Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten pad en terras:

Bestraten pad en terras

Bestaand terras ophogen en bestraten met tuintegels 50 x 50 cm Paden aanleggen met klinkers, waarin 2 trappen moeten worden aangelegd Totaal ongeveer 125 m2. Dijktuin met hoogteverschillen. Wij halen grindtegels weg.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten pad en terras uit heel Nederland:

Mandelig pad bestraten

In de nieuwbouwbuurt moet er een straat met klinkers aangelegd worden. Dit betreft ongeveer 600 m2. Deze straat moet auto- en vrachtverkeer aankunnen. Momenteel ligt er asfalt wat de gemeente in oktober gaat verwijderen. De ondergrond is gruis. Mogelijk moet er ook afwatering komen.

Tuinrenovatie

Tuin afmeting betreft 11,35 x 5,25 meter. Links border 1,25 x 4,25 meter (blijft). Moet bak worden d.m.v. stapelblokken. Tuin is niet direct toegankelijk, het moet over de grond van de buren heen gebeuren. Geen probleem. Graver van 76 cm breed kan door het poortje. Nieuw te plaatsen schutting wordt deels opgehouden. Rechterzijde en voorzijde van tuin begrenst door huis. Grond afgraven ongeveer 20 cm en opbrengen nieuw zand, 55 m2. Tevens aanleggen van het terras tegen huis gecoate betontegel, nieuw nog uit te zoeken 60 x 60 cm. Rechts langs huis zijde pad 4,25 x 1 meter, waarschijnlijk hardgebakken klinkers). Aansluitend aan het terras. Bestaande kunstgras mat aansluiten op terras en pad (stabilisatiedoek nodig + tape want bestaat uit delen, ook nog instrooizand benodigd). Achterzijde tuin opnieuw bestraten met bestaande betontegel (50x50 cm). Grondwerk (uitgraven en opvullen) apart in offerte. Border ophogen (45/50 cm) door gebruik van stapelblokken aan de linker zijde nieuwe schutting (douglas) van 5,25 meter. Achterzijde (waar de bestaande betontegels komen te liggen) plaatsing van veranda (Douglas) strak - platdak. Veranda dicht aan twee zijden (Links en achter). Rechts is de muur van het huis. Misschien dat jullie nog iets meer uit mijn binnentuin kunnen halen maar het budget is helaas beperkt.

Looppad in de voortuin bestraten

Graag ontvang ik een indicatie voor het bestraten van een looppad in de voortuin. Het gaat om een pad van 1.60 bij 1.80 meter. Er moeten Abbeystones Giallo gebruikt worden hiervoor.

Pad naar voordeur leggen met flagstones

Graag wil ik het pad naar de voordeur laten bestraten met flagstones. Het gaat om ongeveer 8 m2. Graag gelegd in cement. Onderlaag is momenteel modder, maar wel vlak.

Dubbele tuin bestraten

Graag ontvang ik een offerte voor het aanleggen van 2 tuinen, buren van een deur verderop, dus een tuin er tussenin. Voor tuin 1 gaat het om tegels van 30 x 60 cm en klinkers voor het pad. Voor tuin 2 gaat het tegels van 40 x 80 cm en 20 x 30 cm, geschikt voor auto's. De afmetingen van de tuin zijn gelijk voor beide: 5,25 bij 11,80 meter. We hebben een andere partij gevonden die 30 cm afgraaft en nieuw zand stort en egaliseert. Maar als er een complete offerte opgesteld kan worden, gaat onze voorkeur uit naar een partij die beide tuinen aanlegt.

Pad voortuin bestraten

Het gaat om een pad die onder het kozijn doorloopt en aansluit op het trottoir. Er moet een tegel van 60 x 60 cm in grijs / antraciet geplaatst worden en afsluitbanden. Daarnaast moet er wit zand geleverd worden en loopt de tuin schuin af. De oppervlakte is ongeveer 13 m2.

Tuin bestraten en kunstgras leggen

Ik wil graag een gedeelte met flagstone en cement onder de veranda aanleggen (3.57 x 3.10 meter). Dit loopt door tot buiten de veranda (1.70 x 7.14 meter). Dan is er nog een pad naar veranda toe van (6.50 meter x 60 cm). Het kunstgras langs pad moet bestaan uit twee vlakken van 6.5 x ongeveer 2.5 meter. Graag de kosten van alle bovenstaande aanleggen, aankoop kunstgras, aankoop flagstone en toebehoren.

Terras en pad opnieuw bestraten

Ik wil de oude tegels laten verwijderen en een nieuw terras aanleggen en ook een pad aanleggen. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Terras in de achtertuin leggen

Het terras wil ik bij voorkeur met keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm gebruiken (van GAMMA) voor het achterterras bestraten. Het is een L-vormig terras met afmetingen van circa: 10 m x 3,5 m en 3,5 m x 3 m. Ik denk er aan om met de volgende tegel te werken: GAMMA SOLID STONE: 60x60x2cm - Cement Grey Het terras is te bereiken vanaf de straatkant via een pad. Dit is circa 20 meter vanaf de straat. Ook wil ik een pad hebben vanaf het huis naar mijn schuur maar weet nog niet goed hoe ik dit het beste kan doen. De lengte is circa 15 meter. Het liefst wil ik daar met 1 tegel van een wellicht iets groter formaat. Eerst het terras maar doen denk ik.

Tuin ophogen en bestraten

Wij ontvangen graag een offerte bestaande uit verschillende delen: onze tuin ligt nu vol terrastegels en is op verschillende punten verzakt. Wij willen voor en achter in de tuin een terras terugplaatsen en daartussen een border met planten en een border met gras. Waarschijnlijk moet de tuin opgehoogd worden. Daarnaast moet het opnieuw bestraat worden. Het totale oppervlakte terras wordt ongeveer 20 m2. Planten en gras ongeveer 20 m2 en een pad met klinkers van ongeveer 15 m2. Wij ontvangen graag een offerte met de prijs voor alleen ophogen, eventueel met egaliseren en bestraten. De tuin is 11.50 meter diep en 4.80 meter breed met achterin een schuur.

Partners

Partners van Casius