Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten pad en terras:

Bestraten pad en terras

Bestaand terras ophogen en bestraten met tuintegels 50 x 50 cm Paden aanleggen met klinkers, waarin 2 trappen moeten worden aangelegd Totaal ongeveer 125 m2. Dijktuin met hoogteverschillen. Wij halen grindtegels weg.
Onze klant uit Sliedrecht (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten pad en terras uit heel Nederland:

Bestraten tuin

Bestaten tuin: Er is reeds een plan gemaakt, de tuin zal volledig 'schoon' worden gemaakt, inclusief afgraven, storten zand en waar nodig puin. Tegels zijn ook al aangeschafd (60x60x4 voor paden en terras, 60x60x6 + grastegels voor oprit). Tevens enkele grindpaden. De te leggen oppervlakten zijn: - Oprit: 45m2 grastegels + 14m2 voetpad (dikke tegels) - Zijtuin: grindpad - Achtertuin: 2x terras 16+30m2, pad en terras aan huis totaal 33m2 Zie bijlage voor foto van plan

Bestrating voor stacaravan vervangen

Het bestraten van het pad voor de stacaravan (circa 55 m2). De oude bestrating ligt er nog en kan opnieuw gebruikt worden. 60 x 40 cm tegels komen voor de caravan en de rest wordt klinkers.

Achtertuin bestraten

Het gaat om het leggen van een terras en een pad van de achterdeur naar de poort. Momenteel ligt er zand in de tuin, de tegels zijn er al uit. We verwachten dat het totaal om zo’n 30m2 gaat. Onze voorkeur gaat uit naar antracietkleurige tegels van ongeveer 60x60. Eventueel kleine gekleurde (liefst getrommeld) stenen/tegels van verschillende maten vinden we ook leuk.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin laten bestraten. Het gaat om een totaal van 81 m2. 60 m2 moet bestraat worden met keramische tegels. 1 maal een pad aan de achterzijde van 12 m2 moet bestraat worden met waaltjes en een pad aan de voorzijde van 9 m2 ook met waaltjes. Dit is inclusief het zand en ander materiaal. Eventueel ook de oude grond afvoeren. Het uithalen en uitgraven doen wij eventueel zelf afhankelijk van de kosten.

Tuin draineren en bestraten

Ongeveer 50 m2 tuin draineren en opnieuw aanleggen met bestaande tegels (zie afbeelding) daarnaast nog een pad creëren naar de poort. Hiervoor kunnen de huidige stenen hergebruikt worden.

Gehele achtertuin bestraten

Wij hebben de luxe van een grote achtertuin in Amsterdam. Momenteel ligt er een grasveld (lees: modderpoel) een stenen pad en een betegeld zitgedeelte achterin. Dit dient te worden verwijderd en daarna willen wij de tuin laten bestraten met misschien aan de zijkant en een strook groen/beplanting. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 135 m2 en er is geen achterom, alles zal via de woning moeten gaan.

Voortuin bestraten inclusief waterafvoer

Graag zouden wij onze voortuin willen laten bestraten. Er moet stevige bestrating komen. Voor een deel liggen er 60 x 30 tegels, een pad. De rest is gras. De bedoeling is: * bestraten * er moet een auto op kunnen staan van een 1700 kilo * water afvoer putje (voor het wassen van de auto) De oppervlakte zal zo'n 6 x 5 meter zijn. Niet al te kostbaar.

Tuin leeghalen en deels bestraten

De hele tuin moet opnieuw aangelegd worden, hiervoor moet eerst de tuin leeggehaald worden. En deels bestraat en deels met grind. Ongeveer 42 m2 bestraat met tegels 60 x 60 cm, 50 m2 met grind, inclusief pad van 6 meter met tegels 60 x 60 cm. Overige werkzaamheden komen later of doen we zelf.

Tuin opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten met 2 cm dikke keramiek van 60 x 60 terrastegels die ik al nieuw besteld heb. Het betreft een terras en pad, bij elkaar circa 90 m2 terrastegels. Pad en terras vergt nauwelijks snijwerk.

Terras en pad herbestraten

Oude terras achtertuin eruit en opnieuw bestraten. Zo ook het pad naar de poort vanaf terras. Oppervlakte ongeveer 27 m2.

Partners

Partners van Casius