Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Spijkenisse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Spijkenisse heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Spijkenisse u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Spijkenisse of directe omgeving.

1185 klanten uit Spijkenisse bevelen een bij Casius in Spijkenisse aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Spijkenisse bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, 1400 m2 bestrating aanleggen (betonklinkers), aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, oprit laten bestraten, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten, terrassen aan leggen in een achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Spijkenisse staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Spijkenisse:

Terras met kasseien aanleggen

Ik heb interesse in de Boeren kasseien wat in cement gelegd/gevoegd wordt. Ik ben woonachtig in een rijtjes woning op de hoek gevestigd in een woonwijk. Het gaat om mijn voortuin ( 6 x 3 meter ) wat ik graag gelegd zou willen hebben in de maand april/mei.

Tegelwerk

Wij wonen met nog een stel op de 5e verdieping (bovenste verdieping) van een appartementencomplex. Toegang tot het torentje waarin wij wonen is via een centrale ingang, daar stap je in de lift naar de 1e etage en bereik je via de deur een centrale tuin. Via een loophelling voor rollend vervoer bereik je (ca. 50 meter lopen) de ingang van ons torentje. Vandaar met de lift naar de 5e verdieping. Zowel aan de voor- als achterkant hebben wij samen met de buren een rondlopend terras met een overstekend dak. Ons deel bedraagt ca. 15 m2 aan de achterkant en ca. 24 m2 aan de voorkant. Hierop liggen momenteel in totaal 392 betonnen tegels (30x30x4,5 cm) aan de randen van de tegels ligt grind dat eveneens verwijderd zal moeten worden. Zonodig kan ik tekeningen van de huidige situatie sturen. De huidige tegels liggen op het dak met tegeldragers (10x10x1,5 cm). Ons nieuwe terras dient onderhoudsvrij te zijn (dus ook geen grind meer). Wij dachten zelf aan mooie tegels van lichtgrijs met eventueel een werkje en anti-slip. Gaarne een prijs voor het weghalen en afvoeren van de bestaande tegels en grind alsmede de aanschaf en aanleg van nieuwe tegels. Ook graag een indicatie hoe het traject verder zou lopen met het uitzoeken van de juiste tegels en de tijdsplanning.

Tuin leeghalen en betegelen met banden

Onze tuin is op dit moment voorzien van steentjes en vrij veel groen. Wij willen eigenlijk het grootste deel betegelen. Het gaat om ongeveer 60 m2. Alleen moet er wel eerst afgegraven worden. Dit kunnen wij niet zelf doen ivm alleen maar wortels in de aarde. Dus het gaat om het leeghalen, egaliseren, en betegelen met banden.

Oprit opnieuw bestraten

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het opnieuw bestraten van de oprit met tegels van 60x30x6cm. Het gaat om 60m2. Graag in de prijs rekening houden met het verwijderen van oude tegels. Materiaal zal geleverd worden door mijzelf zoals stenen, banden en container voor afvoer stenen.

Betontegels 100x100 plaatsen

De voortuin is 6x8 meter plus/minus, en is een beetje taps toelopend. Hier moeten onze betontegels van 1 x 1 worden geplaatst. En er moet een gat overblijven voor een boomrooster van 100x100. Ligt naast de openbare weg.

Terras aanleggen onder de overkapping

In de achtertuin onder de overkapping wil ik tegels laten leggen. Tegels beton Broadway van 60 x 60, 4,7 dik, 36 kg per stuk. Deze tegels zijn al aanwezig, bij Praxis gekocht. Het zijn er 45 voor +/-15m3. Met opsluitbanden. Er staat ook een kuub zand klaar om het zandbed wat er al ligt iets te verhogen.

Terrastegels leggen

In de achtertuin onder de overkapping wil ik tegels laten leggen. Tegels beton Broadway van 60 bij 60, 4,7 dik, 36 kg per stuk. Het zijn er 45 voor +/-15m2. Met opsluitbanden. Er staat ook een kuub zand klaar om het zandbed wat er al ligt iets te verhogen.

Dakterras tegels aanleggen

Wij hebben pas geleden nieuw dakbedekking laten leggen. Wij willen graag hier drainagetegels laten leggen met tegeldragers. Het is balkon op de dak van de onderburen. De kleur van de tegels die wij willen heb ik bijgevoegd bij de foto's. Balkon is ongeveer 13 vierkante meter. Graag horen we wat de mogelijkheden zijn en ontvangen wij een offerte. Alvast bedankt.

Opnieuw betegelen van de tuin en oude tegels afvoeren

Ik wil graag de tuin opnieuw betegelen, het is een bestaand terras met en tuinpad in een achtertuin van totaal ca. 50 m2. Het terras wil ik graag ongeveer 4 x 3 m, Het aansluitende pad ongeveer 1,2 x 5,0 m. Dus totaal ongeveer 20 m2. Er ligt nog een deel oude bestrating, welke evt. ook verwijderd moet worden, met daaronder goed zand. De vakman kan de nieuwe tegels meenemen en de oude ook afvoeren.

Voortuin bestraten met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De afmeting ligt tussen 25 en 30 m2.

Het betegelen van de achtertuin

Ik zoek een tegelzetter voor het plaatsen van 40 m2 aan tegels. De ondergrond is al aangetrild met zand en de tegels zijn al aanwezig. Het gaat om 50 bij 50 cm tegels.

