Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor stelconplaten laten leggen:

Stelconplaten laten leggen

Ik wil, ergens in mei dit jaar, Stelcon platen laten leggen om hier een houten garage plus carpoort op te plaatsen. Totale oppervlak 4 meter breedte en 13 meter lang. Graag een offerte inclusief brengen van het zand en het leggen.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stelconplaten laten leggen uit heel Nederland:

Stelconplaten leveren en leggen

Graag 48 m2 betonplaten leveren en leggen. Er dient 25 cm grond (gruis en grind) af gegraven te worden, welke op het land kan worden verspreid. Voor de oprit met stelconplaten dient een steenverharding gelegd te worden, aangevuld met zand. De locatie is vrij toegankelijk met machines en heeft een hellingshoek van circa 10 graden.

Stelconplaten laten leggen

Ik wil op de oprit voor mijn huis en naast mijn huis stelconplaten laten leggen. Daarbij wil ik eventueel een carport laten plaatsen. Graag een offerte voor het plaatsen van de stelconplaten. Het gaat om een oppervlakte van 2,5 * 13. Het is geen probleem wanneer de oprit 2 meter breed wordt. De rest kan ik dan opvullen met grind. Feitelijk gaat het dus om 13 stelconplaten.

Stelconplaten opnieuw leggen

Voor de ingang van ons appartementen complex hebben wij 48 stelcon platen liggen deze zijn gecombineerd met blauwe geglazuurde bakstenen deze liggen tussen de stelcon platen. Het geheel is wat verzakt en moet op nieuw worden herbestraat met de bestaande materialen. Wat wij graag zou willen weten wat hier de kosten van zijn.

Stelconplaten opnieuw leggen

Bij mijn bedrijfspand liggen op de overgang van het buitenterrein en de ingang van het pand 15 stelconplaten van 2 x 2 meter. Het zijn betonnen platen met een stalen rand. Die platen liggen iets verzakt, waardoor er een hoogte verschil is van enkele centimeters tussen buiten en binnen. De heftruckchauffeurs krijgen last van hun onderrug als ze hier de hele dag overheen rijden. Ik laat die platen graag opnieuw leggen op de goede hoogte. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Stelconplaten leggen

Nieuwe stelconplaten voor onze laad- en losplaats, breedte is 378 cm en lengte is 1430 cm. De afvoer van de oude stenen moet door de vakman worden gedaan en de werkplek is goed bereikbaar.

Stelconplaten laten plaatsen

Ik wil graag een stuk (80 m2) laten betegelen met stelconplaten (200x200). Er is al 20 cm uitgegraven, zand overheen gelegd, geëgaliseerd en aangetrild. Het is alleen het aanleveren en het leggen van de stelconplaten.

Betonvloer in een loods storten

Ik wil een offerte aanvragen voor het leggen van een betonvloer in een bedrijfsloods, een damwand loods met een vloeroppervlak van ongeveer 265 m². Er liggen nu stelconplaten in, maar we willen er een gewapende betonvloer voor in de plaats. We willen graag een offerte ontvangen voor het storten van de betonvloer met bewapening en onderzeil, en eventueel gevlinderd. Er staan foto's op 'Funda in business'.

Stelconplaten laten plaatsen

Wij willen voor ons pand graag 800 m2 stelcon platen laten leggen in Westzaan. Er zal zand overheen moeten, geëgaliseerd worden en ik wil ook graag dat het bedrijf de platen levert. Graag op korte termijn!

Kapotte stelconplaten vervangen

Leveren en leggen van 2 stelconplaten (ter vervanging van twee kapotgereden stelconplaten).

Slopen recreatiewoning

Slopen van recreatiewoning. Circa 70 m2, hout met stenen fundering. Geen asbest. Wel dakleer en PUR isolatie. Afvoer van sloopafval en schoon opleveren van gebied. Eventueel stuk bos nog kappen, grond egaliseren en 70 m2 stelconplaten leggen voor plaatsen van nieuw chalet.