Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zoetermeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zoetermeer heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zoetermeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zoetermeer of directe omgeving.

2500 klanten uit Zoetermeer bevelen een bij Casius in Zoetermeer aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zoetermeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: mandelig pad bestraten, dakterras maken, zwevend dakterras maken, oprit met betontegels aanleggen, bestrating aan laten brengen, aanvragen en realiseren van een dakterras in Amsterdam Jordaan, terras aanleggen bij seniorenwoning, keramische terrastegels leggen, bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, dakterras aanleggen, bestratingsklus in een nieuwbouwtuin, tuin betegelen, afrit bestraten, terras afwerking rondom zwembad, portugese keitjes leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zoetermeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zoetermeer:

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen met eventueel extra zand eronder. Totale oppervlakte is +/- 52 m2

Achtertuin bestraten

De oude bestrating in de achtertuin dient te worden verwijderd en afgevoerd. Er zal eventueel opgehoogd te worden en daarna opnieuw bestraat. De tuin is 55 m2 groot en er is een achterom.

Tuin opnieuw bestraten

Opnieuw 50 m2 tuin tegels leggen rond de 25 m2 tegels opnieuw aanschaffen betontegels 60 x 40 cm en 4 cm hoog. Het patroon behouden.

Achtertuin betegelen

Achtertuin (ongeveer 21 m2) geheel betegelen. Er ligt nu alleen aarde. Moet wel eerst geëgaliseerd worden. Materialen graag via de vakman inclusief worteldoek, zand en dergelijke.

Achtertuin opnieuw betegelen

Ik wil de tegels terug laten plaatsen die tijdens de uitbouw verwijderd zijn. Dit is ongeveer 12 m2. Tevens zijn de stenen van de buurvrouw tijdens de verbouwing een beetje verzakt, en moeten dus weer opgehoogd worden. Het gaat hier om ongeveer 3 m2.

Terras bestraten

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van een terras van ongeveer 3.20 x 3.60 meter met grijze betontegels, 40 x 60 cm. Inclusief het uitgraven, stootbanden en zand en afvoeren van aarde met gras. Er moet een tuinpaviljoen opkomen van 3 x 3 meter. Ik wacht uw mail af.

Bestraten oprit en terras

Bestraten van 65 m2 oprit bij een nieuwbouwhuis en ongeveer 120 m2 terras. Tegels hebben we nog niet uitgezocht, maar zitten te denken aan klinkers. Tevens plaatsen van ongeveer 85 m opsluitbanden langs oprit en langs het terras. Geen voorwerk nodig.

Opnieuw bestraten met nieuwe tegels

De oude tegels in de voortuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd Hierna zal er 12 m2 60 bij 60 cm Gardenlux Mosaic bleu gelegd moeten worden en 7.5 m2 Smartton 20 x 30 cm als rand. Voor zo ver ik kan zien hoeft de tuin niet opgehoogd te worden.

Oprit met betontegels bestraten

Oprit bestraten met grote (bijvoorbeeld 60 cm x 60 cm met een dikte van 6 cm) betontegels. Het gaat om 22 m2. Momenteel liggen er 30x30 cm betontegels in met daaronder zand. De tegels die er nu in liggen zijn niet dik genoeg en er zijn kuilen op de plek waar de auto staat. Bij deze een offerte-aanvraag. Het liefst niet meer dan 600 euro inclusief materiaal. We hebben een hoekhuis en de tuin is goed bereikbaar.

Parkeerplaatsen voorzien van witte stenen

Wij willen graag 7 parkeerplaatsen voorzien van witte stenen met de tekst 'NP'. Wij hebben hier parkeerbeugels zodat mensen niet parkeren op de plaatsen. Dit werkt alleen niet helaas.

Terras ophogen en opnieuw leggen

Ik wil de oprit laten ophogen en opnieuw laten leggen met bestaande straatklinkers. Het geheel 36 m2, moet zo'n 7 cm hoger.

Bestaand terras recht leggen

Een paar tegels van mijn terras liggen scheef en zou ik graag weer recht hebben en opnieuw gevoegd. maximaal hoogteverschil 1 centimeter. Misschien goed om alles iets op te hogen??? Het zijn 21 m2 tegels (7 x 3 cm) waarvan de eerste 2 rijen van 3 kaarsrecht liggen.

Herbestrating mandelig gebied

Graag ontvangen wij een indicatieve opgave voor het egaliseren en herstraten van een mandelig gebied met klinkers. Het betreft hier een prijsopgave voor een onderhoudsbegroting op te stellen.

