Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zoetermeer of directe omgeving.

2625 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zoetermeer:

Terrassen (4) aanleggen in tuin van nieuwbouwwoning

Graag zouden wij in de tuin van onze nieuwbouwwoning diverse (4) terrassen aan willen laten leggen. De grond is reeds bestraat klaar gemaakt. (afgegraven, zand gestort) De tegels en opsluit banden zijn al uitgekozen en besteld, het gaat om betontegels 60x60 Het te bestraten oppervlakte beslaat ongeveer 200m2

Tegels leggen voortuin

Het laten leggen van tegels in de voortuin. Er ligt momenteel oude klimkers erin word door ons zelf weggehaald, Moet ophoogzand gelegd worden en hebben zelf nog geen tegels.

Terras aanleggen achterzijde woning

Ik zoek zwarte tegels (natuursteen of natuursteen-look) van 1,00 meter x 1,00 meter en iemand die ze kan leggen. Het liefst over de bestaande tegels. Het betreft een vrijstaande woning dus de achterzijde is buitenom goed bereikbaar. Het terras ligt aan de achterzijde en meet circa 35 m2. (7 meter x 5 meter).

Terras aanleggen en hekwerk plaatsen

Graag laat ik een terras aanleggen met thermowood. De originele ontwerptekeningen vanuit de bouw zijn in bezit. Het gaat om een geschakelde 2 onder 1 kapwoning waarbij het terras alleen aan mijn gedeelte bevestigd dient te worden. Gaat om 10 m2. Nu is er grind. Dit laat ik graag door u weghalen. Daarnaast moet een hekwerk worden geplaatst van ongeveer 8m van het liefste van ijzer (de meeste buren hebben dit, maar ik weet niet zeker of dit gebruikelijk is, graag advies van u). Er is nu geen hekwerk.

Herbestraten

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. Het gaat om 30 m2 tegels van 20 x 30 cm welke zonder patroon herbestraat moeten worden. Graag dezelfde tegels hergebruiken. Het gaat om een hoekwoning met toegang tot de achtertuin vanaf de straat. Eventueel moet de tuin wat opgehoogd worden met zand.

Verzakt terras opnieuw ophogen

Een gedeelte van onze tuin terras richting de straat is verzakt. Oppervlakte van gezakte gedeelte is 3,70cm x 3,30cm De tegels zijn nog goed en herbruikbaar, en we hebben 3 zakjes ophoogzand bij de Praxis gekocht. Graag wil ik een offerte aanvragen

Terrastegels leggen

Betegelen van achtertuin ter grootte van 45 m2 met betontegels. Formaat tegels: 60 x 60 x 4 cm. Er liggen al tegels maar die haal ik zelf weg. Waarschijnlijk iets ophogen met 3 m3. Afvoer kan ik zelf regelen. Achterom is aanwezig. Ik heb foto's gemaakt, deze kan ik u doorsturen.

Terras ophogen en opnieuw leggen

Ik wil graag mijn huidige terras rond mijn zwembad laten verhogen, dit is verzakt. Het gaat om 70 m2 en het zijn betonnen tegels van 60x60. Tuin makkelijk te bereiken via oprit.

Bestrating bestaande carport recht leggen

Ik wil graag mijn carport opnieuw laten bestraten vanwege verzakkingen. De huidige tegels wil ik hiervoor hergebruikt hebben. De afmeting van de carport is 5m breed en 5,5m diep. Zie foto Waarschijnlijk is ophoogzand nodig. Dit kan in offerte worden meegenomen.

Terras opnieuw bestraten en een stuk onder overkapping bestraten

Goeiedag, De huidige situatie bij ons is zo dat we bezig zijn met het neerzetten van een overkapping in de tuin. Hieronder willen we tegels laten leggen, dit is ongeveer 20 m2. Daarnaast willen we ons terras opnieuw laten bestraten, de huidige tegels halen we er zelf uit dus dan blijft er een zandgrond over. Het terras is ongeveer 42 m2. Dit geldt ook voor een klein stukje tegels bij de tuindeur, dit stuk is ongeveer 8 m2. We hebben al gekeken naar soorten tegels die we mooi vinden, zo lijkt ons keramische tegels erg mooi en prettig maar dit schijnt duurder te zijn wat betreft leggen. We zouden dus graag willen weten wat het verschil zou zijn tussen bestraten met keramische tegels en betontegels. We willen nu vooral weten wat het bestraten zelf zou kosten dan kunnen we eventueel later overleggen of we zelf de tegels zullen aanschaffen of dat het geleverd wordt door de vakman. Op de bijgevoegde foto's is de huidige stand van zaken te zien, we zijn nu bezig met de tegels verwijderen dus op de foto's liggen ze er nog. De overkapping zal naast het schuurtje komen te staan, de grond is hier iets lager dus zal wat opgehoogd moeten worden. De tegels die er nu liggen worden over 3 weken ongeveer opgehaald, dan zouden wij zo snel mogelijk willen starten met het opnieuw bestraten.

