Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating waterpas laten leggen:

Bestrating waterpas laten leggen

Bestrating waterpas laten leggen in de carpoort en gedeelte tuin.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating waterpas laten leggen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

De tuin is nu afgegraven tot een 40 cm diep. We hebben de wortels verwijderd. In eerste instantie willen we het achterste deel van de tuin laten hogen met zand. Er is ons verteld een 4 m2. De grond zal goed moeten worden aangetrild. Waarschijnlijk 2 keer. Op deze oppervlakte zal een blokhut geplaatst gaan worden en een looppad hiernaast. De tuin grenst aan de openbare weg. Betreft oppervlakte van 5,60 meter breed en diep. Belangrijk is stevig en waterpas tegelwerk. Zelf hebben wij een 25 tegels van 60 x 40 x 4 cm welke gebruikt kunnen worden. Deze aanvullen met nieuwe of gebruikte tegels. Hierna of eventueel tegelijkertijd kan de rest van de tuininrichting gerealiseerd worden. Idee is een waterafvoer naar het huis. Zo'n 13 meter. Vanaf het tuinhuis een terras van 2.5 meter. Hierna een tussenstuk tuin van een 7 meter waarin bestrating en een 2 bloembakken. Vervolgens hieraan een terras aan huiszijde van 4 meter.

Bestrating waterpas leggen

Ik zoek een partij die 15 m2 aan bestaande bestrating in mijn achtertuin kan egaliseren en waterpas leggen. Dit moet omdat er op deze bestrating een thuishuis geplaatst gaat worden. De achtertuin is goed bereikbaar.

Keramische vloer in de tuinkamer maken

In week 42/43 komt in mijn achtertuin een aluminium tuinkamer van 550 x 400 cm. Ik wil graag mijn huidige bestrating vervangen door een keramische vloer (zie bijlage). De vloer moet waterpas en stevig zijn.

Bestraten van de achtertuin

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraten van de tuin. Het grondwerk wordt grofweg reeds gedaan door derden, wordt echter niet geëgaliseerd, dus inclusief egaliseren, waterpas maken en aantrillen. Bestrating bestaat uit een terras van 5 x 6 m van 60x60 cm tegels, omsloten door afsluitbanden (5x15x100 cm). Waaltjes-formaat bestrating vanaf achterdeur (1,50 x 1,50 meter) splitst uit in 2 paden: 1) richting schuurdeur (1. 20 x 7 m) en 2) richting oprit (1. 20 x 11,5 m) rondom voorzien van afsluitbanden (5x15x100 cm). Drie te lijmen borderbakken van 2 lagen muurelementen van 15x15x60 cm (te weten 1 bak bestaande uit 2 lagen van 12 blokken en 2 rechthoekige bakken bestaande uit 2 lagen van 8 blokken). Tot slot 11 meter opsluitbanden (5x15x100 cm) plaatsen ten behoeve van een grindpad wat haaks op de paden komt. Bij voorkeur in de week van 19 juni uitvoeren.

Tegels leggen om houten tuinhuis te plaatsen

Ik wil een schuurtje plaatsen. Daarvoor moet een waterpas bestrating komen. Het gaat om 2 x 2,5 meter met solide sluitbanden. Ziet u mogelijkheden?

Achtertuin laten aanleggen met Hollywood black terrastegels

Ik wil terrastegels (Hollywood black nuance 60 x 60 x 4,0 cm) laten plaatsen in een gedeelte van mijn achtertuin (40 m2). Zandverhoging is niet of nauwelijks nodig. Wel met de ondergrond grotendeels waterpas gemaakt worden vanwege de latere plaatsing van een tuinhuis. De huidige bestrating (26 m2 kleine stenen van 16 x 10 cm en 10 x 10 cm en 14 m2 terrastegels van 60 x 40 cm) moet eerst verwijderd worden en afgevoerd worden naar grofvuil.

Bestrating in de achtertuin aanleggen

Ik wil graag nieuwe bestrating aanbrengen in de achtertuin (thans kleine sierstenen) en vervangen te worden door tegels van 60 x 60 cm. Daarnaast dient de achtertuin te worden opgehoogd/geëgaliseerd en waterpas te worden gemaakt. Ook dient een boom verwijderd te worden. De bestaande sierstenen dienen te worden verwijderd. Het gaat om een tuin van ongeveer 42 m2.

Bestrating verwijderen en stelconplaten plaatsen

Het gaat eigenlijk om twee klussen. Eén op onze locatie in Amsterdam en één voor onze locatie in Eindhoven. Het betreft het plaatsen en leveren van stelconplaten, het gaat om twee keer een oppervlakte van 7.5 bij 15 meter. De werkzaamheden betreffen de bestrating (klinkers) verwijderen, het plaatsen stelconplaten - waterpas onder een luifel van 3,40 meter hoog. Hier kun je dus niet bij met een kraan. Op locatie Amsterdam betreft het 12 platen (8 van 2 bij 2 meter en 4 van 2 bij 1 meter). Op locatie Eindhoven betreft het ook 12 platen (8 van 2 bij 2 meter en 4 van 2 bij 1 meter). Het moet vóór 1 december 2015 gerealiseerd worden.

Bestrating egaliseren en schoonmaken

Ivm plaatsen hout moet de bestrating geegaliseerd worden oftewel waterpas, denk 1 cub zand erbij na eerst de hogedruk spuit i.v.m. de stenen zijn wel schoon maar worden dan net iets frisser.. wel zo spoedig mogelijk. 35 vierkante meter.

Tuinterras leggen

Het betreft het bestraten van de tuin met 20 x 30 x 6 cm tegels. Nog geen geschikt zand aanwezig en grond nog niet egaal waterpas. Graag ontvang ik een offerte voor: Arbeidskosten grondwerk inclusief afvoeren van grond. Arbeidskosten bestrating, inclusief aanbrengen van opsluit banden. 30 m² terras totaal. Tuin bereikbaar via schuur.