Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor ondergrond aanleggen stabilisatiezand:

Ondergrond aanleggen stabilisatiezand

Voor het aanleggen van het terras in de voor -en achtertuin wil ik graag een offerte voor alleen het storten en uitvlakken van een ondergrond van stabilisatiezand. Ongeveer 14 kuub (71m2). Er ligt al een laag van 10-15 gebroken puin en de kantopsluitingen zullen voor storten ook zijn geplaatst. De achtertuin is bereikbaar door de berging.
Onze klant uit Rozenburg (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ondergrond aanleggen stabilisatiezand uit heel Nederland:

Houten vloer leggen

Ik zoek een vloerlegger die op de eerste verdieping van mijn huis gebruikte houtenlaminaat opnieuw kan aanleggen, schuren en lakken. In totaal tussen de 20 en 25 m2. Ondervloer is al aangelegd en de ondergrond is beton. Na verhuizing houten vloer opnieuw leggen en mooi maken

Sierbestrating aanleggen

Ik zoek een tegelzetter die sierbestrating in een patio wil aanleggen voor mijn tuin van 3,60 mtr lang en 2,80 mtr breed. Oude tegels worden er door de eigenaar zelf uitgehaald. Ondergrond is verzakt.

Grindvloer begane grond aanleggen

Het gaat om een grindvloer op de begane grond, vloeroppervlakte ongeveer 55-60 vierkante meter. Ondergrond is beton. Ik neem aan dat er verschillende kleuren mogelijk zijn? Onze voorkeur gaat naar een neutrale (grijze) kleur.

Een zandcementvloer in de garage aanleggen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een zandcementvloer kan aanleggen in mijn garage. Dit moet ongeveer 5 cm dik zijn en het betreft ongeveer 6 bij 6 meter. Daarnaast ben ik ook benieuwd wat een gevlinderde betonvloer gaat kosten. De ondergrond bestaat uit nieuwe betonplaten.

pu gietvloer

Wij willen graag een pu gietvloer aanleggen in onze nieuwbouw woning. Het gaat om 80 m2. De huidige ondergrond is zandcement.

Bestraten terras (halfrond met waaltjes)

Aanleggen halfrond terras met waaltjes grote ca 3 x 1,5 m. Ondergrond nu aarde met kiezels kan door mij uitgegraven worden tot gewenste diepte. Stenen en zand kunnen ook vooraf besteld worden. Tuin vrij toegankelijk.

Garagevloer epoxy vloer laten aanleggen

Wij willen in de garage een Epoxy vloer. Het gaat om 21 m2. Het is een nieuwbouwwoning. Ondergrond is zand cement.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag 50 m2 vloerverwarming aan laten leggen. Ondergrond onbekend onder huidige vloer. Geen kruipruimte. Huis rijksmonument.

Tuin hekken plaatsen en bestrating

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. +- 45 m2 terras aanleggen met sier bestrating ondergrond zo dat er geen onkruid meer door groeit. Oud tuinhek en bestrating verwijderen en afvoeren.

Tuin opnieuw bestraten

Mijn tuin is ongeveer 45 vierkante meter. Ik wil licht grijze betonnen tegels van 60x60 laten aanleggen, mocht u deze kunnen leveren graag gespecificeerd meenemen in de offerte. . Er zitten nu ook tegels is, deze moeten eruit. Ondergrond moet best een stuk opgehoogd worden. Tuin word ook gebruikt als parkeerplek Ik hoor graag wat de mogelijkheden en de indicatie van hoeveel het zou kosten. O en natuurlijk in wat voor termijn jullie al kunnen leggen.

Partners

Partners van Casius