Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras ophogen:

Terras ophogen

Terras ophogen. Op het moment ligt er beton, maar dit is verzakt. Graag willen wij het terras ophogen (ongeveer 9x4 m), een nieuwe trap naar de rest van de tuin en nieuwe tuintegels leggen.
Onze klant uit Zevenhoven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras ophogen uit heel Nederland:

Tuin renovatie

Terras ophogen en opnieuw bestraten. (bestaande tegels) Gras gedeelte verhogen en opnieuw aanleggen. Trampoline ingraven

Groen maken tuin

Tuin 91 m2 (hoektuin met deel op zuidwest - west/noord) ophogen, grasaanleg (ongeveer) 30m2, terras heraanleg.

Terras ophogen

We willen graag ons terras ophogen tot ongeveer 30 cm. Het betreft een stuk van ongeveer 5 bij 3 meter. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terras ophogen en betegelen

Terras 55m2 10cm ophogen en betegelen

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Welke vlakken moeten bekleed worden met natuursteen? Andere, namelijk: Voor welke toepassing dient de natuursteen? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken 55m2 10cm ophogen en tegels plaatsen

Terras aanleggen in de achtertuin

Graag een trede verwerken richting tuin. Zijkanten zijn vrij van de schuttingen. En terras moet rondom fundering hebben. Tegels al in bezit. Ophogen is ca 5cm over 15 m2. Ofwel gelijk aan de vloer.

Tuinrenovatie uitvoeren

Weghalen oude schutting en plaatsen nieuwe schutting van circa 24 strekkende meter met 1 hoek, omzetten deur, plaatsen poort. Langs de schutting willen wij ook omsluitbanden plaatsen. Daarnaast verwijderen oud terras (32 m2), ophogen met circa 12 cm en aanleggen nieuw terras met wildverband. Zonder afvoeren en materialen in overleg.

Verzakt terras ophogen en bestaande tegels terugleggen

Onze huidige terras (40 m2) deels ophogen, egaliseren en bestaande tegels in het huidige patroon terug leggen.

Bestrating ophogen

Ophogen terras bestrating totaal 2x ca. 45 m2. Dus in totaal circa 90 m2. Ze moeten ongeveer 2 a 3 cm opgehoogd worden en strak getrokken. Betontegels die er al liggen hebben de maat 50 x 50 cm. Zand regel ik zelf. Terrassen zijn goed toegankelijk.

Tuin ophogen en bestraten

Wij ontvangen graag een offerte bestaande uit verschillende delen: onze tuin ligt nu vol terrastegels en is op verschillende punten verzakt. Wij willen voor en achter in de tuin een terras terugplaatsen en daartussen een border met planten en een border met gras. Waarschijnlijk moet de tuin opgehoogd worden. Daarnaast moet het opnieuw bestraat worden. Het totale oppervlakte terras wordt ongeveer 20 m2. Planten en gras ongeveer 20 m2 en een pad met klinkers van ongeveer 15 m2. Wij ontvangen graag een offerte met de prijs voor alleen ophogen, eventueel met egaliseren en bestraten. De tuin is 11.50 meter diep en 4.80 meter breed met achterin een schuur.

Partners

Partners van Casius