Terras betegelen

Wij willen graag het terras in onze tuin laten betegelen met keramische of beton- tegels. Dit betreft 42 m2. Daarnaast willen we een stuk onder een overkapping laten betegelen van 20 m2 en een klein stuk voor de tuindeur van 8 m2. De huidige tegels verwijderen wij zelf. Het moet daarna geëgaliseerd worden. Vakman mag materiaal aanbieden.

Dakterras betegelen met terrastegels

Half mei dit jaar ga ik verhuizen naar een nieuw appartement met een groot dakterras (~6 m bij 6 m) op de eerste verdieping. Graag zou ik wat info ontvangen over de mogelijkheden en kosten om dit te laten betegelen zodat het terras klaar is voor de zomer. Specifiek ben ik geïnteresseerd in de volgende vragen: * Wat zijn de mogelijkheden en bijbehorende kosten om dit terras te laten betegelen * Op welke termijn is dit mogelijk, kan dit in de tweede helft van mei of moet ik aan een andere periode denken? Ik hoor graag van u.

Tuin ophogen en herbestraten

Het gaat om: - een terras (ca 40 m2) laten ophogen en opnieuw bestraten. - een parkeerplaats met grind afgraven en ophogen met zand en bestraten met 1 m x 1 m stenen. De parkeerplaats is ongeveer 17 m2. - een geul graven van ongeveer 6 m voor een kabel voor een laadpaal De tegels regel ik zelf.

Balkon betegelen

Ik wil het balkon laten betegelen. Het balkon is op de 11e etage. De afmeting is 1.95 x 5.65 m. Er ligt tegen het huis een goot. We vragen ons af of deze ook betegeld kan worden, deze is 5.65 x 0.25 m. Graag ontvangen wij een offerte. Ik neem aan dat het bedrag exclusief tegels is. Bij voorbaat bedankt.

Het betegelen van mijn balkon

Een balkon van 5,80 lang en 1,37 breed, deze wil ik laten bekleden met composiet tegels. Het is de bedoeling dat de prijs voor de tegels terug komt in de offerte.

Tuin laten bestraten

We willen graag weten wat het kost om de tuin opnieuw te laten bestraten? Het gaat om achter- en voor tuin. De achter tuin is ongeveer 60 m2 en de voor tuin 12 m2. Inclusief zand en weghalen van oude tegels. De nieuwe tegels regelen wij zelf.

Oprit/parkeerplaats bestraten

We hebben een oprit voor twee auto's nu met grind. We will deze vervangen door bestrating (beton tegels). Al het grind moet verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om 36 m2.

Een kleine tuin renovatie uitvoeren

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om het verwijderen van huidige bestraten, een stronk en beplanting. Vervolgens dient de tuin te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Daarna moet de tuin bestraat worden. Het gaat om 12 m2. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig.

Betonnen tegels zetten

Achtertuin terras bestraten met 60 x 60 cm. Moet opgehoogd worden met 10 centimeter. Tuin is 50.5 m2. Oude tegels zijn verwijderd.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin helemaal leeghalen en alles af laten voeren en het daarna opnieuw laten bestraten. De tuin is ongeveer 96 m2.

Tuin bestraten en vlonders leggen

Ik wil mijn achtertuin (30 m2) opnieuw bestraten en gedeeltelijk vlonders leggen. Ik trek de tuin zelf leeg. De vakman legt de door mij geleverde keramische tegels en vlonders. Offerte inclusief opvullen met zand.

Bestraten zij- en voortuin

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van bestrating voor- en zijtuin. Gaat om 60x60x4 tegels en een paar van 120x30x4 en opsluitbanden langs het huis en stukje schutting. De tuin is ongeveer 39 m2. daarnaast ongeveer 11 meter aan opsluitbanden. Er ligt momenteel grind maar dat ga ik zelf weg halen. Daaronder ligt nog nieuwbouwproject zand.

Buitenterras betegelen

Ik wil graag mijn buitenterras laten betegelen, 42 m2, met keramiek tegels 60 x 60 cm. De bestaande tegels moeten eerst verwijderd worden en afgevoerd. Het terras is onderheid maar zal wel geëgaliseerd moeten worden. Het buitenterras sluit aan bij mijn living via een schuifpui.

Herbestraten van de oprit

De oprit is deels verzakt door de auto die we erop hadden geparkeerd. Wij willen graag dat de oprit opnieuw wordt bestraat met dezelfde tegels. Het oppervlak is 10 m2.

Bestraten voor- en achtertuin + verlichting aanleggen

Ik wil mijn toekomstige tuinen medio april/mei renoveren: Achtertuin (13x6mtr ruw geschat): Oude bestrating en bloembakken verwijderen. Opnieuw bestraten. Aan beide kanten schuttingsdelen plaatsen. Voortuin 4x3mtr ruw geschat: Oude bestrating verwijderen en opnieuw bestraten. Verlichting aanleggen. Wat betreft verlichting gaat mijn voorkeur uit naar ongeveer 6 klassieke lantaarns. In overleg met de vakman keuze uit tegels.