Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor afrit bestraten:

Afrit bestraten

Op de afrit naar onze garage welke onder aan de dijk staat ligt nu puin. Hier zal grastegels geplaatst 100 m2.
Onze klant uit Zevenhoven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afrit bestraten uit heel Nederland:

Herbestraten parkeerplaatsen

Wij zijn opzoek naar een collega bedrijf voor het volgende: - Het opnieuw bestraten van parkeerplaatsen. Dit zal ongeveer 30 m2 zijn en dient in Uitgeest te worden uitgevoerd. - Het aanpassen van een stoepband bij een afrit in verband met een rollator. Dit dient in Haarlem te worden uitgevoerd.

Oprit naar de garage herbestraten

Ik mijn afrit/inrit van de garage opnieuw bestraten met (deels) bestaande gewassen grind tegels, de lengte is 6 meter en de breedte 5 meter, dit dient opgehoogd te worden. Tevens moet de hemelwaterafvoer worden opgehoogd. Aan 1 zijde moeten kantstukken worden aangebracht.

Aanleggen van de bestrating rondom het ...

Aanleggen van de bestrating rondom het huis. Het gaat om het bestraten van een parkeerplaats, een trap (afrit) naar de schuur een pad naar het huis toe en in de achtertuin het aanleggen van een terras en een pad naar de schuur. Eventueel ook het graven van een vijver en het ingraven van de trampoline. Er is een tuinontwerp gemaakt door een tuinarchitect.