Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin compleet betegelen:

Achtertuin compleet betegelen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd en nieuwe tegels geplaatst. De tuin heeft een achterom en is ongeveer 40 m2 groot.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin compleet betegelen uit heel Nederland:

Compleet bestraten van de voor- en achtertuin

Het bestraten van de voor- en achtertuin. Het gaat om ongeveer 40m2.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Wij zijn op zoek naar een tuinman/stratenmaker voor een juist opgeleverde nieuwbouw woning in Zeeland. Bijgevoegd is plattegrond van de kavel (nr. 236) en een schets van het gewenste ontwerp. Er zit zoals je kunt zien een taluut in de achtertuin tuin, deze is hoog, ongeveer 1.20 meter. De gewenste tegel mag ongeveer 20 Euro/m2 bedragen. Het betreft aanleggen bestrating, trap, gras/gazon en duingras op het taluut. Ook mag er een schutting worden geplaatst. Specificatie: Nr: 25/27 tussenscheiding 10,5 meter inclusief schuinoplopend deel. Nr: 23/25 tussenscheiding 12,5 meter inclusief schuinoplopend deel. Nr: 25 poort 1 meter breed compleet (zie bijlage voor afbeelding).

Offerte voor stormschade schutting

Graag een offerte voor de reparatie van een houten schutting. Met de storm is de schutting compleet omgewaaid. Deze staat nu gedeeltelijk gestut. Het betreft horizontale planken met hardhouten palen over een lengte van 17 meter. Een gedeelte is al verwijderd in verband met eventuele vervolgschade aan de schuur. De verzekering wil graag een offerte voor reparatie en of dit rendabel is ten opzichte van vervanging. De achtertuin is goed toegankelijk.

Ceder rooien

In ons achtertuin staat een Ceder van circa 14 meter hoog, helaas in slechte conditie. Wij willen de Ceder compleet verwijderd hebben. De stronk mag blijven staan. Gaarne hiervoor een vrijblijvende aanbieding.

Puntstuk slaan voor een waterbron

Wij willen graag een puntstuk in de achtertuin laten staan (besproeien tuin), offerte graag compleet met pomp en andere toebehoren.

Tuin renoveren

Ik wil graag onze voor- en achtertuin compleet eruitgehaald hebben en een nieuwe ervoor in de plaats. Dus betegeling en planten et cetera. De voortuin is 20 vierkante meter en de achterkant 30 vierkante meter. Ik wil daarvoor in de plaats alleen tegels. Ik wil geen plant meer zien. Ik wil graag dat het puin door de vakman afgevoerd wordt.

Tuin compleet leeghalen en bestraten

Onze achtertuin is ongeveer 5.50 meter lang, 3.50 meter breed en heeft een 3-hoek vorm. Onze tuin is zwaar verwilderd en wij zouden deze graag laten ruimen en bestraten. Vanaf de woning langs de 3.50 meter lengte een schutting en een circa 70 cm strook aarde met planten. Dan een lengte van ongeveer 7 meter alleen schutting met een deur. De bestrating (ongeveer 15 m2) met simpel grijze betontegels (20 x 20 cm). Tevens de tuin dus afgraven, geel zand storten en egaliseren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin betegelen

De tegels in mijn achtertuin (en misschien ook voortuin) zijn toe aan vervanging. De achtertuin is circa 25 m2. De voortuin is circa 6 m2. De tuin moet compleet betegeld worden dus alle planten dienen weggehaald te worden. Er is een achterom naar de tuin. Ik ben op zoek naar vakkundige specialisten die deze klus netjes en professioneel kunnen uitvoeren. Kunt u de tegels ook mee aanbieden? Dan wil ik graag een offerte all in.

Achtertuin compleet onder handen nemen

Onze achtertuin is ongeveer 20 tot 25 m² groot en bestaat uit een lang pad van 530 x 150 cm, wat gras en een zitplekje met wat plantjes en boompjes. Ik wil er graag kunstgras laten leggen, een fijne zitplek laten maken en wat beplanting laten maken die weinig onderhoud vraagt. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Er staan foto's van de woning met tuin op Funda.

Complete achtertuin renoveren

De achtertuin moet compleet gerenoveerd worden. De tuin is 9 x 8 meter. Er staan wat struiken, wat kleine boompjes, wat andere begroeiing en de oude bestrating ligt er nog. Aan de achterkant eindig de tuin aan een sloot, hier moet een zitkuil komen met een soort steigertje. De rest opnieuw bestraten en indelen met borderbakken. Vooraf de tuin leeghalen. De tuin is te bereiken door de garage. Wat gaat dit kosten?