Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating leggen waaltjes:

sierbestrating leggen waaltjes

Het laten leggen van sierbestrating in onze voortuin. De voortuin is ca 13m2 en de ondergrond is deels stenen, deels zand.
Onze klant uit Voorburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating leggen waaltjes uit heel Nederland:

Sierbestrating opnieuw leggen

Ik heb een tuin met sierbestrating van 50 m2 met koppelstenen. De stenen moeten er uit, dan ongeveer 5cm verhogen, dan de stenen omgekeerd terugleggen, zodat de mooie kant boven komt te liggen. Achterom is aanwezig. Over 3 weken zou ik willen beginnen.

sierbestrating leggen over tuin 200m2

Ik wil mijn tuin aanpassen. Ik heb twee opties: optie 1 aanleg 2 terrassen 85m2 Optie 2: ook aanleg bestrating om het huis 200m2 afhankelijk van de kosten. Ik wil een terras met betontegels en een terras met stenen. Ik kan de stenen zelf leveren. Om dit te realiseren heb ik wel witzand nodig en tuin moet nog vlak gemaakt. Om dit alles te realiseren zal er wel een hoop moeten worden weggehaald. Graag eerst even contact zodat het een beetje klopt en een vakman die op korte termijn langs kan komen.

Sierbestrating en houten terras in de achtertuin leggen

We willen een deel van onze achtertuin betegelen (pad en achterplat) en een terras van hout laten leggen. Beiden delen zijn ongeveer 20 m2. We willen het graag in een baksteenachtig steentje. Graag willen we overleggen wat handig is wie de tuin leeghaalt. We willen graag dat de vakman voor zand en tegels zorgt. We hebben een achterom.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voor en achtertuin. Tuin is ongeveer 95m2 en er ligt momenteel zand. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Het zand zal alleen moeten geëgaliseerd voordat het gelegd kan worden.

Bestrating om huis aanleggen

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating van ongeveer 70 m2, om het nieuwbouwhuis heen op een al deels ingericht terrein. Zand wordt deze week geplaatst en direct aangestampt. Egaliseren moet dan nog wel gebeuren. Graag advies over tegels, wellicht dat wij deze dan zelf regelen.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Het terras is ongeveer 36 m2 groot, dan nog een pad langs de patio en schuurtje van ongeveer 5 x 2 + 10 m2. Liefst tegels van 1 x 1 m2 of anders 60 x 60 m2. Terrastegel Geoceramica Flow Taupe 60 x 60 x 4 cm. Er liggen nu oude stoeptegels (30 x 30 ). Ondergrond zand. Oud materiaal graag verwijderen en afvoeren.

Sierbestrating leggen keramische tegels

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating met keramische tegels, in 2 tuinen van 60 cm x 60 cm x 1,8 m. Het betreft een nieuw pand en uitvoerdatum 1 ste kwartaal 2021, deze is al gekocht. Ben aan het oriënteren en kijken wat we mee moeten nemen in de hypotheek aanvraag. Appartement begane grond. 1 ste tuin 25 m2 en tuin 2 heeft ongeveer 55 m2. Graag een totaal prijs inclusief stabilisatiezand en bestraten. De tuinen worden opgeleverd met zwarte grond. Verder geen onderhoud zoals: oude grond, onkruid, puin verwijderen.

Sierbestrating leggen

Ik wil een nieuwe sierbestrating in de tuin laten leggen, ligt momenteel een stenen padje en zand en gras. Ik ben opzoek naar een partij die niet alleen de bestrating kan leveren, maar ook mooie grote betontegels kan leveren. Ik ben wel gebonden aan een budget dus ik hoef niet de duurste tegels.

Terrasbestrating aanleggen voor een achter

- Het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, er ligt momenteel aarde in en de tuin moet opgehoogd worden: ongeveer 28 m2 natuurstenen tegels van 60 x 60 cm en waalse klinkertjes op 12 m2. Het laten bestraten van de oploop van de voortuin (4 m2) met klinkers en aanleggen van grinddoek voor de rest van de voortuin (8 m2).

Sierbestrating leggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan (ver)leggen in mijn tuin. In een bestaand pad liggen 60x60cm (ca. 10m2). deze willen eruit halen om een klein terras van 2.20 bij 3.20 aan te leggen. Op de plaats van de 60x60 tegels willen we graag 30x20 tegels terug leggen. De tegels en zand zijn aanwezig. Zand ligt al op plek waar terras moet komen, moet alleen nog uitgevlakt worden. Bestratingsplan is ook al aanwezig.

Partners

Partners van Casius