Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Wassenaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Wassenaar heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Wassenaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Wassenaar of directe omgeving.

192 klanten uit Wassenaar bevelen een bij Casius in Wassenaar aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Wassenaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin en oprit bestraten, grijze betontegels 60x60 leveren en leggen, incl. zwarte opsluitbanden 6x20x100, plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus, een achtertuin renoveren en voorzien van sierbestrating, aanleg nieuwbouwtuin: bestrating, steiger, terras realiseren aan water, aanleggen oprit, dubbele oprit van 98 m2 opnieuw bestraten, bestraten oprit, verhoogd terras aanleggen, bestrating oprit en weghalen, afvoeren huidige oprit, terras bij een chalet leggen, oprit bestraten, bestrating oprit en terras, oprit, binnenplaats en tuinpad bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Wassenaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Wassenaar:

Ophoging tuin

Ik wil graag 60 m2 sierbestrating laten ophogen /uitvlakken en een irrigatie druppelaar aanbrengen in de borders (4 stuks) .

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating (beton 60 x 60 x 5 cm) in de voortuin en achtertuin en roostergoot plaatsen+afwerking + oude bestrating verwijderen en afvoeren. Het oppervlak is ongeveer 70 m2 en er ligt zand in.

2 tuinpaden leggen met kopsteentjes en stronk frezen

Het laten leggen van 2 paden vanuit terras, 1 van ongeveer 8 meter, de ander van ongeveer 3 meter met kopsteentjes. Deze steentjes moeten geleverd worden door de vakman en komen in de plaats van de huidige grindtegels. Er staat mogelijk een boomstronkje in de weg. Deze zal men moeten weg frezen.

Keramische tegels leggen in tuin

Wat moet er gebeuren? Afgraven tuin, puin storten, een gestabiliseerd zandbed leggen, keramische tegels leggen met spots erin, dit verwerken en afvoegen. Het gaat om de achtertuin en voortuin (totaal 50 m2). Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Composiet terras aanleggen

Aanleggen van een composiet vlonder terras op een ondergrond van zand. Ik begrijp dat er verschillende soorten composiet materialen beschikbaar zijn, kunt u de verschillende prijzen van deze materialen in de offerte plaatsen? Oppervlakte is bij elkaar circa 14 m2.

Ondergrond voor een tuinkast maken

Ik wil graag een ondergrond (betontegels) laten leggen ten behoeve van een tuinkast. Het gaat om 7.70 m2. Dit moet gebeuren omdat het vorige tuinhuisje is omgewaaid door een storm.

Leggen van betonnen tuintegels

Terras aan de voorzijde vernieuwen. Het staat vol onkruid en een struik aan de linkerzijde die inmiddels flink in de breedte gegroeid is. De bedoeling is dat oude tegels inclusief onkruid en struik wordt verwijderd en door u ook wordt afgevoerd. Nieuwe betontegels er in. Het geheel is 37 m2. Het zou mooi zijn als u de tegels ook levert voor zo'n 15 euro de m2. Er ligt zand onder maar ik ga er vanuit dat dit ook vervangen moet worden.

Bestrading terras

15m2 terras bestrating

Balkonvloer vernieuwen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een ongeveer 7 m2 open balkonvloer. Nu liggen er 88 30 x 30 cm oude dreen tegels met grind deklaag. Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren en vervangen door nieuwe. Er is een lift etage.

Tuin betegelen met leisteen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de betegeling van de tuin. De tuin is ongeveer 74 m2 en de tegels die gelegd moeten worden zijn 60 x 60 cm, leisteen. Voorkeur voor reactie via de mail.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating aan laten leggen, 35 m2. De tuin is op dit moment al helemaal leeggehaald, er ligt zand en aarde. De tekening is al gemaakt. Ik zou graag de prijs willen weten voor het leggen van betontegels. Daar naast zou ik ook willen weten wat de prijs is voor hetzelfde, maar dan keramische tegels. Op die manier kan ik een weloverwogen keuze maken.

Achtertuin straten op zandcement ondergrond

Achtertuin leeghalen. Bestraten en zand cement ondergrond.

