Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels op maat laten zagen:

Tuintegels op maat laten zagen

Ik zou graag 8 tuintegels van 60 x 60 x 6 centimeter op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Verder moeten er 4 opsluitbanden 15 x 5 centimeter op maat gezaagd worden. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt.
Onze klant uit Vlaardingen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels op maat laten zagen uit heel Nederland:

Tuintegels op maat snijden en opnieuw zetten

Wij hebben net een uitbouw achter de rug en hierdoor dient en een deel van ongeveer 10 m2 opnieuw bestraat te worden in de tuin. Er is genoeg zand aanwezig en de tegels dienen eventueel bijgesneden te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Tuinhuis Clematis monteren

Ik wil graag een tuinhuis gaan kopen en het in onze tuin laten monteren. De ondergrond bestaat uit tuintegels. Het betreft het tuinhuis Clematis met overkapping, met de maat 427 x 300 cm. Ik ontvang graag uw offerte.

Tuintegels op maat zagen snijden

Ik moet ongeveer 25 terras beton tegels snijden van 4 cm dikte. Ik kan ze eventueel brengen omgeving den haag. Ik heb maten berekend.

Tuintegels op maat zagen snijden

Ik zou graag 10 tot 15 tuintegels (natuursteen) op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt. Graag zsm.

Tuintegels op maat laten zagen

Ik zou graag 10 tot 15 tuintegels van 40 x 40 cm op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt.

Tuintegels in de tuin aanleggen

Ik zou graag de tuin willen laten betegelen. De achtertuin is 7,8 m lang en 4,02 m breed. Er ligt nu gras. Dat moet eruit en ik wil graag betontegels door de hele tuin van de maat 60x40 in een patroon. Ik denk ook dat een afstap nodig is. Regel ik de tegels en bijbehorende materialen of jullie? Beide zou ik graag willen weten hoeveel dat kost.

Muren opnieuw behangen

Ik wil graag mijn muren beneden opnieuw laten behangen (oude behang moet er nog af). Wat gaat mij dit kosten? Het is ongeveer 30 m2 (woonkamer beneden en gang boven). Ook heb ik een paar tuintegels die nog gelegd moeten worden (op maat gesneden). Is er iemand die mij hierbij kan helpen en wat kost het?

Tuintegels op maat snijden en leggen

Wij hebben een overkapping met schuifdeuren laten plaatsen in de tuin. Tijdens het plaasten in zijn er 3 railsgoten geplaatst en zijn de tegels eruit gehaald. Er zijn nu een stuk of 20 tegels (4 cm dikte) die op maat gesneden en teruggeplaatst moeten worden. Het gaat om ongeveer 20 tegels waar voor elk stuk uit moet (rechte stukken) om vervolgens lands de railsgoten teruggeplaatst te worden. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Tuintegels op maat zagen/snijden

Er is bij ons een glazen terrasoverkapping geïnstalleerd en daarbij zijn de tegels rondom de overkapping uitgehaald. Er dienen 15 tot 20 tegels op maat gemaakt te worden en terug geplaatst.

Tuintegels van chinees hardsteen op maat laten zagen

Ik wil tuintegels op maat laten zagen tegels heb ik al zijn 3 cm dik en chinees hardsteen de maat weet ik zelf in teken ik op de tegel gaat om 30 tegels

Partners

Partners van Casius