Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Vlaardingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Vlaardingen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Vlaardingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Vlaardingen of directe omgeving.

831 klanten uit Vlaardingen bevelen een bij Casius in Vlaardingen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Vlaardingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, dakterras aanleggen op plat dak, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, keramische tegels plaatsen, verwilderde tuin opnieuw bestraten, het betegelen van de achtertuin, grote tegels zetten achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Vlaardingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Vlaardingen:

Tuintegels opnieuw leggen

De tuin is al gelegd, maar niet netjes. Alles moet opnieuw gedaan worden. De tuin is ca 40 vierkante meter. De tegels die erin liggen zijn 60cm/60cm. De tegels moeten eruit en opnieuw erin gelegd worden. Zand is ook nodig omdat het gedeeltelijk is ingezakt vanwege een eerdere lekkage die inmiddels is opgelost, tegen de woning aan. Wilt u meer info kunt u mij altijd telefonisch bereiken. Aangezien de zomer periode eraan komt, willen wij dit op korte termijn al laten doen.

Tuintegels leggen

Ik wil graag tuintegels laten leggen. We hebben een nieuw huis gekocht waarbij we een tuin hebben van 20 meter diep en breedte van 5,5 meter. We willen niet in de hele tuin tuintegels. Een gedeelte willen we kunstgras en ongeveer 60 m2 willen we tuintegels. Betontegels van 60 × 60 cm.

Voor- en achtertuin aanleggen en bestraten

Ik heb twee terrassen waarvan 1 aan de woning ligt van 16 m2. Ook heb ik een terras aan de achterkant van het huis van 16 m2 waar 6 betonnen poeren in moeten. Daar moet namelijk een overkapping komen. Dat wil ik allemaal opnieuw bestraat hebben. Daar is ook zand voor nodig. Klinkers zal ik misschien zelf halen.

Balkon platen met plexiglas als hekwerk

Wij willen een omlijsting met plexiglas tussen penanten geplaatst hebben breed 3meter en hoog 1meter.

Oprit aanleggen

Ik zoek een stratenmaker die aan de zijkant van mijn hoekwoning een oprit kan realiseren. Het gaat om 165 m2 wat moet worden afgegraven. Vervolgens dient dit te worden opgehoogd met zand en uiteindelijk geëgaliseerd te worden. Ik zie graag anterasiet/zwarte bestrating terug in de oprit. Naar mijn mening moet de oprit ook met opsluitbanden afgewerkt worden.

Achtertuin aanleggen

Ik zoek een professional die onze achtertuin kan betegelen, het gaat om een nieuwbouwwoning. We hebben een zandpakket genomen dus de tuin is opgehoogd met zand. De tuin is 5,40 meter breed en 9,20 meter lang, van deze oppervlakte gaat nog een schuurtje af, met een oppervlakte van 7,5 m2. Het gaat om tegels van 60 bij 60 cm. Daarnaast dient de tuin voor het betegelen nog wel geëgaliseerd te worden. De tuin is goed bereikbaar.

Betegelen van de achtertuin

Egaliseren en betegelen achtertuin. Ongeveer 36 vierkante meter. Tegelgrootte 60x60 cm

Terras ophogen en tegels leggen

Ons bestaand terras ophogen (tegels eruit halen) en nieuwe tegels erin leggen + stukje met bestaande tegels. +/- 42mtr (8x5)

Terras egaliseren en betegelen

Egaliseren en betegelen van terras inclusief afstapje van een trede. Afmetingen 5 bij 2,5 meter. Het gaat om buitentegels met een goeie antislip.

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Achtertuin 55 m2: Ophogen en bestraten met bestaande verharding. Voortuin 20 m2: Ophogen en grootste deel met honinggraad matten en split vullen.

Tuin met stenen bestraten

Het gaat om het leggen van ongeveer 40 vierkante meter met stenen van 20x30 cm.

Ophogen en betegelen van de achtertuin

Ik zoek iemand die mijn achtertuin kan ophogen en betegelen (60 x 40 cm tegels). Oppervlakte is zo'n 39 m2 en de achtertuin is goed bereikbaar. Ik schaf zelf de tegels aan.

