Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras egaliseren en opnieuw bestraten:

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Terras egaliseren en herbestraten met de oude tegels. Er moet weer een mooi een mooi terras van gemaakt worden. Er dient nieuw zand aangeschaft te worden en dat wat er nu ligt aan rest en oud moet worden afgevoerd.
Onze klant uit Schiedam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras egaliseren en opnieuw bestraten uit heel Nederland:

Tuin egaliseren en betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 132 m2 (8 bij 17 meter) en wij zijn opzoek naar een bedrijf dat ons een mooie praktische tuin kan aanleggen met een terras (terrastegels zijn al aanwezig), overkapping, een tuinhuis (het geraamte is ook al aanwezig) en er mogen ook nog 2 schuttingmuren gemetseld worden waarvan 1 muur de tegels ook aanwezig zijn. Verder moeten wij kijken welke extra’s wij willen als jong gezin in verband met budget/kosten Voor de rest moet de tuin hondvriendelijk zijn en ook echt ontsnappingsvrij (het betreft een Beagle (jachthond). Een deel moet kunstgras worden (8 bij 6 meter).

Bestaand terras egaliseren en natuursteen plaatsen

, graag offerte voor ons bestaand terras in I vorm te renoveren. Egaliseren en dan natuursteen (basalt lichtgrijs grote tegels graag) plaatsen met enkele inbouwverlichting en afloop voor regenwater. Ik gok op eerste gedeelte 20m² en dan loopt er paadje naar tweede gedeelte. Dit paadje is ong 1m breed en 6m lang. Tweede gedeelte is ong 9m². Wat is goedkoopste composiet vlonderplanken of basalttegels? Ik heb zelf al een klein terrasje aan zijkant aangelegd met composiet vlonderplanken maar er is veel onkruid dat ondanks worteldoeken en anti onkruidproducten, toch zijn weg vindt. Ik woon aan een veld en aan water. Dank alvast het gaat dus om het terras in I vorm, rest mag blijven hoe het is :-)

Oprit en terrassen aanleggen

Het gaat om een nieuwbouw huis. 110 m2. Hier moet de oprit inclusief het pad langs uitbouw betraat worden (130 m2). Verder is er nog een terras dat aangelegd dient te worden (150 m2). De grond moet nog opgehoogd en we zoeken een betaalbare oplossing die ook nog wel mooi er uit ziet en nagenoeg volledig onderhoudsvrij is. De tegels schaf ik zelf aan. 30 x 20 cm voor de oprit en 80 x 80 of 100 x 100 voor het terras. Materiaal voor het ophogen en egaliseren wil ik graag via de vakman laten verlopen. De betonnen damwand aan een zijde is iets verschoven. Dit moet nog gereconstueerd worden door de aannemer. Misschien heeft dit invloed op de planning, maar in principe willen we halverwege maart van start gaan.

Complete tuinrenovatie

Goedendag, wij willen onze tuin gaan renoveren. De werkzaamheden zijn als volgt: - Aanleggen van een nieuw terras en pad (inclusief nieuwe tegels) circa 55 m2. - Aanleggen van een nieuw terras (middels hergebruiken van huidige tegels) circa 15 m2. NB: huidige terras wordt door ons zelf verwijderd. - Verwijderen huidige gazon, egaliseren grond en aanleggen nieuw gazon middels graszoden, circa 70 m2. - Gedeeltelijk plaatsen nieuwe schutting in verband met aankoop extra grond. lengte ongeveer 15 meter

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

We zouden graag de volgende dingen willen: - De tuin egaliseren - Een oprit aanleggen 36 m2 - Een pad om het huis leggen 15 m2 - Een terras aanleggen 40 m2 - Een grindborder rond huis 10 m2 - Gras leggen van 290 m2 - 10 meter staafmathekwerk met klimop plaatsen

Tuin ontwerpen, egaliseren en aanleggen

Onze tuin graag egaliseren zodat er een terras kan komen. Wij hebben zelf al de terrastegels. Daarnaast willen wij een tuinhuis (nog geen ontwerp) aan het einde van de tuin & een muur (schutting) gemetseld hebben aan de zijkanten van de tuin. Wij hebben al stenen voor 1 muur. Gras, planten(bakken) & looppad in het midden gedeelte is nog helemaal vrij om te laten ontwerpen. De diepte van de tuin is ongeveer 16 meter & breedte ongeveer 7-8 meter.

Terras aanleggen

Op plek in de tuin waar nu gras / beukenheg staat willen we graag een terras laten aanleggen (siertegels 60 x 60 cm) van +- 25 m2 waarop een schuur (3 x 3 meter) + luifel (3 x 4 meter) op komt te staan. Tegels leveren we zelf. Werkzaamheden: - verwijderen struiken / gras, afgraven grond, opvullen/egaliseren met zand - afvoeren uitgegraven grond - leggen van tegels / opsluitbanden etc.

Terras en oprit vervangen

Vervangen verhoogd terras achter met nieuwe tegels +-24M2 (rechthoek) Tevens vervangen oprit klinkers eruit, egaliseren, matten en split +- 65M2

Tuin (deels) laten renoveren

Herstel van gemetselde muurtjes, vervanging houtwerk dat is gaan rotten (beschotting het is een dijktuin met veel verschillende niveaus), terras egaliseren en uitbreiden, verwijderen 2 grote coniferen, grof snoeiwerk van te groot geworden buxussen

Tuin egaliseren, bestraten en kunstgras leggen

Onze tuin is 11,2 meter x 5,7 meter. Wij willen een terras van 5,7 x 4,5 meter + een pad van 2 x 6 meter met tegels naar de schuur. En ongeveer 25 m2 moet kunstgras worden. Tegels liefst 50x50 cm of eventueel 60x60 cm (betontegels of keramische tegel). Kunt u een kostenindicatie voor bovenstaande afgeven? De tuin halen we zelf leeg. Alleen zand aanbrengen als ondergrond voor de tegels en het kunstgras. Hartelijk dank voor uw reactie.

Partners

Partners van Casius