Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor houten dakterras aanleggen over oude terrastegels:

Houten dakterras aanleggen over oude terrastegels

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanleggen van een hardhouten dakterras. Het is op de 1ste verdieping, dakterras is boven winkel. Via de achterkant is het benaderbaar. De afmeting is ongeveer 42 m2. Nu liggen er speciale terrastegels. Het hout willen we eroverheen.
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten dakterras aanleggen over oude terrastegels uit heel Nederland:

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.

Dakterras aanleggen met hekwerk

Ik wil een dakterras (30 m2) met bankirai hout aan laten leggen. Het gaat om te 3e woonlaag, plat dak. Daarnaast wil ik een houten half draai trap aanleggen, een dak luik van 1600 x 1000 meter plaatsen, en houten hekwerk ral 9010 laten plaatsen.

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Ik heb een houten dakterras op mijn huis. Helaas hebben we lekkage waardoor binnenkort een dakdekker het hele dak komt renoveren. Mijn dakterras moet er daarom uit, en daarna er weer opgezet worden. 2/3 is van bitumen, 1/3 is zink. hetzelfde moet er weer opkomen. Kunnen jullie mij een grove prijs indicatie geven voor het verwijderen en dan weer plaatsen van het terras? De oppervlakte is 12 m2. Het is volledig van hout en de ingang is een dak koepel. Het dak is plat en bestaat uit bitumen. Een ruwe schatting volstaat, dan weet ik beter wat voor stap ik zet. Veel dank en fijne dag!

Dakterras lekkage verhelpen

We hebben een lekkage op het dakterras. Er ligt nu houten bedekking op. Dit moet verwijderd worden zodat de lekkage verholpen kan worden. Daarna wil ik het misschien hergebruiken of helemaal vervangen. Het dakterras is 35 m2. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Dakterras maken op bitumen dak

Ik wil graag een dakterras realiseren bij mijn appartement op de 22e etage, met afm. van 7 m. x 7 m. (dit is een meter voor de buitenrand). Het dakterras bestaat uit een aluminium hekwerk en een houten vloer op een bitumen dakbedekking. Graag zou ik een aparte opgave voor alleen het hekwerk wanneer dit rechtstreeks op de  bitumen vloer geplaatst wordt. (want er liggen tegels van 50 cm x 50 cm) die ook als vloer kunnen dienen. De maten van het hekwerk zijn 7m. x 7m. x 7m. De huismuur is 7 meter , daar hoeft geen hek, dus het gaat om 3 zijden.

Informeren en realiseren van een dakterras

Momenteel had ik een dakterras op een houten garagedak. Deze heb ik moeten laten verwijderen vanwege lekkage. Het dak is gerepareerd en er ligt bitumen dakbedekking op. Ik wil een nieuw dakterras laten plaatsen met een moderne uitstraling. Ik zou graag geadviseerd willen worden over keramisch of kunststof. In totaal is het dakterras 24 m2. Het dak hoeft als het goed is niet verstevigd te worden. Alle mankementen heeft de dakdekker gerepareerd.

Dakrenovatie/verhoging

Graag laten wij ons platte dak verhogen en rechttrekken aan een zijkant. Het is van een appartementencomplex en op de bovenste (5e) etage zijn een aantal bergingsruimten die wij hebben opgenomen. Het dak is hier ongeveer 2.15 m, maar moet verhoogt worden naar ongeveer 2.40 m. Het moet zo gemaakt worden dat er een dakterras op geplaatst kan worden. Aan 1 zijde moet van de welzijnscommissie de eerste 2 m van het dak schuin naar boven worden aan de voorzijde. Een deel van het dak is momenteel schuin met een dakgoot, dat moet van de schoorsteen aan de voorzijde door naar achteren recht getrokken worden. Wij hebben de bouwvergunning. De constructie tekeningen hebben wij ook al, deze zijn gemaakt voor een stalen constructie, maar willen in overleg naar een houten constructie. Op ongeveer 1/3 van het dak moet het dakterras komen. Het dak is ongeveer 14 m bij 5,5 m breed. De inrichting is van de appartement is een 2e stap. Het gaat in eerste instantie om het verhogen van het dak. Er bestaat de mogelijkheid om eerst het dak weg te halen, of dat het dak eerst geplaatst wordt en dan de binnenkant weg te halen.

Uitbouw achtergevel

Wij hebben een bovenhuis gekocht met 2 etages. Wij zouden op de eerste etage een uitbouw van 5,60m bij 2,5 a 3m willen hebben. Dit op het bestaande dakterras. Het liefst een houten skelet, aan de voorkant 1 grote glaswand. Daarnaast willen wij op de 2de etage een badkamer erbij krijgen, dus in de uitbouw. Van zo’n 2,50 a 3 bij 2,50m, het andere deel van het dak van de uitbouw willen wij een balkon/ terras op de uitbouw: Achtergevel op de 2de etage moet ook een nieuw kozijn in zodat het balkon op de 2de etage te bereiken is Openslaande deuren.

Opbouw op de uitbouw realiseren

Wij willen graag een kamer extra maken op het platte dak van onze keuken. De afmetingen zijn 3 x 4 meter. We zijn ons een beetje aan het oriënteren op wat er mogelijk is en op de kosten. Er is geen berekening gemaakt of het dak sterk genoeg is. Wel weet ik dat het dak extra is verstevigt voor een dakterras. Vergunning is waarschijnlijk nodig. Wie dit regelt willen we graag overleggen. We denken aan een houten constructie. Het doel is om slaapkamers te creëren We willen graag een offerte voor een complete oplevering en voor een casco oplevering en de kosten graag apart gespecificeerd. Elektra ook graag apart vermelden, stucwerk hoeft niet. Tekeningen zouden ook gemaakt moeten worden. Wel zouden we tekeningen van de overburen mogen hebben. Graag ontvangen we een offerte.

Dakopbouw op plat dak

Op ons huidige dakterras willen wij een dakopbouw plaatsen om een extra kamer te creëren. Het moet houten skeletbouw zijn en casco afgeleverd. ongeveer 15 m2.

Partners

Partners van Casius