Tegels ophogen

Ik wil de tegels in mijn straat ophogen. Dit is samen 10 m2 en er moet ook ophoogzand komen.

Betegelen van de achtertuin

Het laten betegelen van de achtertuin. Ongeveer 40 m2. De tuin is leeg en er ligt aarde in vermengt met zand.

Stronken verwijderen en terras aanleggen

Ik wil in mijn achtertuin graag een terras van ongeveer 3 x 3 meter laten aanleggen met betontegels van 60 x 60 cm. Er moet een grote laurierstruik worden verwijderd. Ook liggen er nu in dit deel van de tuin 4 grote betontegels van 1 x 1 meter, maar die wil ik niet laten gebruiken voor het terras. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuin in wildverband betegelen

Ik wil in totaal ongeveer 70 m² grote tegels van 60 x 60 cm laten plaatsen in onze voor- en achtertuin. De achtertuin is 64 à 65 m² groot, in de voortuin komt de rest. Ik wil eerst de achtertuin leeg laten ruimen. De huidige bestrating moet worden verwijderd en afgevoerd en ook het onderliggende zand waar veel onkruid in zit. Ik wil de nieuwe tegels zelf kopen bij Hornbach. Er moet een nieuwe laag zand worden aangebracht.Daarna wil ik die tegels in wildverband laten leggen in een cementmortel. Ik wil een afspraak maken om de tuin hier even te laten bekijken. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Voortuin wijzigen in oprit/parkeerruimte

Tussen onze voortuin en de rijbaan ligt momenteel een trottoir en een stukje berm met daarin een boompje. Wij willen aan de gemeente een verzoek doen om daar een oprit naar onze voortuin te maken. Verschillende buren hebben dit al. Dat is op StreetView te zien. We hebben nu grind en staptegels in de voortuin. We laten de tuin graag leeghalen en nog wat verder afgraven. Daarna willen we daar een goede betegelde oprit laten maken voor 2 auto's. We denken aan een grote tegelmaat maar laten ons graag adviseren. We willen de klus hier graag even bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Tuin egaliseren en bestraten

Onze achtertuin van 50 m2 graag egaliseren en bestraten. De tegels kunnen in overleg mee aangeboden worden. Grijze tegels van 30 x 60 cm eventueel. De tuin is al leeg. De tuin is via een ruime poort bereikbaar.

Tegels aanleggen in de tuin

Het laten leggen van tegels, er moet wel onkruid en aarde weggehaald worden ik heb er zelf al 6 kuub uit gehaald het is voor ongeveer 50 m2 eventueel nieuwe tegels er moet ook zand gelegd worden, worteldoek? Graag zou ik hier een prijsschatting van willen hebben.

Tuin afgraven, afvoeren en bestraten

De tuin moet worden afgraven en hierna zal dit moeten worden afgevoerd. Daarna moet er zand gestort worden, geëgaliseerd en eventueel bestraat. Het betreft ongeveer 50 m2. De tuin is achterom bereikbaar.

Terrastegels leggen en zand leveren

Ik wil graag 41 m2 terrastegels van 60 x 60 cm laten leggen in tuin, stenen en zand ook graag geleverd door jullie! Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden. Ik weet niet of er geëgaliseerd en opgehoogd moet worden.

Voortuintje legen, afvoeren en bestraten

Wij willen ons voortuintje bestraat hebben. De stenen zijn er. Het voortuintje staat nu vol beplanting, wat we er graag uit zouden willen hebben en ook afgevoerd zouden willen hebben.

Achtertuin opnieuw bestraten

Opnieuw bestraten van een achtertuin. Totale oppervlak is ongeveer 61m2, verdeeld over 21m2 tuinkamer, en 40m2 resterend tuin. De tuin heeft een bestaande bestrating die grotendeels opnieuw gebruikt dient te worden. De bestrating bestaat uit betontegels (60x60, 60x40), stenen (10x20, 20x20, 20x30), en bakstenen. In de tuinkamer komen nieuwe stenen, worden waarschijnlijk betontegels van 60x40 eventueel gecombineerd met de huidige tegels van 60x60 cm. Leg plan is gemaakt, de tuin is middels een brandgang te bereiken. Afgegraven zand vervangen door ophoogzand (+/- 2 zakken), tevens oude zand afvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin compleet bestraten

Wij willen onze tuin van circa 60 m² compleet bestraten. Ons budget is slechts 1300 euro waarvan ook materialen en tegels gekocht moeten worden. Past dat voor u?