Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin betegelen:

Voortuin betegelen

Wij willen onze voortuin betegelen met stenen van 60x60cm. Onze voortuin is ongeveer 15m2. In een hoek staat een conifeer en die willen wij laten staan. Alle oude tegels en beplanting is reeds verwijderd. Wij zorgen dat alle tegels en zand aanwezig is. Enkel dus egaliseren en betegelen.
Onze klant uit Simonshaven (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin betegelen uit heel Nederland:

Voortuin betegelen

Wij willen graag nieuwe tegels laten zetten in onze voortuin. De voortuin is plusminus 7 m2. Alleen het zetten van de tegels moet gedaan worden. De huidige tegels verwijderen doen we zelf.

Bestraten voortuin en parkeerplaats

Ik wil graag mijn voortuin en mijn parkeerplaats opnieuw laten betegelen. De afmetingen van de voortuin: 2,8m diep 3,5m breed. Voortuin moet ook nog wat huidige beplanting worden verwijderd. De afmetingen van de parkeerplaats zijn 5,30m diep 3m breed. Beiden ligt straatwaker. Gaat in beide gevallen om: - uitgraven + afvoeren bestaand straatwerk - Uitgraven + afvoeren klein groen + 1 struik - Ophogen tuin met zand. - Uitgraven sleuf voor opstaand muurtje, 3m lang 5 lagen hoog - Walblock 15x15 antraciet incl benodigdheden voor lijmen etc. - Leggen + opmaat zagen tegels. Parkeerplaats 60x60x60 Plaza plus antraciet - Leggen + plaatsen tegels voortuin. Smartton SE xls vlak 60x60x4 mount Victoria. - Inclusief eventueel benodigde opsluit band, zand en afvoeren al het afval. Eventueel willen de buren aan de rechterzijde ook dezelfde klus laten doen, de buren aan de linkerzijde willen eventueel alleen de parkeerplaats laten doen.

Ophogen tuin en opnieuw betegelen

Het gaat over mijn voor- en achtertuin die opgehoogd en opnieuw betegeld moeten worden. Het oppervlak is: * ca 24 m2 voortuin en * 42 m2 achtertuin. Het is een hoekwoning waardoor zowel voor als achtertuin makkelijk en uitstekend bereikbaar zijn. De voortuin heeft geen hekwerk. De achtertuin heeft dat wel. Poort heeft normale afmeting. Bijgevoegd enkele foto’s. Ik zie uw vrijblijvende offerte met belangstelling tegemoet.

Parkeerplaats 25 m2 betegelen

Ik zoek een goede stratenmaker voor het laten leggen van bestrating in voortuin, 25m2. De benodigde tegels zijn al aanwezig.

Bestrating Tuin

We willen graag onze tuin opnieuw willen laten betegelen. Het gaat om het bestraten van de voortuin (5mx4m) de achtertuin (5mx7.5m) carport (3,5mx4,5m) + klein stukje achter de schuur verlengde van carport (1,5mx2m). Oude bestrating graag eruit halen, opgehoogd met zand met 10 cm en daarna weer nieuwe tegels erin leggen. De achtertuin is goed bereikbaar.

Betegelen voor en achtertuin

Het laten leggen van bestrating in voor en achtertuin. De achtertuin is 44 m2 en de voortuin is 16 m2. De tuin moet bestraat worden met 60 X 60 tegels. En moet met zand opgehoogd worden. Ook is het nodig om tuinbanden aan te leggen. Alle materialen zorgen wij zelf voor. De oude bestrating halen wij er zelf uit. Verder kunnen wij ook zelf het zand in de tuin gooien. Ook zijn wij bereid om te helpen. misschien is het handig van te voren de materiaal lijst samen te bekijken.

Oprit naast het huis aanleggen

Goedemiddag, ik heb van de gemeente een vergunning gekregen om een oprit aan te leggen van de straat tot naast mijn huis zodat ik daar de auto kan parkeren en kan opladen (elektrisch). De oprit wordt ongeveer 9 meter lang en 2,5 meter breed. Deze wil ik betegelen met betonnen waaltjes. Er moeten ook wat struiken weggehaald worden (haag) en aan de zijkant een klein stuk betongaas bijgeplaatst worden zodat daar de klimop tegenaan kan groeien als afscheiding. Ik heb een voortuin van ongeveer 12 m diep, dit is gras en er is een klein terrasje. Het is afgescheiden met een kleine heg en een grotere. Ik kan eventueel alles zelf weghalen, maar dit kan ook door u, dit ligt aan de prijs. Ik denk dat er gefundeerd moet worden en een stuk grond afgegraven moet worden. Ik denk dat er een container nodig is, misschien is het handig als de struiken daar gelijk in gegooid kunnen worden. Ergens in juni zou ik willen beginnen.

Bestraten voor en achter tuin

Wij willen graag de achtertuin 87,9 vierkante meter (diepte cq 16000 mm volgens plattegrond) laten bestraten. Er light een gedeelte bestrating, gedeelte gras en gedeelte ophoging met planten. We willen alles opnieuw betegelen. De tegels zo simpel en onderhoudsvrij als mogelijk. Huidige situatie mag wegehaald worden en afgevoerd worden We hebben ook nog een voortuin van 24,6 vierkante meter (diepte cq 4000 mm volgens plategrond) die zouden we ook willen laten bestraten. Zou ik hiervoor een offerte kunnen krijgen?

Voortuin opnieuw renoveren

Ik wil graag mijn tuin opnieuw renoveren. Betonnen plantenbak weghalen, is helemaal verankerd. 6 bij 2 m opnieuw betegelen, gedeelte verzakt dus nog wel geëgaliseerd moet dat worden met zand/ Ook gedeelte gras laten zaaien, moet eerst onkruid uit worden gehaald. Dit betreft 3,5 bij 1 meter. Het gaat om de voortuin, dus goed bereikbaar.

Voortuin betegelen

Ik heb grind in mijn voortuin met daaromheen borders. Ik wil het grind inruilen voor tegels, dit omdat het veel werk is om het grind schoon te houden door de bomen voor het huis. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Denk dat het om ongeveer 10m2 gaat. Ik zal het grind zelf naar de achtertuin brengen. Onder het grind liggen worteldoeken.

Partners

Partners van Casius