Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin bestrating:

Tuin bestrating

Het voorste deel van onze tuin is al bestraat. Het achterste deel nog niet. De border achter aan de tuin willen we graag behouden voor wat beplanting. Deze is momenteel ong 25/30 cm hoger dan de rest van de tuin. Nu is de vraag: wat is de eenvoudigste en goedkoopste manier om de hele tuin bestraat te krijgen. Moet hiervoor de eerdere bestrating worden weggehaald en moet de boomstronk in de achtertuin weg of kan hieromheen worden gewerkt? Tot slot daarbij de vraag wat de verwachte prijs is van de volledige bestrating bij gebruik van goedkope tegels?
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestrating uit heel Nederland:

Een voortuin voorzien van bestrating

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan renoveren. De tuin is bijna geheel leeg geruimd op het pad naar de voordeur na en nog wat zand dat eruit moet. Het gaat om gedeeltelijk betegelen, ruimte laten voor beplanting en gedeeltelijk grind (17 vd 20 m2). Naast het betegelen dient er overtollig zand afgevoerd te worden.

Tuin afgraven en vullen met zand voor bestrating

Ik wil mijn achtertuin En voortuin laten uitgraven ongeveer 15 cm diep en afvoeren van de grond en opvullen met grond voor bestrating Afmeting 15 meter x 5.50 en 2.10 x230 de poort en brandgang is ongeveer een metertje breed. Voortuin 5.50 x2,50. Gaat alleen om het uitgraven en opvullen.

Tuin bestrating leggen

Wij willen graag de bestrating in de tuin opnieuw laten leggen. Stenen/tuintegels liggen er al, deze zouden er uit gehaald moeten worden, dan alles goed ophogen met extra zand en dan de tegels weer leggen (de kant die aan de onderkant lag nu aan de bovenkant). Uiteraard met randen en afwerking. Er is ook een hortensia (plant) die mogelijk verplaatst kan worden om meer ruimte te creëren voor een extra stuk met bestrating. Zou fijn zijn als dit binnen korte tijd plaats kan vinden (enkele weken?). Ik denk dat het ongeveer 2-3cm moet worden ogpehoogd, het zijn tegels van 20 x 30. Tuin is ongeveer 5x9 m2.

Sierbestrating leggen

Ik wil een nieuwe sierbestrating in de tuin laten leggen, ligt momenteel een stenen padje en zand en gras. Ik ben opzoek naar een partij die niet alleen de bestrating kan leveren, maar ook mooie grote betontegels kan leveren. Ik ben wel gebonden aan een budget dus ik hoef niet de duurste tegels.

Kleine achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die een kleine tuin van 6 bij 6 meter kan voorzien van nieuwe tegels. Het liefst 50 bij 50 cm tegels. De bestaande klinkers kunnen we zelf verwijderen. Eventueel moet de tuin ook opgehoogd en geëgaliseerd worden. De tuin is bereikbaar per achterom.

Een tuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 60 m2. De bestaande tegels verwijderen we zelf. De tuin dient waarschijnlijk een beetje te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig. De tuin is bereikbaar per achterom.

Sierbestrating leggen in een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan (ver)leggen in mijn tuin. In een bestaand pad liggen 60x60cm (ca. 10m2). deze willen eruit halen om een klein terras van 2.20 bij 3.20 aan te leggen. Op de plaats van de 60x60 tegels willen we graag 30x20 tegels terug leggen. De tegels en zand zijn aanwezig. Zand ligt al op plek waar terras moet komen, moet alleen nog uitgevlakt worden. Bestratingsplan is ook al aanwezig.

Kindvriendelijke nieuwbouwtuin

Wij gaan begin zomer verhuizen naar een nieuwbouwhuis. Daar ligt dan alleen aarde in de tuin. Wat we willen een eerste een goede ondergrond, schutting en daarna eventueel bestrating en planten. Graag zouden we weten wat jullie hiervoor rekenen? Gaat om 40 m2.

Ophogen tuin en bestraten

De tuin is momenteel bestraat en heeft een klein groenstrookje bij schutting met 4 struiken. De oude bestrating moet eruit (kunnen we eventueel zelf doen) dan ophogen met zand (waarschijnlijk 10 -15 cm ophogen) met zand storten. Daarna opnieuw tegelen met eigen tegels. De tuin is ongeveer 40 m2

Tuin afgraven en vullen met zand voor bestrating

Ik wil graag de tuin uitgraven en de grond afvoeren. De tuin is 17 meter diep en 6 meter breed

Partners

Partners van Casius