Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Waddinxveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Waddinxveen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Waddinxveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Waddinxveen of directe omgeving.

319 klanten uit Waddinxveen bevelen een bij Casius in Waddinxveen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Waddinxveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, parkeerplaats opnieuw bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin, composiet vlonderplanken, tuinen en parkeerplaats bestraten, tuin ophogen en opnieuw straaten, opnieuw tuintegels leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Waddinxveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Waddinxveen:

Voortuin opnieuw bestraten

Ik wil mijn voortuin anders indelen, met oude klinkers en 60 x 60 grijze tegels (7) hergebruiken. Het oppervlak is ongeveer 13 m2. De containers moeten zoveel mogelijk uit het zicht (links van het huis). Wij rooien zelf de voortuin. Het gaat om alleen bestraten.

Opstapje opnieuw betegelen

Na het afbreken van het opstapje moet deze opnieuw betegeld worden. Dit is 67 bij 147 cm. De zijkanten zijn kleiner dan 20 cm.

Voortuin en achtertuin aanleggen

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in de voor- en achtertuin. In de voortuin wil ik een hek. Voortuin: afmeting 2 x 5,4 meter, dient geëgaliseerd/opgehoogd te worden en te worden voorzien van 60 x 60 betontegels. Er dient een hek van 'Pantanet´ geplaatst te worden. Achtertuin: gras dient verwijderd te worden, grond dient geëgaliseerd/opgehoogd te worden. Betontegels van 50 x 50 dienen gelegd te worden. Het betreft een aanpassing van de bestaande situatie: huidige terras verlengen met 2 rijen tegels (5 x 1 m verlengen), extra terras aanleggen (3 x 2,5 m) en een opstelplaats voor de kliko bakken aanleggen (1,5 x 1,5 meter). Tegels en hek kunnen buiten de offerte gehouden worden. Optioneel is afvoeren van de materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Oprit bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit van ongeveer 13 x 3 meter. Het gaat om een oprit bij een nieuwbouw woning. De grond moet worden opgehoogd, puin gestort en aangetrild en dan bestraten met klinkers.

Oprit aanleggen

We willen een oprit aanleggen, vanaf straat tot aan garage ongeveer 13 meter, bij 3 meter breed. Er ligt nu nog modder en klei. De bedoeling is zelf een vrachtwagen zand te bestellen (achtertuin en voortuin moeten ook nog zo'n 30 cm omhoog namelijk). Graag een offerte voor het leggen van de oprit inclusief verschillende opties aan materiaal. De voorkeur gaat uit naar tegels in ieder geval geen grind of split. De kavel naast de oprit is nog niet verkocht en ligt stuk lager. Die zijkant moet dus goed stevig zijn zodat oprit niet gaat verzakken. Graag goed advies.

Tuin afgraven en bestraten

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht in Waddinxveen. Hiervan zouden wij graag de tuin willen laten doen. In eerste instantie alleen de achtertuin en wellicht vervolgens ook de voortuin. Achter willen wij alleen de tuin bestraten. Het is 4,5 bij 9 meter. Hierin staat dan wel een schuurtje dus die gaat er nog vanaf. Afgraven en egaliseren graag apart offreren. De tuin is nu leeg; er zijn geen planten of bomen/struiken aanwezig. Eventueel ook afgraven en egaliseren. Zou u dit apart kunnen offreren?

Tuin egaliseren en bestraten

Graag zouden wij onze tuin willen laten egaliseren en bestraten en als het kan ook een hardhouten schutting geplaatst willen hebben.

Tuin ophogen, egaliseren en eventueel bestraten

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het ophogen en egaliseren van onze tuin. We wonen sinds kort in een nieuwbouwhuis in Waddinxveen met een tuin van 12 meter diep en 5.40 meter breed (ongeveer). We hebben de tuin zelf al uitgegraven tot gemiddeld 30 cm diep en willen deze nu ophogen met zand & egaliseren. Daarnaast zijn we benieuwd wat het extra kost om ook het bestraten door jullie te laten doen (tegels hebben we al - 60 bij 40 cm). Graag ontvangen wij de offerte per mail van u.

Achtertuin aanleggen met grind en looptegels

Ik wil graag de tuin laten aanleggen met 50 m2 aan tegels van 80 cm bij 40 cm. De tuin is wel afgegraven verder niet. Een stuk grind met looptegels.

Achtertuin opnieuw bestraten

Ik zou graag de achtertuin opnieuw willen laten bestraten. Te bestraten gedeelte is ongeveer 10 x 6 meter. Tegels die er nu in liggen graag schoonmaken en hergebruiken. Dit zijn stoeptegels van 30 x 60 cm. Tuin is achterom goed bereikbaar. Ik wordt vreselijk moe van het constant blijven opkomen van onkruid tussen de tegels. Ondanks bespuiten met zwaar gif blijft het onkruid terugkomen. Kan onder de bestrating een "onkruidmat" gelegd worden? Met

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Ik heb een tuin met oprit van bij elkaar 12 x 3.20 en een stuk van 9 x 6 meter, dit is totaal zo'n 90 m2. Het betreft een nieuwbouwwoning. Ik wil een en ander laten afgraven, egaliseren en bestraten met tegels van 60 × 60 cm. Wat zou het totaal kosten, inclusief opsluitband. Kunt u een gespecificeerde offerte maken?

