Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en voortuin straten:

Oprit en voortuin straten

73 m2 oprit plus voortuin. Alle oude tegels eruit en nieuwe erin
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en voortuin straten uit heel Nederland:

Oprit bestraten

Voortuin is 74 m2. Er liggen nu klinkers (kan ik zelf verwijderen), moet vervangen worden met 100x100 tegels (oud hollands?). Huidige oprit is 15 jaar oud met kuilen.

Oprit en aangrenzende voortuin

Bij de oprit ligt nu een schelpachtig grind wat nog nauwelijks zichtbaar is. In de aangrenzende voortuin ligt er grind, want wij zelf laten verwijderen. Al het groen dient door de vakman verwijderd te worden en afgevoerd. Er zal wellicht een laag afgegraven moeten worden en afgevoerd. Hierna moet er zand gestort worden voor het ophogen en tegels geplaatst. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 groot.

Gedeelte voortuin egaliseren

Een gedeelte van de voortuin moet geëgaliseerd worden nadat ik zelf de buxussen eruit gehaald heb. Het zal gaan om een gedeelte van ongeveer 25 m2. Hierna zal er een oprit met grind gemaakt moeten worden.

Middelgrote boom kappen

Wij willen onze kastanjeboom laten kappen in verband met ziekte en gevaar voor omvallen. Het gaat ook om het verwijderen van de kluit. De boom staat in de voortuin en is makkelijk te bereiken met voertuig en machines, ruime oprit. De hoogte zal ongeveer 10 meter zijn en het afval dient te worden afgevoerd.

Tuin uitgraven, grond afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte voor een voortuin met oprit uit te laten graven, afvoeren en zand leggen met worteldoek. Het oppervlak is 46,5 m2.

Oprit aanleggen

Ik zou graag mij oprit / voortuin bestraat willen hebben met tegel type: 'Excluton Abbeystones' grijs/zwart (formaat bijvoorbeeld 20 x 30 x 6 cm of 30 x 40 x 6 cm) (zodat ik er 2 auto's op kan parkeren) Verder moet het oppervlakte schoon worden gemaakt voor leggen van de tegels, dit bestaat uit afvoeren oude grond / grind wat er nu ligt. Het gaat om 2 stukken: 1. Bestraten van voortuin van ongeveer 50 m2 2. Bestraten van achtertuin kleine patio van ongeveer 15 m2

Bestrating op de oprit en in de voortuin aanbrengen

Ik wil een oprit voor 2 auto's en een voortuin laten maken. Het gaat om een totaal oppervlak van 80 m2. Bestrating toepasselijk bij een (nieuwbouw) woonboerderij. Graag advies en richtlijn van globale kosten. Na een afspraak een all-in offerte.

Nieuwbouwtuin afgraven, ophogen en egaliseren

Voor onze nieuwbouw woning moet onze oprit. Steeg en voortuin gereed gemaakt worden voor bestrating en aanleg. Het gaat om: 40 m2 oprit 30 m2 tuin 10 m2 steeg

Tuinontwerp bij nieuwbouwwoning

Ontwerp voor onze tuin (nieuwbouwwoning) in Amsterdam. Inclusief voortuin/oprit. Totale oppervlakte ca 230m2.

Voortuin opnieuw aanleggen

Na een verbouwing waarbij de voordeur verplaatst is, willen we voor de voortuin een nieuw plan. Zo veel mogelijk de oude heesters en struiken hergebruiken. Bestrating van oprit/pad naar de garage en deur. De tuin is 10 meter breed en 5 meter diep. Graag zo snel mogelijk uitvoeren.

Partners

Partners van Casius