Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zoetermeer of directe omgeving.

2521 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, oprit van grind naar bestrating aanpassen, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit en terras bestraten, terras aan laten leggen, tegels van waalformaat laten leggen, bestrating in de achtertuin leggen, dakterras met trap en railing aanleggen, bestrating op de oprit aanbrengen, waaltjes laten leggen in visgraatverband, achtertuin bestraten, oprit bestraten, voor- en achtertuin aantrillen, afreien en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zoetermeer:

Herbestraten van de voortuin

Ik zoek een partij die de bestrating in mijn voortuin opnieuw kan leggen. De tegels liggen scheef en heeft verzwakking plaatsgevonden op enkele plekken. Wellicht moet de tuin een beetje worden opgehoogd; in ieder geval opnieuw geëgaliseerd en opnieuw bestraat worden met de huidige stenen. Het gaat om 21 m2 en de tuin is goed bereikbaar.

Bestrating vervangen

Oppervlakte 46 meter oude eruit nieuw erin

Egaliseren en bestraten

Ik zoek een partij die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het ophogen van de tuin door middel van extra zand en vervolgens het bestraten van de gehele tuin. Het gaat om een tuin van 24 m2 welk goed bereikbaar is via de voorpoort.

Aanleggen terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Ongeveer 13 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Op split ondergrond aanbrengen van een terrasvloer. Met een pad naar het tuinhek en een pad naar het schuurtje. De tuin heeft een achterom.

Oprit herbestraten

Oprit is vorige week bestraat met slecht resultaat. De bestrating (58 m2) moet eruit en er moeten nieuwe klinkers in. Graag ook op korte termijn. Ik zou graag referenties willen van de stratenmaker die een offerte uitbrengt. Reactie het liefst over de mail.

Grindtegels ophogen

Het gaat om het ophogen van bestaande grindtegels met 5 a 7 cm in verband met plassen water. Het oppervlak is 7 x 4 meter.

Terras aanleggen

Het aanleggen van een terras in de tuin. Tegels 60 x 60 x 4 cm worden zelf door ons gekocht. Afmeting terras is 8 tegels breed 7 tegels lang. Geen zaagwerk nodig. Zand is al aangebracht zal echter nog wel geëgaliseerd moeten worden, verder is er volgens mij geen voorwerk nodig.

Terras met grindtegels in de achtertuin aanleggen

Ophogen van terras en opnieuw bestraten met grindtegels van 60 x 40 cm. Het terras is 5 x 5 meter.

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen met eventueel extra zand eronder. Totale oppervlakte is +/- 52 m2

Achtertuin bestraten

De oude bestrating in de achtertuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Er zal eventueel opgehoogd te worden en daarna opnieuw bestraat. De tuin is 55 m2 groot en er is een achterom.

Tuin opnieuw bestraten

Opnieuw 50 m2 tuin tegels leggen rond de 25 m2 tegels opnieuw aanschaffen betontegels 60 x 40 cm en 4 cm hoog. Het patroon behouden.

Achtertuin betegelen

Achtertuin (ongeveer 21 m2) geheel betegelen. Er ligt nu alleen aarde. Moet wel eerst geëgaliseerd worden. Materialen graag via de vakman inclusief worteldoek, zand en dergelijke.

Achtertuin opnieuw betegelen

Ik wil de tegels terug laten plaatsen die tijdens de uitbouw verwijderd zijn. Dit is ongeveer 12 m2. Tevens zijn de stenen van de buurvrouw tijdens de verbouwing een beetje verzakt, en moeten dus weer opgehoogd worden. Het gaat hier om ongeveer 3 m2.

Terras bestraten

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van een terras van ongeveer 3.20 x 3.60 meter met grijze betontegels, 40 x 60 cm. Inclusief het uitgraven, stootbanden en zand en afvoeren van aarde met gras. Er moet een tuinpaviljoen opkomen van 3 x 3 meter. Ik wacht uw mail af.

Bestraten oprit en terras

Bestraten van 65 m2 oprit bij een nieuwbouwhuis en ongeveer 120 m2 terras. Tegels hebben we nog niet uitgezocht, maar zitten te denken aan klinkers. Tevens plaatsen van ongeveer 85 m opsluitbanden langs oprit en langs het terras. Geen voorwerk nodig.

Opnieuw bestraten met nieuwe tegels

De oude tegels in de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd Hierna zal er 12 m2 60 bij 60 cm Gardenlux Mosaic bleu gelegd moeten worden en 7.5 m2 Smartton 20 x 30 cm als rand. Voor zo ver ik kan zien hoeft de tuin niet opgehoogd te worden.

Oprit met betontegels bestraten

Oprit bestraten met grote (bijvoorbeeld 60 cm x 60 cm met een dikte van 6 cm) betontegels. Het gaat om 22 m2. Momenteel liggen er 30x30 cm betontegels in met daaronder zand. De tegels die er nu in liggen zijn niet dik genoeg en er zijn kuilen op de plek waar de auto staat. Bij deze een offerte-aanvraag. Het liefst niet meer dan 600 euro inclusief materiaal. We hebben een hoekhuis en de tuin is goed bereikbaar.

Parkeerplaatsen voorzien van witte stenen

Wij willen graag 7 parkeerplaatsen voorzien van witte stenen met de tekst 'NP'. Wij hebben hier parkeerbeugels zodat mensen niet parkeren op de plaatsen. Dit werkt alleen niet helaas.

Terras ophogen en opnieuw leggen

Ik wil de oprit laten ophogen en opnieuw laten leggen met bestaande straatklinkers. Het geheel 36 m2, moet zo'n 7 cm hoger.

Bestaand terras recht leggen

Een paar tegels van mijn terras liggen scheef en zou ik graag weer recht hebben en opnieuw gevoegd. maximaal hoogteverschil 1 centimeter. Misschien goed om alles iets op te hogen??? Het zijn 21 m2 tegels (7 x 3 cm) waarvan de eerste 2 rijen van 3 kaarsrecht liggen.

Herbestrating mandelig gebied

Graag ontvangen wij een indicatieve opgave voor het egaliseren en herstraten van een mandelig gebied met klinkers. Het betreft hier een prijsopgave voor een onderhoudsbegroting op te stellen.

Tegels ophogen

Ik wil de tegels in mijn straat ophogen. Dit is samen 10 m2 en er moet ook ophoogzand komen.

Betegelen van de achtertuin

Het laten betegelen van de achtertuin. Ongeveer 40 m2. De tuin is leeg en er ligt aarde in vermengt met zand.

Stronken verwijderen en terras aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin graag een terras van ongeveer 3 x 3 meter laten aanleggen met betontegels van 60 x 60 cm. Er moet een grote laurierstruik worden verwijderd. Ook liggen er nu in dit deel van de tuin 4 grote betontegels van 1 x 1 meter, maar die wil ik niet laten gebruiken voor het terras. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin in wildverband betegelen

Ik wil in totaal ongeveer 70 m² grote tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen in onze voor- en achtertuin. De achtertuin is 64 à 65 m² groot, in de voortuin komt de rest. Ik wil eerst de achtertuin leeg laten ruimen. De huidige bestrating moet worden verwijderd en afgevoerd en ook het onderliggende zand waar veel onkruid in zit. Ik wil de nieuwe tegels zelf kopen bij Hornbach. Er moet een nieuwe laag zand worden aangebracht.Daarna wil ik die tegels in wildverband laten leggen in een cementmortel. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier even te laten bekijken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.