Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor houten dakterras aanleggen over oude terrastegels:

Houten dakterras aanleggen over oude terrastegels

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en aanleggen van een hardhouten dakterras. Het is op de 1ste verdieping, dakterras is boven winkel. Via de achterkant is het benaderbaar. De afmeting is ongeveer 42 m2. Nu liggen er speciale terrastegels. Het hout willen we eroverheen.
Onze klant uit Vianen (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten dakterras aanleggen over oude terrastegels uit heel Nederland:

Draagkracht berekenen van een plat dak

Mijn aanbouw komt uit 1996, ik wil graag een draagkrachtberekening van het dak voor het aanleggen van een dakterras. Ook wordt er een opening in het dak gemaakt met beloopbaar glas. Dit graag ook meenemen. Het is een houten dak van een uitbouw van ongeveer 3 bij 4 meter. Er ligt momenteel bitumen op het dak.

Dakopbouw met 2 openslaande deuren

Zou u ons willen helpen aan een offerte voor de aanleg van een complete houten dakopbouw van ongeveer 2,50 breed en 2,00 hoog met daarin twee openslaande deuren (naar het dakterras op de 4e etage)? Wij hebben alles voor de rest al in orde: omgevingsvergunning en akkoord van de VVE etc. Ik heb een foto bijgevoegd van een vergelijkbare dakopbouw die wij op het oog hebben. Wij hopen heel graag van u te horen!

Een dakterras met zwevende constructie maken

Plat dak op de aanbouw achter, recentelijk voorzien van nieuwe dakbedekking. In het dak zitten een lichtkoepel en twee dakdoorvoeren voor ventilatie. Graag een stalen zwevende constructie die ook het hekwerk kan dragen, en ook een stukje (+/- 30cm) kan oversteken boven de schuin aflopende zijkant van het dak. Wij zijn opzoek naar een composiet houten bovenlaag. Het gaat in totaal om 16m2

Houten vlonder op dakterras aanleggen

Dakterras van 350 bij 360 graag met onder balken en planken

Vervangen onderdorpel van vast houten kozijn

Onderdorpel van een vast houten raamkozijn in achtergevel is verrot en moet vervangen worden. Het is een vast groot buitenraam wat uit drie delen bestaat. Het zit in de achtergevel op de 4e verdieping maar grenst aan een dakterras dus er is prima bij te komen/te werken. Het totale raamkozijn meet 2,75 meter breed en 1,45 meter hoog.

Zwevend dakterras aanleggen

Wij zijn voornemens een zwevend dakterras te laten aanleggen op ons platte houten dak uit 1930. Voorkeur gaat uit naar een metalen balustrade. Het gaat om een dakterras van circa 46 m2. Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat met een grote lichtkoepel. Graag een aannemer die ook de tekening en de vergunningsaanvraag regelt. Aanvraag VvE is reeds gedaan.

Opbouw plat dak 30m2 met dakterras 20m2 realiseren

Wij willen een houten dakopbouw van ca 30m2. Kopse kanten dienen voor een groot deel uit ramen te bestaan. Die richting het terras vrijwel geheel van glas met een schuifdeur. Bestaande zonnepanelen, 10 stuks, moeten naar het nieuwe dak worden verplaatst. Buitenkant dient te worden afgewerkt met hout dat kan vergrijzen.

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Aanpassing/renoveren van trapopgang-ruimte op het dak

Het gaat om een jaren '30 tussenwoning met houten plafonds en dak. De opgang (vaste trap) naar het dakterras heeft een opening van 120 cm x 90 cm met zinken afwerking met daarop een kleine kajuit-achtige houten constructie erop in schuine vorm. Ik wil deze constructie renoveren of vervangen voor een nieuwe onderhoudsarme constructie. Eventueel dus iets met kunststof kozijnen. Het is daarbij heel belangrijk om meteen een goede geluidswering te creëren. Het is een uitdaging omdat de beschikbare ruimte om er iets anders van te maken beperkt is. Graag advies van een ervaren dak-timmerman/aannemer. Het dak bestaat uit 2 niveaus, voor een gedeelte met dakpannen en achter plat.

Dakterras deur aanmaken

Wil graag een deur laten plaatsen voor mijn dakterras. Op de 3e verdieping hebben wij een houten uitbouw, hier willen wij een gat in de muur creëren voor een deur.

Partners

Partners van Casius