Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegelwerk:

Tegelwerk

Wij wonen met nog een stel op de 5e verdieping (bovenste verdieping) van een appartementencomplex. Toegang tot het torentje waarin wij wonen is via een centrale ingang, daar stap je in de lift naar de 1e etage en bereik je via de deur een centrale tuin. Via een loophelling voor rollend vervoer bereik je (ca. 50 meter lopen) de ingang van ons torentje. Vandaar met de lift naar de 5e verdieping. Zowel aan de voor- als achterkant hebben wij samen met de buren een rondlopend terras met een overstekend dak. Ons deel bedraagt ca. 15 m2 aan de achterkant en ca. 24 m2 aan de voorkant. Hierop liggen momenteel in totaal 392 betonnen tegels (30x30x4,5 cm) aan de randen van de tegels ligt grind dat eveneens verwijderd zal moeten worden. Zonodig kan ik tekeningen van de huidige situatie sturen. De huidige tegels liggen op het dak met tegeldragers (10x10x1,5 cm). Ons nieuwe terras dient onderhoudsvrij te zijn (dus ook geen grind meer). Wij dachten zelf aan mooie tegels van lichtgrijs met eventueel een werkje en anti-slip. Gaarne een prijs voor het weghalen en afvoeren van de bestaande tegels en grind alsmede de aanschaf en aanleg van nieuwe tegels. Ook graag een indicatie hoe het traject verder zou lopen met het uitzoeken van de juiste tegels en de tijdsplanning.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelwerk uit heel Nederland:

Toilet en badkamer betegelen

Bij deze een aanvraag voor het tegelwerk van: Op de tekeningen staan de tegels ingetekend puur om te weten waar de tegels komen. Niet voor de indeling waar de naden liggen. Wandtegels toilet, (zie kleuren schets.) 2 wanden wit. 1 wand grijs met daarin een nis met wat decortegels Badkamer: (zie tekening en kleurenschets) 4m2 vloer met hout tegels 20m2 wand wit achter de douche patroon tegels 2 banen en links en rechts hout. naast de douche 2 koven waar patroon tegels komen. Zijkant van het bad wordt ook patroon Bovenop toilet is een hout rand.

Badkamer + 2 toiletten realiseren in nieuwbouwwoning

Wij willen graag in ons nieuwbouw huis twee toiletten en 1 badkamer laten afbouwen. De bouwer levert zowel het toilet als badkamer op casco met al aangepast leiding netwerk. Oppervlaktes: Vloer: wc-1: 1.4m2 wc-1: 1.2m2 badkamer: 6.5m2 Wanden: wc-1: 14.4m2 wc2: 11.4m2 Badkamer: 27.27m2 Drie wanden willen we als contrast wanden gebruiken daar zal het tegelwerk dus kleiner dan normaal zijn dit is zo'n 14m2 muur. Beide toiletten zijn inbouw met hangpot en een wastafeltje. De badkamer heeft een bad, douche met glazen douchewand, radiator elektrisch, wandspiegelkast en wasbak plus onderbouw kast.

Nieuwbouwwoning voorzien van tegelwerk

Ik zoek een ervaren tegelzetter voor een mooie klus in mijn woning. Het betreft het betegelen van een begane grond vloer, De hal, Woonkamer en Keuken. ca. 55-60m2. (Foto's Bijgevoegd) Tegels zijn reeds besteld, en worden afgeleverd op desbetreffend adres. De woning betreft Vloerverwarming. Grote hoogglans keramische (natuursteenlook) Tegels. Afmeting tegel: 60 bij 120 cm, 1 cm Dik. Randafwerking: Gerectificeerd. (1 mm tot 3 mm voeg) Geschikt voor vloerverwarming. Tegels worden bezorgt op adres. overige martiaal zoals lijm, voeg et cetera ten behoeve van vloerverwarming, graag vanuit jullie zelf.

Tegelwerk nieuwbouw woning

Ik wil graag de vloer in de keuken, woonkamer en hal op de begane grond laten tegelen, netzoals de overloop en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. Het betreft tegels van 60 bij 60cm. Het betreft een nieuwbouwhuis dus de klus zou pas over een jaar zijn, maar we hebben de offerte nodig voor de hypotheek. Het gaat om 114 m2

Het renoveren van de toilet en hal

Ik zoek een badkamerspecialist voor het renoveren van mijn toilet. Het gaat om de pot zelf, de wasbak, cv en tegelwerk. Exacte maten bespreek ik graag met de vakman. Het gaat puur om het installeren van de meubels. De meubels haal ik zelf. Eventueel mag de gehele hal betegeld worden.