Tuin bij de nieuwbouwwoning betegelen

Onze casco nieuwbouwwoning wordt op 8 maart opgeleverd. Er is daar een achtertuin van 8 meter diep en 5 meter breed, waar al stopzand ligt. Dat moet geëgaliseerd worden en daarna willen we de hele tuin laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. We laten de tegels ook graag leveren. Er wordt een klein schuurtje in de tuin gezet, dus de totale oppervlakte zal tussen 30 en 35 m² liggen. We ontvangen graag uw offerte.

Bestraten van oprit en erf

Wij willen onze oprit en erf laten bestraten. Thans is het een onderlaag van oud grind en zand. Grootte 1000-1100 m² in totaal. Tweedehands klinkers zijn goed genoeg, gebruik is als erf, parkeerplaats e.d. De ruimte om met groot materiaal te draaien en te lossen is zeker mogelijk, aangezien het een boerderij betreft. Graag specifieke offerte en vragen per mail beantwoorden.

Achtertuin bestraten

De achtertuin bestaat uit 2 terrasgedeeltes: 1 x een terras van 5.30 meter bij 3.60 meter, direct achter het huis 1 x een terras van 3.50 meter bij 3.00 meter, achter in de tuin bij de schuur Ertussen ligt een pad van 5 meter lengte, gewenst in de breedte van 1.20 meter. De tegels die ervoor gebruikt gaan worden zijn keramische tegels van 120 x 60 x 2 cm. Er dient opgehoogd te worden en geëgaliseerd. Dit laat ik graag beoordelen door de vakman. De tegels zijn via de Gamma aangeschaft.

Palissadebanden in de tuin plaatsen

Graag wil ik palissadebanden in de tuin laten plaatsen. De afrastering van de verhoogde borders is nu met hout, maar dit moet vervangen worden met standaard zwarte palissadebanden van 40 centimeter hoog, deels in grond. Graag ontvang ik een offerte, inclusief de levering van de palissadebanden en een offerte exclusief. Totale lengte is 53 meter, 11 meter banden van 6 x 25 x 50 centimeter, 42 meter banden van 6 x 40 x 50 centimeter.

Bestrating in de achtertuin leggen

Bestrating in de achtertuin leggen. Het betreft 37 m2 wat ik met 60 x 40 cm tegels wil leggen. De ondergrond moet een paar cm. opgehoogd worden. Het zand dient u te leveren. De tegels bestel ik zelf.

Erf met klinkers laten bestraten

Graag willen wij ons erf met toegangspad laten beklinkeren. Totaal groot circa 1250 m2. Betonklinkers zijn goed eventueel nette tweedehands ook goed. Thans erfverharding van grind. In gebruik als parkeerplaats voor auto. Is een pad voor auto met caravan naar de schuur. Graag ontvang ik van u vrijblijvende offerte.

Tuin gedeeltelijk bestraten

Graag wil ik een gedeelte van de tuin laten betegelen. De tuin is 5 bij 10 meter groot. Het zand kan ik via de woningbouw bestellen. Ik heb nog geen tegels op het oog, graag ontvang ik hier advies over.

Erf laten beklinkeren

Graag willen wij ons erf met toegangspad laten beklinkeren. Totaal groot circa 1250 m2. Betonklinkers zijn goed eventueel nette tweedehands ook goed. Thans erfverharding van grind. In gebruik als parkeerplaats voor auto. S en pad voor auto met caravan naar de schuur. Graag ontvang ik van u vrijblijvende offerte.

Voortuin herstraten

Voortuin herstraten. Plantenbak verzetten. De tuin is circa 7 x 3 meter groot.

Bestrating van de inrit ophogen

We willen de bestrating van de voortuin (ca. 5 bij 6 meter) met gewassen grindtegels in combinatie met koppelstones, laten ophogen. De tegels en stenen zijn al aanwezig, het gaat puur om het ophogen van de inrit. Wij rijden hier op met auto's en de inrit begint redelijk te verzakken. De ruimte is zeer toegankelijk.

Tuin met Abbeystones bestraten

Het terras opnieuw bestraten met Abbeystones grijs-zwart van 20x30 x7, totaal is het ongeveer 25 m2. Tevens de ronde vijverrand recht af maken dus opvullen met zand en de vijverrand met hardhouten planken afdekken. Hierdoor ontstaat symmetrie met de andere vijverrand van de buren. Levering materialen door hovenier. Er is een foto beschikbaar.

Tuin afgraven, zand storten en bestraten

Ik wil mijn tuin van ongeveer 60 m2, 30 cm laten af graven. De grond moeten worden verwijderd en daarna moet er zand gestort worden. Daarnaast zou ik separaat een offerte willen ontvangen voor tegelwerk van 2 terrassen en een looppad daar tussen. De oppervlakte is ongeveer 25 tot 30 m2.

Ophogen voortuintje

I.v.m het ophogen van de rijbaan en de stoep door de gemeente zou ik graag mijn voortuin willen ophogen. Er hoeft niets verandert te worden aan het ontwerp. Ook de stenen kunnen weer gebruikt worden. Het gaat om ongeveer 10 m2 aan bestrating.

Leggen tegels tuinkamer en terras

Een tuinkamer en aansluitend een stuk terras tegelen. Tuinkamer 12 m2, terras ook 12 m2. Op terras is ondergrond wit zand. Nu liggen er nog steentjes. Het mag niet meer verzakken. Vloer van tuinkamer zijn ook kleine steentjes. Ook zand eronder. Tegels kopen we zelf.