Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Schiedam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Schiedam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Schiedam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Schiedam of directe omgeving.

1186 klanten uit Schiedam bevelen een bij Casius in Schiedam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Schiedam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Schiedam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Schiedam:

Tuin met tegels opnieuw betegelen

Tuin (33 m2) met huidige (60 X 40 cm) tegels opnieuw betegelen. Zand ligt al klaar.

Achtertuin betegelen

Onze woning wordt 20 juni opgeleverd met een tuin van 13 bij 5 meter. Er zal een deels van 3 bij 5 meter betegeld moeten worden met 60 bij 60 cm tegels. Wij hebben extra zand laten storten en er is een achterom aanwezig.

Acht tuintegels op maat laten snijden

Ik heb 60x60 tuintegels liggen in me tuin waarvan ik 8 tegels in een rechtelijnbop maat wil laten snijden (inkorten). De tuin is goed bereikbaar.

Terras plaatsen

Ik wil een terras van 22 m2 betegelen met een drain over de gehele breedte en met zwarte of antraciet kleurige tegels.

Zijtuin van straatwerk voorzien

Het betreft het bestraten van de zijtuin met tegels van 60 bij 40 cm. De oppervlakte is 70 m2 en het zandbed ligt er al in. De nieuwe tegels zijn al aangeschaft.

Tuin aan de voorzijde ophogen en bestraten

Ik wil de voorzijde van mijn huis laten ophogen, dit gaat om een stuk grond van 6 m x 7 m. Het geheel zal een centimeter of 10 moeten worden opgehoogd. Gelieve de bijgevoegde foto te bekijken voor meer details. Mogelijk kunnen we overleggen over eventueel nieuwe bestrating.

Klus voor een stratenmaker

Ophogen van 23 m2 materiaal: zand 6m3, opsluitbanden 18 stuks bestellen wij. Geen foto want, dat zegt niks.

Bestraten van de voortuin + plaatsen van Hedera schermen

Vierkante voortuin 6 x 6 meter aanleg paden. 2 rechte paden 5 a 6 meter 1 meter breed gebakken klinkers met (natuursteen) tegels 60 x 60. 3 rechte paden 60 cm breed totaal ongeveer 13 meter gebakken klinkers. Nu deel grind deel aarde. Daarnaast ook het plaatsen van een aantal Hedera schermen. Onze buren willen een soortgelijke klus laten uitvoeren, is dit interessant voor u?

Achtertuin met stenen bestraten

Ik wil de oude tegels (60 x 30) verwijderen en afvoeren en nieuwe tegels (20 x 30 x 6) plaatsen. Het gaat om een oppervlak van 43 m2 ongeveer.

Terras egaliseren en opnieuw bestraten

Terras egaliseren en herbestraten met de oude tegels. Er moet weer een mooi een mooi terras van gemaakt worden. Er dient nieuw zand aangeschaft te worden en dat wat er nu ligt aan rest en oud moet worden afgevoerd.

Tuintegels leggen

Wij willen graag onze achtertuin renoveren. Wij willen 2 oppervlakken, 1 van 18,5 m2 en 1 van 1,5 m2, laten betegelen met tegels van 60 x 60 cm. We halen zelf alles wat nu in de tuin staat weg, dus er hoeft dan alleen op die oppervlakken nog zand en tegels op. De achtertuin heeft een achterom.

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten. Er moeten 2 terrassen komen, één van 3 x 5 meter en één van 4 x 5 meter, er moet nog een pad aangelegd worden van circa 1.20 x 6 meter en een plaatsje van circa 3 x 3 m. Daarbij ook graag een drainagesysteem langs de terrassen en de gevel, waar nodig. Tuin moet tevens circa 20 cm opgehoogd worden. Tegels moeten nog worden uitgezocht, circa 60 x 60 cm heeft waarschijnlijk onze voorkeur. Tuin is redelijk bereikbaar.

Tuin ophogen en opnieuw straten

De tuin van 95 m2 welke in zijn geheel is bestraat daar moeten de tegels uit vervolgens 20 cm ophogen en de tegels er weer in.

