Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin compleet betegelen:

Achtertuin compleet betegelen

De oude tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin moeten worden opgehoogd en nieuwe tegels geplaatst. De tuin heeft een achterom en is ongeveer 40 m2 groot.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin compleet betegelen uit heel Nederland:

Puntstuk slaan voor een waterbron

Wij willen graag een puntstuk in de achtertuin laten staan (besproeien tuin), offerte graag compleet met pomp en andere toebehoren.

Tuin renoveren

Ik wil graag onze voor- en achtertuin compleet eruitgehaald hebben en een nieuwe ervoor in de plaats. Dus betegeling en planten et cetera. De voortuin is 20 vierkante meter en de achterkant 30 vierkante meter. Ik wil daarvoor in de plaats alleen tegels. Ik wil geen plant meer zien. Ik wil graag dat het puin door de vakman afgevoerd wordt.

Tuin compleet leeghalen en bestraten

Onze achtertuin is ongeveer 5.50 meter lang, 3.50 meter breed en heeft een 3-hoek vorm. Onze tuin is zwaar verwilderd en wij zouden deze graag laten ruimen en bestraten. Vanaf de woning langs de 3.50 meter lengte een schutting en een circa 70 cm strook aarde met planten. Dan een lengte van ongeveer 7 meter alleen schutting met een deur. De bestrating (ongeveer 15 m2) met simpel grijze betontegels (20 x 20 cm). Tevens de tuin dus afgraven, geel zand storten en egaliseren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Achtertuin betegelen

De tegels in mijn achtertuin (en misschien ook voortuin) zijn toe aan vervanging. De achtertuin is circa 25 m2. De voortuin is circa 6 m2. De tuin moet compleet betegeld worden dus alle planten dienen weggehaald te worden. Er is een achterom naar de tuin. Ik ben op zoek naar vakkundige specialisten die deze klus netjes en professioneel kunnen uitvoeren. Kunt u de tegels ook mee aanbieden? Dan wil ik graag een offerte all in.

Achtertuin compleet onder handen nemen

Onze achtertuin is ongeveer 20 tot 25 m² groot en bestaat uit een lang pad van 530 x 150 cm, wat gras en een zitplekje met wat plantjes en boompjes. Ik wil er graag kunstgras laten leggen, een fijne zitplek laten maken en wat beplanting laten maken die weinig onderhoud vraagt. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Er staan foto's van de woning met tuin op Funda.

Complete achtertuin renoveren

De achtertuin moet compleet gerenoveerd worden. De tuin is 9 x 8 meter. Er staan wat struiken, wat kleine boompjes, wat andere begroeiing en de oude bestrating ligt er nog. Aan de achterkant eindig de tuin aan een sloot, hier moet een zitkuil komen met een soort steigertje. De rest opnieuw bestraten en indelen met borderbakken. Vooraf de tuin leeghalen. De tuin is te bereiken door de garage. Wat gaat dit kosten?

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Verwijderen coniferen incl. Afvoer 22 meter (hoekwoning / achtertuin). Grond egaliseren. L+V Douglas staander ruw 15 x 15 x 300 17 stuks L+V Douglas scherm 180 x 180 2 x 20cm 5 stuks L+V Douglas scherm maat x 180 2 x 20cm. 4 stuks L+V Douglas afdeklat 180 piramide 9 stuks L+V Douglas poort met frame met rvs slot 1 stuks 90 cm. L+V verzinkte plaat 200x100 cm 4 stuks L+V schanskorf haard compleet 1 stuks L+V snellaadstation klimop 3 stuks

Tuin compleet renoveren

Wij willen onze tuin laten renoveren, waarbij we een tweetal plantenbordes willen vervangen voor koppelstones en de overige bestrating willen egaliseren. Circa 50 m2 straatwerk. Verder 10 m2 grond bemesten en ophogen. Mogelijk ook nog wat planten plaatsen. Graag zouden wij voor deze werkzaamheden offerte willen laten uitbrengen. Werkzaamheden liefst nog deze maand uit laten uitvoeren. Het gaat om een achtertuin die goed te bereiken is. Grenst aan een open veldje. .

Buitenkraan compleet aanleggen

Ik zou graag in de achtertuin een buitenkraan willen laten aanleggen. Water kan vanaf de voorkant (meterkast of keuken) afgetapt worden en deze via de goed bereikbare kruipruimte naar achter getrokken worden.

Complete renovatie van de achtertuin

Ik wil mijn achtertuin compleet renoveren en zou daar graag een ontwerp voor laten maken en een offerte voor de uitvoering. De tuin is 60 m2 groot. De tuin hebben we al 20 jaar. Er zijn twee bomen en daarnaast beplanting en bestrating. Ik wil me graag laten verrassen met een modern(er) ontwerp.