Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit s Gravenzande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in s Gravenzande heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in s Gravenzande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in s Gravenzande of directe omgeving.


Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit s Gravenzande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: woonrijp maken, realiseren van dakterras op appartement, bestrating+grondwerk+haagaanleg, opnieuw bestraten tuin, terras aanleggen, erf bestraten 500 m2, tuinpaden aanleggen, terras en oprit bestraten, bestrating leggen, oprit vernieuwen, bestrating rondom clubhuis, 3 Terrassen en parkeerterrein aanleggen, oprit aanleggen, tuin terras leggen en deels inrichten, terras + oprit nieuwbouw aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in s Gravenzande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in s Gravenzande:

Achtertuin bestraten

Ik wil medio maart mijn achtertuin (5 x 9 meter) laten bestraten. Het schuurtje dat er ook staat van 2 x 3 meter is reeds gedaan. Ik zorg zelf voor de tegels.

Achtertuin aanleggen met keramische tegels

Ik wil een stuk van mijn achtertuin bestraten met keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm, De tuin is 28 m2.

Achtertuin met keramische tegels bestraten

Ik wil een stuk van mijn achtertuin bestraten met keramische tegels van 60 x 60 x 2 cm, De tuin is 28 m2.

Tegels in de achtertuin laten leggen

Ik heb stoeptegels en ophoogzand bij Gamma gekocht en wil graag dat tegels gelegd worden. De oppervlakte in de achtertuin is 2 x 3 meter en goed bereikbaar.

Herbestraten

Onze tuin lag goed totdat wij van pallets een bbq tafel hebben gemaakt,sindsdien staat het blank daar,zie foto-s. Vorige week heeft de buurman een nieuwe schutting gezet en zijn wij de bbq aan het afbreken,maar wat schets onze verbazing,nu is het Nog erger.

Achter tuin betegelen

Gaat om ongeveer 32 m2 recht toe geen patroon

Keramische houtlook tegels leggen

Het laten leggen van keramische houtlook tuintegels. Afmeting tegels 120 x 30 x 2 cm. Er ligt momenteel zand in de tuin waar een steigerhouten vloer op heeft gelegen. De tuin is ongeveer 30 m2. Naast de prijs is de methode hoe de tegels, ondergrond, gelegd en gevoegd gaan worden is voor mij heel belangrijk dus de methode zie ik graag in uw offerte beschreven.

Tuin herbestraten

Wij willen graag een offerte om onze tuin te her-bestraten. Het gaat om 96 m2 sierbestrating weghalen en afvoeren. Het opnieuw bestraten met betonstenen van 30 cm x 20 cm. Als de vakman een goede deal kan sluiten betreft de betonstenen dan staan wij hier voor open.

Tuin ophogen en herbestraten

Wij willen graag onze tuin laten ophogen en daarna weer laten bestraten. Afhankelijk van de kosten, willen we, of de oude grindtegels weer terug laten leggen of nieuwe tegels plaatsen. Het zou fijn zijn als de benodigde materialen door u geregeld worden. Het te bestraten oppervlak is circa 42 m2 groot. Als wij nieuwe tegels nemen, dan graag de oude afvoeren.

Achtertuin bestraten met keramische tegels

Wij willen onze achtertuin van 6 x 7 meter graag opknappen. Er liggen nu oude grindtegels in die wij zelf zullen afvoeren. Daarna moet de tuin geëgaliseerd worden, waarna er keramische tegels van 60 x 60 centimeter moeten worden gelegd. Wij willen er dan ook alvast gootjes laten plaatsen, zodat wij daar later elektra door kunnen leggen. De tegels zullen wij zelf aanschaffen. Onze tuin is goed bereikbaar via een brandgang met een poort. Wij ontvangen graag een offerte.

Oprit opnieuw bestraten

Graag laat ik de oprit opnieuw bestraten met antraciet gladde klinker. Ook een klein stukje in de voortuin dwars voor het huis met dezelfde klinker. Oude bestrating verwijderen, zand aanbrengen, aftrillen en vlakken en bij hekje oprit aanbrengen van klein stukje stoepbandje. De oprit met het extra stukje samen is ongeveer 25 m2.

Tuin bestraten

Wij willen graag onze tuin laten bestraten. De tuin is 50 m2 groot en de aangeschafte tegels zijn 30 bij 40.

Tuin bestraten

Achter onze eengezinswoning willen wij de tuin van 8 x 5,5 meter laten bestraten met gebakken klinkers in een patroon. Het ontwerp hebben wij zelf gemaakt. In totaal betreft het 35 m2 straatwerk en twee verhoogde borders van stapelblokken. Het straatwerk willen wij van goede kwaliteit! Stenen kan ik zelf verzorgen of kunnen geleverd worden.

Achtertuin betegelen

Achtertuin met achterom. - 15 m2 perk waarvan de tuinaarde verwijderd en afgevoerd moet worden (circa 3 m3) - 2 a 3 m3 zand aanbrengen - Circa 30 m2 grindtegels 60x40 cm verwijderen en afvoeren - Circa 45 m2 tegels leggen (natuursteen in groot romaans verband) tegels aanwezig. Graag een offerte met prijs gespecificeerd per onderdeel.

66 m2 bestrating met tegels van ...

66 m2 bestrating met tegels van 60x60. Oppervlakte is bijna vierkant. Betreft natuurstenen tegels die ik al heb(180 stuks). Ook natuurstenen banden. Handig om te komen kijken. Egaliseren zal gebeuren. Uitvoering liefst volgende of de week erop. Kan evt. later.

Ik heb een tuin van 2,5x8,5 m die moet ...

Ik heb een tuin van 2,5x8,5 m die moet leeg en helemaal bestraat worden;

Een stukje van onze tuin (ongeveer 10 ...

Een stukje van onze tuin (ongeveer 10 vierkante meter) moet 25 cm afgegraven worden en daarna bedekt met terrastegels. (aansluiten op bestaand tegelterras). De bestaande stenen rand en de vrijkomende grond moet afgevoerd worden. Het zijn grijze tegels van 30 x 30 cm. Tweedehand tegels zijn acceptabel. Het gaat hier om een klein klusje voor een klusjesman. Dus geen professional nodig. Behoort een indicatie per e-mail tot de mogelijkheden?