Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voor-en achtertuin opnieuw bestraten:

Voor-en achtertuin opnieuw bestraten

Ik wil zowel mijn voortuin als achtertuin bestraten, samen 66 m2. Ik strip de huidige tuinen leeg en lever zelf de nieuwe tegels.
Onze klant uit Wateringen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voor-en achtertuin opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Grote betontegels leggen in een achtertuin

Ik zoek een specialist die mijn achtertuin kan bestraten met grote, zware betontegels. Het gaat om tegels van 80 bij 80 cm (71kg per stuk) over 24 m2. Betreft de achtertuin - enkel door het huis bereikbaar. Tegels zijn reeds door het huis vervoerd evenals de opsluitbanden en het zand. Oppervlakte reeds voorzien van 10cm ophoogzand, dit dient nog wel te worden ingeklinkt.

20 M2 tuinbestrating

Het laten bestraten van 14 M2 in de achtertuin en 4 M2 in de voortuin. In de voortuin zitten nu hobbels dus daar moet wat meer zand onder. In de achtertuin haal ik zelf de tegels er uit en hoog het geheel wat op. Hierna moet het met nieuwe tegels herbestraat worden. Eventueel kan ik ook meehelpen de tegels aan te geven. Ik hoor graag hoeveel dit gaat kosten.

Tuin bestraten / betegelen

Ik wil onze achtertuin laten betegelen. De tuin is 130 vierkante meter en alleen bereikbaar via de woning. De tuin moet nog worden geegaliseerd, maar is grotendeels bedekt met gras, en een klein stukje met oude tegels (fotos beschikbaar). Werkzaamheden zouden dus zijn: tuin egaliseren / zand storten (als nodig), oude tegels verwijderen, nieuwe tegels de tuin in brengen en plaatsen. Zie bijgevoegde foto, de tuin is een portiekwoning. Deze is dus lastig bereikbaar, dus je moet eerst omhoog en omlaag de tuin in.

Bestrating voor- en achtertuin

Graag laat ik mijn voor en achtertuin bestraten. Bestrating achtertuin 42,71 m2. Bestrating voortuin 15,3 m2, voortuin is 5,1 breed bij 3 m diep. Tegels 60x60x3 cm volledig keramisch. 61,2 m2 besteld. Voortuin komen 2 vierkanten met 7 lagen blokken 60x12x12 cm, als een soort plantenbakken. Vierkanten zijn 1,80 m2 per vierkant. Er ligt zand in voor- en achtertuin, maar te weinig. Ongeveer een laag van 5 cm moet in de achtertuin bijkomen. Moet nog 1 of 2 kuub bij. Is 3 kuub besteld. Achtertuin komen kleine bandjes en voortuin grotendeels hoge bandjes. In principe is het helemaal vlak, geen ingewikkeld legpatroon. Tegels e.d. worden 16 April geleverd.

Terras aanleggen

Wij willen de achtertuin van ongeveer 140 m2 helemaal bestraten met grote beton tegels, er ligt geen zand. Oude tegels halen we zelf weg. Er zal opgehoogd moeten worden, zand wil ik ook graag laten regelen. We hebben een achterom. Rond eind mei zouden we willen beginnen.

Bestrating achtertuin

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten bestraten. Grote grijze betontegels van 80 x 80 graag meenemen in de offerte. Om en nabij 25 m2. Graag horen we ook wat de extra kosten zijn om de huidige bestrating te verwijderen en af te voeren. Toegang via brandgang / poort achterzijde tuin.

ophogen en bestraten

het ophogen en bestraten van de achtertuin met de stenen die er al in liggen. Ik zorg er zelf voor dat de tuin klaar is om bestraat te worden.

Sierbestrating aanleggen en plantenbakken maken

Ik zou graag mijn voortuin en achtertuin willen bestraten met keramische tegels van 60 x 60 en 2 cm dik, die ik heb, en 3 plantenbakken gemaakt willen hebben. Mijn voortuin is 5.13 meter breed en 3.43 meter diep deze is nog niet uitgegraven. Mijn achter tuin is het diepste punt 7.51 en 5.06 meter breed. Het zou gaan voor en achter om ongeveer 48.83 m2. Ook wil aan de zijkanten en om de plantenbakken een strook van 15 cm split. De planten bakken voor moet dan één 90 x 90 cm worden en 3 hoog. En de andere 60 x 60 cm en 3 hoog. Achter zou een bak moeten komen van 60 x 180 cm. Ik voeg even een foto toe van een tekening die ik gemaakt heb. Het is een nieuwbouwwoning er ligt achter zand. Voren ligt er nog klei dus dit moet afgegraven worden en opgehoogd met zand. We hebben achter een achterom.

Bestrating nieuwbouwhuis leggen

Graag laat ik de oprit van mijn nieuwbouw huis bestraten. Oprit en voorstraat: icey blue met onderbreking van vier 40 x 40 cm tegels. Zij en achtertuin: 60 x 60 cm tegels. Stenen en tegels zijn aanwezig. Alles is al opgehoogd met zand. Gaat in totaal om ongeveer 113 m2. Graag alleen bellen in het weekend!

Terrasbestrating aanleggen voor een achter

- Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, er ligt momenteel aarde in en de tuin moet opgehoogd worden: ongeveer 28 m2 natuurstenen tegels van 60 x 60 cm en waalse klinkertjes op 12 m2. Het laten bestraten van de oploop van de voortuin (4 m2) met klinkers en aanleggen van grinddoek voor de rest van de voortuin (8 m2).

Partners

Partners van Casius