Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten en tuinpoort plaatsen:

Bestraten en tuinpoort plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het leggen van tegels (60x60x4 cm) en opsluitbanden (6x30x100 cm) in een tuin van 62m² (515x1600 cm). Tevens moet er een tuinpoort geplaatst worden. Wellicht moet het zand ook nog geëgaliseerd worden.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten en tuinpoort plaatsen uit heel Nederland:

Twee nieuwbouw tuinen aanleggen

Totaal circa 10 m3 afgraven en afvoeren (15cm), circa 10 m3 zand storten en ongeveer 40m2 bestraten verdeeld over 2 woningen (22a en 22b) met aangrenzende tuin maar met schuttingen en poorten. Planten borders vullen met tuinaarde circa 4m3. Los zand kan worden gestort in parkeerplaats achter a 8m tot tuinpoort. Tuinpoorten zijn 1 meter breed, aangrenzende steeg is circa 1. 5m breed. Graag offerte voor de totale werkzaamheden en indicatie voor startwerkzaamheden inclusief btw. Alvast bedankt,

Tuin egaliseren, bestraten en schuttingen plaatsen

Ik wil onze achtertuin van ongeveer 12 x 5 meter laten leeghalen, egaliseren en bestraten met grote stenen van 1 m². Er is nu voor een deel gras, voor een deel grind en een houten vlonderterras. Ook wil ik aan beide zijden een schutting laten maken met een tuinpoort van 180 cm hoog. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte. Er mag daarin een prijs worden opgenomen voor zowel een geheel houten schutting als voor een hout-met-beton schutting.

Tuin afgraven, opvullen, egaliseren en straten

Een deel van mijn tuin, ongeveer 23 m2, afgraven en opvullen met zand. Bestraten wil ik ook, maar weet nog niet wat precies, denk aan 60 bij 60 centimeter tegels. De overige 20 m2, bestaande uit 2 delen, egaliseren. De tuinpoort is 101 cm breed en ligt aan een parkeerterrein.

Tuin gezellig laten maken

De werkzaamheden zijn als volgt. De voor- en achtertuin wil ik graag laten bestraten. De oppervlakte is totaal 80 m2 groot. Verder zal er een nieuwe tuinpoort van 90 cm gemonteerd moeten worden. Verder zou ik graag advies willen ontvangen over een overkapping. Deze zal 5 bij 5 meter moeten worden en van hout. Hier zou ik graag wat advies over ontvangen van de vakman wat de mogelijkheden zijn.

Achtertuin renoveren en bestraten

Ik wil mijn achtertuin van 14 meter lang en 10 meter breed gedeeltelijk laten renoveren. Er is een tuinidee, maar zeker behoefte aan een gedetailleerd plan van de hovenier. Er moet grond afgegraven worden, aarde en zand in en ik wil deel, ongeveer 75 m2, van de tuin daarna laten bestraten met keramische tegels. Ten behoeve van de veranda, 8 x 4 meter, moet een 8 x 2 meter fundering ten behoeve van het terras tegels komen, die gekoppeld wordt aan onze kelder, steekt 2 meter achter huis uit. Het huidige Gorter dakluik vervangen en verzinkt aanbrengen op terrasniveau. Bij de afscheiding op de oprit willen we eventueel een houten schutting van 10 meter met tuinpoort laten plaatsen. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave. Planning uitvoering: eind mei 2017

Achtertuin gedeeltelijk renoveren

Ik wil mijn achtertuin van 9 meter lang en 5,7 meter breed gedeeltelijk laten renoveren. De houten schutting met tuinpoort van 180 cm hoog wil ik graag laten vervangen door een hout-met-beton schutting. Er is een folievijver van 2 x 1 meter die verwijderd moet worden, inclusief de planten er omheen. Er moet aarde en zand in en ik wil dat deel van de tuin daarna laten bestraten. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies en een prijsopgave.

Voortuin ophogen en tegels leggen

Ik wil mijn voortuin opnieuw laten ophogen en de plaats waar een schuurtje en plantenbak hebben gestaan met dezelfde tegels (Toscana Terracotta gevlamd, 40x60x4,7) laten bestraten. Afmetingen; tuinpad 845x130 terras 550x320 waarvan 230x320 opnieuw bestraat moet worden + 7 tegels aan de zijkant. Afhankelijk van de prijs tuinpoort (hout aanwezig) en schuttingen (aan te schaffen) plaatsen. Er zullen ook deels stenen geleverd moeten worden.

Terras leggen

Het bestraten van een terras en pad naar de tuinpoort. Tegels leveren we zelf aan. Standaardterras en pad van 1 meter breed. Aantal m2 weet ik niet precies.

Ik heb een eigen ontwerp(je) gemaakt. ...

Ik heb een eigen ontwerp(je) gemaakt. Adhv dit ontwerp wil ik de tuin laten bestraten, een schuur laten plaatsen, mijn huidige tuinpoort laten vervangen, boomstronken uit laten graven en (waarschijnlijk) oude grond af laten voeren en nieuwe aan laten voeren. Of de beplanting uitgevoerd kan worden, hangt af van het prijskaartje. De huidige beplanting kan weer gebruikt worden. Ook kunnen eventueel de huidige (grind-)tegels gebruikt worden. De schuur heb ik reeds uitgezocht. Belangrijk is daarbij dat er wel een aansluiting komt op het lichtnet (buiten reeds aansluiting gemaakt).