Grote badkamer renovatie

Below the work to be done - we are looking for the most suitable offer. Verbouwen badkamer Slopen van bestaande badkamer (wastafelmeubel en spiegel herplaatsen), muurtje smaller maken, afvoeren van puin, aanpassen leidingwerk, egaliseren wanden, tegelen wanden, afwerken vloer, tegelen vloer, voegen tegelwerk, kitten, installeren sanitair, afwerken en schoonmaken van de ruimte. Sloopwerkzaamheden De volgende sloopwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Afdekken en beschermen looppad Verwijderen bestaand sanitair (wastafelmeubel en spiegel worden teruggeplaatst) Verwijderen bestaand plafond in douchedeel Verwijderen bestaand tegelwerk van wanden en vloeren Afvoeren puin Installatiewerk De volgende installatiewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Installatiewerk water, elektra en afvoer Tegelwerk De volgende tegelwerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Voorstrijken wanden Wanden vervangen in douchedeel Egaliseren wanden Egaliseren vloer Kimband plaatsen Tegelen wanden Inwassen/voegen wanden Voorstrijken vloer Aarden douchevloer Tegelen vloer Inwassen/voegen vloer Montage De volgende montagewerkzaamheden worden door ons voor u uitgevoerd: Plaatsen en aansluiten bad Monteren badmengkraan Plaatsen douchedeur Monteren douchekraan/garnituur Monteren van badkamermeubel, kraan, afvoer, spiegel, Plaatsen en aansluiten wastafel Plaatsen en aansluiten radiator Afwerking De volgende afwerking wordt door ons voor u uitgevoerd: Afkitten geïnstalleerd sanitair en inwendige hoeken Opruimen en schoonmaken ruimte Materiaal De volgende materialen worden door ons aan u geleverd: Zandcement dekvloer Egalisatiemiddel wanden en vloer Leidingmateriaal water, afvoer, electra, cv Kimband Stucplaten douchedeel Stucmaterialen Tegellijm wand- en vloertegels Voegmiddel Kit Klein materiaal Afvalcontainer

Toilet en badkamer betegelen

Bij deze een aanvraag voor het tegelwerk van: Op de tekeningen staan de tegels ingetekend puur om te weten waar de tegels komen. Niet voor de indeling waar de naden liggen. Wandtegels toilet, (zie kleuren schets.) 2 wanden wit. 1 wand grijs met daarin een nis met wat decortegels Badkamer: (zie tekening en kleurenschets) 4m2 vloer met hout tegels 20m2 wand wit achter de douche patroon tegels 2 banen en links en rechts hout. naast de douche 2 koven waar patroon tegels komen. Zijkant van het bad wordt ook patroon Bovenop toilet is een hout rand.

Badkamer verbouwen

Verwijderen tegels wand en vloer. Verwijderen oud sanitair. Nieuw tegelwerk. Vloerverwarming (quickmat). Plafond plaatsen. Inbouwspotjes plafond. Plaatsen meubel, toilet en douchewand. We hebben zelf de tegels, verwarming, spotjes, sanitair etc aangeschaft. Gaat om het plaatsen en evt benodigde materialen die wij op voorhand niet weten. De badkamerwand is 20 m2 en de vloer 7 m2.

De begane grond en eerste verdieping voorzien van tegels

Ik zoek een tegelzetter die een nieuwbouwwoning kan voorzien van tegelwerk op de vloeren. Het gaat om 65 m2 op de begane grond en 109 als de tweede verdieping meegerekend wordt. De tegels haal ik zelf, de rest moet de vakman meenemen. De ondergrond moet misschien nog geëgaliseerd worden.

Twee badkamers en een toiletruimte geheel verbouwen in 2020

We hebben net een huis gekocht en we willen de twee badkamers en het toilet dit jaar nog laten verbouwen door uitstekende vaklieden. Het huis zal tijdens het werk onbewoond zijn. In principe leveren wij de tegels en sanitair aan, de uitvoering is verder geheel voor uitvoerder. Het gaat om geheel slopen en opnieuw opbouwen van de ruimtes. De grote badkamer op de begane grond blijft qua layout hetzelfde (zie foto funda), met een grote inloopdouche (muur bouwen tussen douche en bad, klaar om glazen deuren te hangen) met bad ernaast. Forse witte, matte tegels aan de muur met sierstrip, waarschijnlijk 60x60 tegels op de vloer. Bovenbadkamer layout bijna hetzelfde als nu (zie foto funda), behalve dat het toilet kwartslag draait en aan de muur komt waar nu verwarming zit. Hoek inlooppdouche hoek bouwen met muurtje naast toilet en muurtje naast deur (elk ca 50 cm breed, klaar voor een glazen deur daartussen (zie bijgevoegde foto van de douchehoek die we nu hebben, we zoeken net zoiets). Tegelwerk hetzelfde als beneden. Toilet beneden blijft zelfde layout, met tegelwerk hetzelfde als badkamers. We begrijpen dat het nu om een goede indicatie gaat en dat we, nadat we tot in detail alles besproken hebben en e.e.a. gezien is, tot een definitieve prijs gaan komen.

Partners

Partners van Casius