Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor onderheid terras egaliseren en betegelen:

Onderheid terras egaliseren en betegelen

Ik heb een onderheid terras, waar een deklaag met een gewicht van 30 tot max 50 kg per m2 op mag komen. Liefst 30 kg per m2. Oude tegels zijn er nu af, lijmresten zitten er nog op. Deze zou ik graag laten egaliseren en opnieuw betegelen, zodat de tegels deze keer niet los komen. Het gaat om 36 m2. Graag info na bezichtiging ter plaatse. Wat zijn mijn mogelijkheden en welke werkwijze wordt toegepast? Half maart zou ik graag van start gaan. Met vriendelijke groet.
Onze klant uit Zevenhoven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderheid terras egaliseren en betegelen uit heel Nederland:

Erfscheidingmuur metselen

Het gaat om een erfscheiding muur op een onderheid terras. 760 x 200 cm. Stenen, metselen en voegen.

Fundering maken en vloer storten

Wij willen een (onderheid) terras aan ons huis laten maken van ongeveer 20m3 en ook een onderheide fundering aan het eind van de tuin van ook ongeveer 20m3 voor een tuinhuis/schuur. In principe hebben we al een offerte ontvangen voor het heiwerk hiervan en dus zou het gaan om (indien nodig) graven, bekisting maken storten van beton, en aanleggen van een terras. Als het hele pakket (dus inclusief heien) door dezelfde partij kan worden gedaan dan is dit nog fijner natuurlijk. Dus een offerte voor al deze werkzaamheden is ook welkom.

Egaliseren buitenvloer

Wij hebben een onderheid terras waar nieuwe keramische tegels op gelijmd moeten worden. Oude tegels worden verwijdert, daarna moet de vloer geëgaliseerd worden met zandcement zodat we hierop kunnen tegelen. Betreft 28 m2.

Kelder met complete uitbouw

Wij willen een uitbouw van 10 x 5 met daaronder een kelder. Hoog grondwaterpeil. Veengrond. Het betreft een voormalige recreatiewoning. We zijn al enige tijd bezig met de vergunningen van de gemeente. De architect komt morgen voor de eerste schetsen. De locatie bevindt zich op een stuk eigen land met water erom heen. Er mogen geen vrachtauto's over de brug. Er zal met een platbodem moeten worden gewerkt. Prefab wordt mogelijk lastig.(schip). Complete afwerking inclusief koekoek voor de kelder voor lichtinval. Een gedeelte van een onderheid terras kan worden gebruikt voor de fundering.

Terras plaatsen

Betreft het plaatsen van een onderheid (palen die ik zelf) terras van ca. 5 x 3,4 dikte 15 cm deze wil ik gevlinderd en ingestrooid (tegen gladheid) graag als optie erbij 5 stalenbuis palen van ca. 7 m1

Tegels aanschaffen en plaatsen

Het gaat om keramische tegels van 50-100cm, 2 cm dik op een onderheid beton vloer buiten waar in totaal 12 cm op moet inclusief tegel- in mortel cement denken wij. 3 terrassen met enkel staptegels in totaal cs 75m2 Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras

Onderheid terras realiseren

- Sonderingsrapport beschikbaar = veengrond in Lisse - Nieuwbouwwoning op 15 m heipalen maar goede bodemlaag op 3-4 meter diep; heipalen 5 meter? - Onderheien is voor aanleg tegelwerk, bloembakken en vlonder = 296 m2 totaal ex gras, ex tuinkamer - Afwerking met betonnen ondergrond? - Nemen jullie nog maatregelen voor hemelwaterafvoer? - Eventueel onderheien tuinkamer met gewapende fundering van 6.70 x 4 m; graag opnemen als meerwerk

Complete uitbouw op zolder

Complete uitbouw realiseren op plat dak van zolder van 5,69 breed en 3,15 diep op bestaand onderheid terras. Ik wil hiermee 3 slaapkamers realiseren en een badkamer. Inclusief vloerverwarming, muren etc.

Betonnen vloer aanleggen in tuin

Ik wil graag een onderheid terras maken. Terras is ca 71 m2. 5,5 x 13 m. Het moet gewapend, ca 15 cm dik beton zijn en moet aan de ene kant aan de fundering van de woning worden verankerd en aan de andere kant op 4 nog te heien palen rusten. De heidiepte is ca 10 - 12 meter. Onder de betonnen vloer moet er isolatie liggen van c.a 5 cm dik. Betreft het heien van 4 buispalen, 168 mm en c.a. 10 - 12 meter; Aanbrengen van isolatie 5 cm. Storten van betonnen vloer, 15 cm dik met dubbele bewapening rond 8 welke enerzijds aan fundering woning wordt verankerd en anderzijds op de palen rust. Wat kunt u voor mij hierin betekenen? Graag een prijsopgave.

Onderheid terras maken

I.v.m. verzakking terras en overkapping met bevestiging op niet zakkende ondergrond zoek ik naar permanente oplossing voor onderheid terras.(10 x 3,5 mtr). Fundering/bekisting (meerwerk) hangt of van betontegels of houten of composiet terraspanelen/vlonders worden neergelegd. Grondtechniek onderzoek is al een aantal jaren geleden gedaan door een buurman. Palen zouden gemiddeld 22 mtr lang moet zijn.