Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Voorhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Voorhout heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Voorhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Voorhout of directe omgeving.

226 klanten uit Voorhout bevelen een bij Casius in Voorhout aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Voorhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en balkon of terras en (sier)bestrating in Voorhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Voorhout:

Achtertuin ophogen en herbestraten

De achtertuin is circa 5 meter breed x 6 meter lang. Er staat een schuur in een hoek van 2,00 x 3,00 meter. De oppervlakte van de achtertuin is dus circa 24 m2. De achtertuin laten verhogen door zand te storten want nu komen de katten te gemakkelijk onder de poort door. Ook willen we plantenbakken laten verwijderen. Een groot deel willen we herbestraten en een klein deel willen we met kunstgras.

60x60 tegels aanleggen

Het gaat om het leggen van 60x60x4cm tuintegels, recht toe, recht aan. Totaal 50m2 Stenen zijn al in tuin aanwezig (de oude verwijderd), evenals zand, dus hoeft niet zelf te worden vervoerd.

Sierbestrating aanleggen

Het leggen van keramische tegels (81×40×2) , 3 verschillende maat terassen , totaal 45 m2. Daarnaast tussengelegen looppaden van betontegels (60×30×6) totaal 14m2. Alles met opsluitbanden. Alleen het legwerk zelf, materiaal is door opdrachtgever zelf aangeschaft

Tuin geheel betegelen

Ik wil de tuin opnieuw betegelen, de klus ziet er als volgt uit" Oude tuin leegruimen, met zand ophogen, hele tuin van 51,50 m2 betegelen. De nieuwe stenen nog te bepalen. Ik denk aan het volgende: Groot formaat- minder kans op verzakken? Zo glad mogelijk om vuil makkelijk te verwijderen. Waterdoorlatende tegels? Om overstroming te voorkomen. Als u hier een goede tegel voor kan bedenken graag meenemen in de offerte. De tuin is bereikbaar via een ruime doorgang in de poort.

Tuin bestraten

Het gaat om het laten leggen van tegels in een tuin van 69 m2 inclusief een stukje gras. De tuin is nu al gelegd, dus afhankelijk van de prijs ook de oude tegels eruit halen. We hebben een achterom en twee schuttingen moeten er waarschijnlijk ook uit omdat ze niet meer mooi zijn. Rond de zomer beginnen.

Voortuin pad van kasseien leggen

Het is een voortuin, pad wil ik van kasseien. Dit pad is een nieuw te maken pad van ongeveer 10 m2. Kleine voortuin. Deels aarde, deels border en deels grote tegels. Dit haal ik zelf weg. Ik zou rond half/ eind mei zou ik willen beginnen.

Split afvoeren en bestraten

Het gaat om 40 m2 bestrating. Soort: Damme ongetrommeld 30x20x6 oud bont. Verwijderen van split. Ondergrond soort hoogovensslakken. Ik verzorg de tegels.

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn voor en achtertuin bij mijn nieuwbouwwoning. Daarvoor zou ik graag 2 aparte offertes willen ontvangen. De voortuin is 5 x 3 meter en moet volledig bestraat worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. In de achtertuin moeten 2 delen bestraat worden met hardstenen tegels van 60 x 60 cm. Het eerste deel is 5 x 3 meter en tweede deel is 3 x 3 meter. Onder de tegels in voor en achtertuin moet het geëgaliseerd worden.

Achtertuin betegelen

De achtertuin moet betegeld worden met tegels van Rondom een opsluitband. Border van ongeveer 30 cm aan beide lange zijden vrijhouden (in het verlengde van de schuttingen). Graag 5 cm grond is afgegraven en 1,5 m3 ophoogzand is aangebracht. Moet afgevlakt worden, aflopend naar achteren. De tegels en opsluitband moeten dus worden gelegd. Zijn beide aanwezig. In het voortuintje liggen de tegels, maar moeten de opsluitbanden nog worden aangebracht, 9 meter in totaal.

Tuin met Smartton tegels bestraten

Wij hebben 2 kleine tuintjes van in totaal 49 m² bij ons huis. Daar ligt momenteel al een zandlaag. Die moet geëgaliseerd en aangetrild worden en daarna willen wij er Smartton tegels van 30 x 60 cm laten leggen met betonbanden. We hebben al een tegelkleur uitgekozen. We ontvangen graag uw offerte met daarin aparte posten voor de levering van het materiaal en voor de arbeid.

Bestrating in de voortuin aanbrengen

Er dient ongeveer 23 m2 betegeld te worden. Dit is een gedeelte van de voortuin. De oude tegels en grind zullen eventueel ook door de vakman verwijderd moeten worden. Dit willen wij graag separaat laten offeren. De tegels en het zand zijn al aanwezig.

Tuin terras bestraten

Straten van tuin (is leeggehaald) deze is 5.60 x 5,80 meter en een deel van 4,20 x 1,80 meter. Deze wordt deels voorzien van 60x60 cm tegels en deels gebakken waaltjes.

Tuin tegelen en borders leeghalen

Tegelen voortuin en het leeghalen van borders in de voortuin. Plus het aansluiten verlichting in achtertuin. Het tegelen van de voortuin is 6 x 4 meter. Tegels zijn uitgezocht. Het zand nog niet aangeschaft, graag meeleveren. Koppelsteentjes en borders verwijderen. In de achtertuin vanaf de schuur elektra doortrekken naar waarschijnlijk vier punten. De buitenverlichting moet nog worden aangeschaft, u kunt een suggestie doen.

Tuin bestraten

Ongeveer 40 m² voortuin bestraten. Voortuin is makkelijk bereikbaar.

Terrassen en ingang

Naar de voordeur een pad van 5,5 m2 met tegels van 50/50 bestraten. Achter het huis 33 m2, 11,5m2 en 3,5 m2 terras aanleggen. Tegels 40/40. Gaat om afvoeren oude straatwerk, aanvoeren zand zo nodig, leveren van de tegels en het leggen van de tegels.

Het paadje langs en achter ons huis ...

Het paadje langs en achter ons huis (naar de buren) dient te worden opgehoogd (ong. 20 cm gemid.) en de stoeptegels die er liggen moeten opnieuw worden gelegd. Het is verzakt en scheef. Het pad is ongeveer 90 cm breed. Tevens moet er in de hoek achterin een gat met grint komen om het water te laten weglopen. Zand kunnen wij evt zelf aanleveren, liefst wel meenemen in de offerte.

Herbestrating van onze achtertuin van ...

Herbestrating van onze achtertuin van ca. 35 m2 met de volgende werkzaamheden. - uithalen en afvoeren bestaande bestrating.(deels 10x10 cm waalklinker / deels 40x60 cm betontegel) - ophogen zand ca.15 cm . - afvlakken. - aantrillen. -bestraten wildverband met (voorbeeld Stracco zwart via firma Schoehuijs) evt. leveren of eigen aankoop. -inwassen voegen.

Het leggen van ca 340 m2 straatklinkers

Het leggen van ca 340 m2 straatklinkers