Tuintegels plaatsen

We zouden vandaag onze tuin laten bestraten, echter is het op het laatste moment (vanochtend) afgezegd. We hebben in onze tuin alle tegels, 60 x 60 cm, klaar staan en er ligt ook al een lading straatzand in de tuin,ongeveer 2 kuub. Het enige wat nodig is zijn binders. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2

Achtertuin voorzien van keramisch straatwerk

De tuin dient voorzien te worden van keramische tegels. Alle daarvoor benodigde maatregelen dient verzorgd te worden. De tuin heeft een achterom.

Tuin betegelen

We willen graag onze tuin laten betegelen. Er zitten op dít moment al tegels in van 24 m². We willen graag dat jullie deze tegels eruit halen en de grond laten egaliseren. Na het egaliseren moet er nog een overkapping komen die we laten doen bij een ander bedrijf. Nadat de overkapping er staat willen wij dat jullie het komen betegelen voor 56 m² oppervlakte. De tuin is te bereiken via het pand.

Tuin bestraten

Groen en oude tegels weghalen en opnieuw bestraten

Ophogen en aanleggen van een terras

Ophogen en aanleggen van een terras. Er ligt momenteel een terras met kleine steentjes 15 x 15 cm. Het oppervlak is circa 20 m2. We denken aan een houten vlonder of wat grotere stenen tegels (40 x 60 cm). Het zand om op te hogen wordt geleverd door de woningstichting.

Composiet terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag 6m2 terras ( 3m x 2m) ondergrond zand ivm ophogen tuin.

Tegelwerken buitenshuis

Welke tegels wenst u te plaatsen? Keramische tegels. Hoeveel vierkante meter moet er betegeld worden? Ongeveer 52 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Tuin moet compleet worden bestraat met keramische tegels inclusief verdicht zandbed en drainerende mortel. Het liefst met de red-sun-rustic-wood-oak-grey-tegel. Eventueel inclusief leeghalen en afvoeren van de oude tuin.

Achtertuin aanleggen

Ik wil bestrating laten aanbrengen in de achtertuin van 4,68 meter bij 5,15 meter, met keramische tegels (taupe 60x60x1,8 cm). Dit betreft een nieuwbouw woning en er ligt zand, dit moet nog wel geëgaliseerd worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tuintegels op maat laten zagen

Ik zou graag 8 tuintegels van 60 x 60 x 6 centimeter op maat willen laten zagen om mijn terras netjes af te maken. Verder moeten er 4 opsluitbanden 15 x 5 centimeter op maat gezaagd worden. Ik kan eventueel langs komen en er op wachten als dat tijd scheelt.

Bestaande tegels vervangen door Waaltjes

Ik wil graag ongeveer 50 m2 bestaande tuintegels vervangen door 40 m2 Waaltjes (al in bezit) plus 10 x 1 m2 tegels laten leggen (nog niet in bezit). Ik denk dat het bestaande terras en paden ook opgehoogd dienen te worden.

Voortuin ophogen en tegels herleggen

Boom weggehaald gewassen grindtegels 50x50 weggehaald en schoon gemaakt. Moeten weer opnieuw gelegd worden. Alles is op maat. Er moeten nog 14 tegels bij komen. Het is in de voortuin. Drie cm ophogen Drie tegels moeten op maat geslepen worden plus twee kleine sparingen.

Zand plaatsen, aantrillen en grindtegels leggen

Ik ben in mijn tuin wat boomstronken en boomwortels aan het verwijderen. Ik haal daarbij ook de grindtegels van het terras weg. Ik ben nu op zoek naar een stratenmaker die daarna dat stuk van de tuin met wat zand kan ophogen en goed kan aantrillen. Daarna moeten daar de bestaande grindtegels worden herplaatst, het gaat om 18 m². Er moeten ook twee tegels op maat worden gemaakt en enkele sparingen worden gezaagd. Ik wil het werk in overleg inplannen, ik denk dat ik in week 17 klaar ben met het verwijderen van de wortels. Ik ontvang graag uw offerte.

Stuk van de tuin tegelen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het afgraven, opvullen en betegelen van een stuk tuin van 4 x 5 meter met 40 x 40 cm tegels, in ons bezit, en de kosten zonder het afgraven en opvullen. De oude tegels hebben we zelf verwijderd.