Tuin bestraten

We wonen in een dertiger jaren rijtjeshuis. De tuin is ongeveer 24 meter diep en bij 6 meter breed. De tuin is voor een groot deel bestraat met klinkers. Voor een deel is de bestrating verzakt. Wil graag de tuin opnieuw laten bestraten. De huidige klinkers zijn nog goed. Wil voorstellen deze klinkers om te draaien en ze te combineren met betontegels. Graag hoor ik hoeveel het gaat kosten. Vriendelijke groet.

Tuinrenovatie uitvoeren

Ik wil mijn achtertuin van 50 m² graag laten renoveren. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van de huidige bestrating van betontegels van 50 x 50 cm. De grond moet 10 tot 15 cm worden afgegraven en worden afgevoerd. Daarna moet er nieuw straatzand worden aangebracht en geëgaliseerd. Ik overweeg zelf keramische tuintegels van 50 x 50 cm te kopen en laat die graag plaatsen. De stratenmaker mag overigens ook een mooie aanbieding doen voor de tegels. De tuin is goed bereikbaar. Ik ontvang graag uw offerte.

Tegels leggen in de achtertuin

In de achtertuin zijn er buxus boompjes verwijderd. Hier zal nu zand gestort moeten worden en aangetrild. Hierna zal de vakman tegels moeten leggen van 60 bij 60 cm met daartussen halve straatsteentjes. De tegels zijn al aangeschaft.

Terras aanleggen

Offerte aanvraag voor het leggen en leveren van Belgisch hardsteen of keramische look a like terras 80 x 80 cm 7.5 bij 3.5 meter.

Achtertuin bestraten

We willen de achtertuin laten bestraten met 60 x 60 centimeter tegels. Het is een oppervlakte van 65 m2. De tuin is nu bestraat met klinkers en aan de zijkanten zijn 2 borders.

Bestraten 10 m2

Om een jacuzzi te plaatsen moet een stukje bestraat worden van ongeveer 10 m2 Dit moet mooi waterpas gebeuren en mag dus niet inzakken. Stenen eventueel leveren.

Stukje bestraten

Omdat we een jacuzzi willen plaatsen moet er een stukje van ongeveer 10m2 bestraat worden. Tegels van 30 x 30 of 40 x 40. Moet wel heel goed recht, want moet niet verzakken.

Pad in voortuin met keitjes bestraten

In de voortuin willen we het pad naar de voordeur, waar nu een reep gras ligt, vervangen door rose keitjes, die ik zelf bestel. Het is een strook van ongeveer 9 bij 1 meter.

Een gedeelte van onze voortuin willen we ...

Een gedeelte van onze voortuin willen we graag laten bestraten. Tegels moeten nog worden aangeschaft (beton tegels, antraciet, verschillende formaten) en daarna worden bestraat. Moet wat grond worden afgevoerd (niet veel) en even wat zand voor het bestraten worden aangevoerd. Het gaat een oppervlakte van 3.70 bij 3.60, plus nog een extra hoekje van 1.23 bij 73 cm (is verbonden met het grotere oppervlak). Uit voering kan vanaf elk moment in overleg!

aanleggen van een terras van 2meter x ...

aanleggen van een terras van 2meter x 2meter betontegels (60x40) gecombineerd met bakstenen aansluitend op bestaand terras + extra een terras van 3meter x 4meter betontegels (60x40) gecombineerd met bakstenen. Zand is aanwezig. Het gaat uitsluitend om het leggen van de bestrating.

Het moet snel gebeuren. Tijdens bouw van ...

Het moet snel gebeuren. Tijdens bouw van de aanbouw is het balkon ingestort. Zou het al a.s. maandag kunnen?

We hebben een oud windscherm op de ...

We hebben een oud windscherm op de balkonrand staan met draadglas en een draadglas overkapping. Dat moet vernieuwd worden. Werden willen we het balcon laten overkappen met een overkapping die electrische gebruikt kan worden naar believen, bv electrisch markies of iets anders

houten terras achtertuin bestraten

houten terras achtertuin bestraten