Sierbestrating leggen

Ik ben begonnen met het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin, wild verband ongeveer 25 m2. Ik ben zelf begonnen maar niet volledig tevreden. Kunt u mij een indicatie geven om af te wegen om zelf door te gaan of om het uit te besteden.

Achtertuin bestraten met 60x60 tegels

Een achtertuin bestraten met 60 x 60 cm tegels (hollywood assortiment van gamma)inclusief ophogen en egaliseren. Ongeveer 10 tot 20 cm zodat het terras gelijk met de schuifpui komt. Graag ook hier advies over. De tuin is 7 x 5 (35 m2).

Dakterras tegelen

Ik wil mijn dakterras laten betegelen. Het dakterras is 34 m2.

Tuin afgraven, opvullen, egaliseren en straten

Een deel van mijn tuin, ongeveer 23 m2, afgraven en opvullen met zand. Bestraten wil ik ook, maar weet nog niet wat precies, denk aan 60 bij 60 centimeter tegels. De overige 20 m2, bestaande uit 2 delen, egaliseren. De tuinpoort is 101 cm breed en ligt aan een parkeerterrein.

Achtertuin betegelen met keramische tegels

Ik wil straatwerk laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is 540 x 513 cm en moet volledig bestraat worden met keramische tegels van 60 x 60 cm. Op dit moment liggen er stoeptegels maar die zal ik zelf verwijderen. Ook zorg ik voor ophoogzand. Ik wil de klus graag op korte termijn laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Voortuin deels bestraten met eigen tegels

Ik zou graag een offerte mogen ontvangen van u voor het volledig bestraten van mijn voortuin. Ik heb hiervoor een aantal betontegels wat ik graag wil gebruiken. Deze tegels zijn goed en stevig genoeg voor de auto. De rest zou ik graag met andere tegels (goedkope) laten bestraten. De opdracht is naast bestrating, de huidige tegels en stenen weghalen (steentjes kunnen afgevoerd worden). De bouwtekening kan ik u mailen, hierin vind u tevens de tegels die ik graag wil hergebruiken. Tevens wil ik weten wanneer de werkzaamheden kunnen aanvangen en hoe lang het duurt.

Tuintegels vervangen en ophogen

Oude tegels uit tuin verwijderen en afvoeren, ophogen en nieuwe tegels leveren en leggen ongeveer 45 m2

Opritbestrating aanbrengen

In elkaar overlopende oprit van 3 x 6 meter en van van 3 x 4 meter totaal 30 m2 opsluit band. Het zand wordt aangeleverd. De oude bestrating halen we zelf weg. De nieuwe bestrating moet nog besteld worden, ongeveer baksteenformaat. De oprit loopt wat af, circa 15 tot 20 cm. De opdracht: egaliseren en bestraten. Optioneel kunt u de stenen mee aanbieden.

Tuin met siertegels betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 57 m2 die goed bereikbaar is. De tuin heeft een schutting staan, maar er dient nog betegeld te worden. Wij zouden hier graag goedkope siertegels voor gebruiken. Er is al zand aanwezig.

Straatzand storten en tuin bestraten

Ik wil graag 5 kuub straatzand laten storten. De tuin is ongeveer 30 m2. Na het storten van het zand wil ik graag tuintegels laten leggen en inbouwspotjes laten plaatsen. Ik koop de spotjes en de tegels zelf (60 bij 60).

Achtertuin met natuursteen tegels bestraten

Achtertuin bestraten met natuurstenen tegels van 60x60 cm, de tuin is 5,31 x 9 meter met een schuur van 2,15 x 3,18 meter. De achtertuin heeft een achterom, de doorgang is ongeveer 90 cm. De tegels zijn nog niet besteld.

Composiet vlonderterras rondom het huis laten leggen

Wij hebben bij onze woning een betegeld terras met een pad naar de poortdeur liggen. Dit verzakt voortdurend en we willen dit gaan vervangen door composiet vlonderdelen op palen. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden en de kosten. We maken graag een afspraak voor een bezoek, zodat de situatie kan worden beoordeeld.