Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin tegels laten leggen:

Achtertuin tegels laten leggen

Ik heb stoeptegels en ophoogzand bij Gamma gekocht en wil graag dat tegels gelegd worden. De oppervlakte in de achtertuin is 2 x 3 meter en goed bereikbaar.
Onze klant uit 's-Gravenzande (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin tegels laten leggen uit heel Nederland:

Achtertuin betegelen

Ik wil in het achterste gedeelte van mijn achtertuin opnieuw de stoeptegels laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 6x3=18m2. De oude tegels moeten worden weggehaald en opnieuw gelegd worden zodat het er weer netjes uitziet. Ben benieuwd hoeveel dat gaat kosten, de materialen zoals zand en gereedschap koop ik zelf.

Achtertuin bestraten en voortuin

Achtertuin en voortuin bestraten nieuwbouw woning Zand ligt er al in Worden tegels 60 bij 60

Straatwerk Achtertuin

Lezer, Wij zijn op korte termijn op zoek naar een tuinman/stratenmaker voor het afronden van onze achtertuin. Straatwerk ongeveer 80m2 met 60x60 tegels en wellicht wat extra verlichting in de borders. Alvast bedankt en we horen u graag. Met vriendelijke groet, Dennis Doves

Achtertuin betegelen

Wij willen de achter tuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunst gras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60x60 cm de tuin is dan leeg en al geegaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij tegels soort antriciet beton gr max meij

Voor- en achtertuin bestraten

De voor-, zij- en achtertuin willen wij graag laten bestraten met tegels van verschillende formaten. De oude bestrating en beplanting is al verwijderd en het zand gestort. Dit dient nog wel geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is ongeveer 100 m2.

Terras achtertuin bestraten

Straatwerk achtertuin in Utrecht; +/- 2,2 bij 6 meter. Tegelgroote in overleg (bijv. 60*60). Afvoeren oude vlonders en tegels. Ondergrond is beton.

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen met eventueel extra zand eronder. Totale oppervlakte is +/- 52 m2

Tuin bestraten en tegels leggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten en tegels laten leggen. De tuin is ongeveer 40m2 en is vol met zand. Het betreft een nieuwbouw woning. Ook wil ik graag een deel van 9m2 met kunstgras bedekt zien hebben. De tuin is goed bereikbaar en er is een achterom.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil in de achtertuin een terras aan leggen en voor het terras een muurtje maken. De tuin ligt hoger als het looppad. Dus het gaat om grond afvoeren, uitgraven en het verwijderen van grind tegels naast de schuur richting poort. De tuin is 9 m2.

Achtertuin herbestraten

In verband met rugklachten kan ik dit zelf niet meer. De oude tegels moeten gedeeltelijk hergebruikt worden voor het pad naar de poort. Wij hebben andere tegels voor het terras gewassen grindtegels 60 x 40 cm met pas tegels (vakken leggen). Zand wordt door de woning corporatie geleverd. Samenvattend oude tegels oprapen zand erover/egaliseren en de andere tegels er in leggen. De oude tegels die over zijn geven we wel aan iemand weg. Dit betreft een sociale huurwoning. Ik heb een achterom.

Partners

Partners van Casius