Herstraten garagepad

Het garage pad meet 16,5 x 3. 4 mtr. Ligt nu met straattegels rood en zwart in visgraat verband. Moet herbestraat worden met dezelfde stenen en een beetje opgevuld met zand.

Bestrating van tuin

Ik wil mijn achtertuin opnieuw bestraten en ophogen + oude bestrating afvoeren. De tuin is 35 vierkante meter. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Sierbestrating leggen

De bestrating in de voor- en achtertuin dient te worden verwijderd en nieuwe bestrating daarna geplaatst. De beide tuinen zijn ongeveer 35 m2 en goed te bereiken. De vakman dient te beoordelen of de tuinen opgehoogd moeten worden.

Levering en storten van siergrind in de achtertuin

De totaal oppervlakte is circa 40 m2. De ondergrond is reeds afgedekt met worteldoek. De gewenste laagdikte van het grind is circa 10 a 12 cm. Type: Siergrind, Wit, 8-16 mm, zie als voorbeeld Hornbach artikelnr. 6041177. Circa 20 m2, van de 40 m2 moet verder worden voorzien van (witte) onder roosters, zie als voorbeeld Hornbach artikelnr. 6549871. De tuin is bereikbaar via een zij- en achterpad, circa 25 meter van de weg/parkeerplaats.

Terras achtertuin

In de achtertuin willen we een tegel terras. De werkzaamheden bevatten het ophogen met zand, leveren tegels 60x60 donker grijs. Rondom de tegels een bandje om de tegels op de plek te houden en het leggen. Totaal moet er 8 cm omhoog, dat is inclusief de dikte van de tegels. Het terras moet tegen het huis aan gelegd worden. Bij de keuken is door het kozijn het terras iets breder. Er zal zaagwerk bij kunnen komen.

Betegelen speelveld hondenopvang

Het betreft een dierenopvangcentrum waar de hondenspeelvelden moeten worden betegeld. Hier ligt overal zand als ondergrond. De huidige tegels zijn 60 x 60 cm en het totaal oppervlak is 181 m2. Er zijn tekeningen van de velden aanwezig, deze kunnen op aanvraag toegestuurd worden.

Cobblestones leggen

Het gaat om het bestraten van de voortuin van 70 vierkante meter (cobblestones van 21 x 14 x 6 cm). De oude bestrating is weg. Het huis loopt rond waardoor er meer als normaal geknipt moeten worden. Ik kan hier een foto van sturen.

Achtertuin betegelen

De achtertuin bevat op dit moment tegels voor het grootste gedeelte en staan nog wat plantjes in. De volledige 55 m2 wil ik graag betegeld hebben zonder dat er plantjes et cetera over blijven.

Oprit bestraten

Het laten legen van de excluton 60 plus 8 cm banen verband nero stenen. Oprit is voor 2 autos. Wij willen ook om een kant lijn met witte grind maken and met bak voor de planten. Bak willen wij maken van antraciet muurblokken. Specificaties kunnen wij later gesproken. Oude bestrating kunnen wij zelf wegbrengen maar als uw prijs voor wegbrengen is in de buurt van onze tijd kost, dan bespaar ik liever onze tijd en laat jullie extra geld maken. 47.53 m2

Grote betontegels leggen

Huidige bestrating uit voortuin eruit halen en afvoeren. Nieuwe tegels leggen: Grote betontegels (60 x 60 cm) afsluiten met een betonband. Betreft ongeveer 25 m2. Tuin is goed bereikbaar.

Composiet vlonders plaatsen

Het betreft een balkon van ongeveer 30 m2 waar composiet vlonders op moet komen. Het balkon is van beton.

Voortuin leeghalen, ophogen en bestraten

De voortuin is ongeveer 4 meter breed bij 2,5 meter diep. Er staan wat planten in die eruit mogen op 1 of 2 na die behouden mogen worden indien mogelijk. Daarna moet het worden opgehoogd en bestraat. Zonder afvoeren en materialen in overleg.

Voortuin aanleggen

Op uw website zie ik dat u ook voor particulieren bestrating kan aanleggen. Is het ook mogelijk om gelijk oude grindtegel bestrating en eventueel (afgezaagde) boomstam in grond met puinzand eruit te trekken? Ik vroeg mij af hoe dit in zijn werk gaat. Is het gezien mijn kleine budget aan te raden om eerst zelf de tegels aan te schaffen. Of is dit ook via u mogelijk? Het liefst zou ik een oprit van 5 x 3,5 in grind willen en daaromheen tegels met een kleine ophoging. Het betreft ongeveer 26 m2. Graag hoor ik een prijsindicatie voor het aanleggen van de bestrating. Het gaat om de voortuin, die is goed toegankelijk.

Achtertuin herbestraten

In verband met rugklachten kan ik dit zelf niet meer. De oude tegels moeten gedeeltelijk hergebruikt worden voor het pad naar de poort. Wij hebben andere tegels voor het terras gewassen grindtegels 60 x 40 cm met pas tegels (vakken leggen). Zand wordt door de woning corporatie geleverd. Samenvattend oude tegels oprapen zand erover/egaliseren en de andere tegels er in leggen. De oude tegels die over zijn geven we wel aan iemand weg. Dit betreft een sociale huurwoning. Ik heb een achterom.