Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit betegelen of asvalteren:

Oprit betegelen of asvalteren

De voortuin opnieuw betegelen met zo groot mogelijke tegels of wellicht asfalt storten. De tuin is ongeveer 5,5 m breed en 8 meter lang.
Onze klant uit Spijkenisse (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit betegelen of asvalteren uit heel Nederland:

Grind vervangen door tegels

Oprit betegelen ca. 55 m2. Ligt nu grind. Tegels (50x50x8) heb ik al. Oprit moet klaar worden gemaakt voor betegelen en de tegels moeten uiteraard gelegd.

Tuin opnieuw aanleggen

210 m2 terras, paden en oprit (62 m2) betegelen. 14,5 x 11,5 grasmat.

Tuin en oprit laten betegelen

25-30 m2 tuin, waarin nu een betegelde oprit, in zijn geheel met waarschijnlijk vrij grote tegels betegelen. Hierin 1 a 2 uitsparingen voor planten.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Voortuin betegelen en oprit maken

Tuin is afgegraven (verwijdert van planten). Moet nog zand komen en tegels.

Keramische tuintegels en klinkers leggen

Wij hebben een hoekwoning waarbij wij de achtertuin willen laten betegelen. De tuin is via een achterom bereikbaar. Het gaan om het laten leggen van 100 m2 terras. Hiervan willen wij 2/3 met keramische tuintegels 60 x 60 x 1.80 cm en 1/3 klinkers, oprit. De tuin word leeg opgeleverd. Nu 2/3 betontegels en 1/3 gras. Het gras wil ik daar waar verstandig is zelf omspitten en afvoeren.

Tuin en oprit betegelen

De tuin moet leeggehaald worden en opnieuw betegeld worden. Er ligt nu een vlonder en gras in. Nadat het is opgehoogd moet er wederom een vlonder in van composiet, 15 m². De rest, 25 m², moet betegeld worden met keramische tegels van 92 x 92 cm met een dikte van 1,8 cm. Daarnaast heb ik een oprit van 17 m² die opnieuw betegeld moet worden met de tegels die er al liggen. Deze zijn 30 x 30 cm.

Voortuin met oprit betegelen

In de voortuin hebben wij deels tegels en deels steentjes liggen. Dit is destijds niet goed gelegd waardoor wij nu veel onkruid hebben. De steentjes willen wij verwijderen en de tegels opnieuw laten leggen. Er zal 1 boomstronk verwijderd moeten worden en de tuin afgegraven en zand gestort. De oppervlakte van de voortuin met de oprit is ongeveer 50 m2.

Oprit uitgraven, repak storten en betegelen

We willen onze oprit opnieuw betegelen en gelijk goed aanpakken. Aan ons is het advies gegeven om oprit 30 cm af te graven en 20 cm repak te storten en dit aantrillen. Hierboven op 8 cm zand plaatsen. En oprit betegelen met betontegels 60 x 30 x 6 cm. De oppervlakte is 31 m2.

Oprit ophogen en betegelen

Op dit moment liggen er kleine klinkertjes/steentjes op onze oprit van 3 x 9 meter. Wij zullen die waarschijnlijk zelf verwijderen en willen er daarna tegels van 60 x 60 x 6 cm laten plaatsen, die wij inmiddels hebben gekocht. De ondergrond moet ook met zand worden opgehoogd. We ontvangen graag uw offerte, met een aparte post voor het verwijderen van de huidige bestrating.

Partners

Partners van Casius