m2 worden aangevuld. Zeven jaar terug is alles opnieuw aangelegd. Veengebied. Ook is er een paadje van een meter breed en 10 meter lang en twee parkeerplaatsen met klinkers. En aan de andere zijde een stuk terras van een meter of drie breed, totaal iets van 20 m2. Aangezien het op een vakantiepark is, zijn we in contact met lokale hoveniers. Graag ontvangen we liever van stratenmakers hiervoor een offerte.

Bestrating vervangen

Voor bedrijf de parkeerplaatsen die nu voorzien zijn van stoeptegels van 30x30 vervangen door betonstraatstenen van Struyk Verwo. Dit beslaat 14 x 6 meter. Optioneel dient ook de oprijweg voor de vrachtwagens die nu voorzien is van Stelconplaten voorzien te worden van hetzelfde type betonstraatstenen. Dit is een oppervlak van 23 x 3 meter. Uitvoerder moet de stenen bestellen bij de genoemde leverancier.

Bij een hoekhuis moet binnen een ...

Bij een hoekhuis moet binnen een ommuurde tuin bestaande vlonders, bestrating en borders verwijderd worden. Waar nodig moet de kleigrond afgegraven worden en en geheel moet voorzien worden van bestrating (waaltjes of dergelijke). Bekeken moet worden of er ook een waterafvoer geplaatst kan worden. De tuin is te bereiken via een poort van ongeveer 85cm breedt. Maar misschien kan er ook over de muur heen afvoer en aanvoer plaatsvinden (muur is 1.70 hoog en ligt aan de openbare weg/ parkeerplaatsen). Zoeken uiteindelijk een gespecificeerde offerte waarna in overleg bekeken kan worden wat zelf gedaan kan/moet worden en wat we laten doen. Maar om in eerste instantie werk te besparen een indicatie.

Het betreft het herontwerpen van een ...

Het betreft het herontwerpen van een bestaande voortuin en een gedeelte van de achtertuin. In voortuin dienen twee grote bomen verwijderd te worden. Dient er nieuwe bestrating aangebracht te worden. Een aantal planten verzet te worden en dient de tuin verder opnieuw aangeplant te worden met twee bomen, een beukenhaag, grondbedekkers. Het betreft de voortuin plus oprit. Er dienen twee parkeerplaatsen voorzien te worden. In achtertuin betreft het aanleg van een nieuw teras. Het verwijderen van 4 bomen en het gedeeltelijk aanleggen van nog een aantal planten. Gedeelte van het teras dient voorzien te worden van een nieuwe omheining.