Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dakterras verplaatsen en weer opbouwen:

Dakterras verplaatsen en weer opbouwen

Ik heb een houten dakterras op mijn huis. Helaas hebben we lekkage waardoor binnenkort een dakdekker het hele dak komt renoveren. Mijn dakterras moet er daarom uit, en daarna er weer opgezet worden. 2/3 is van bitumen, 1/3 is zink. hetzelfde moet er weer opkomen. Kunnen jullie mij een grove prijs indicatie geven voor het verwijderen en dan weer plaatsen van het terras? De oppervlakte is 12 m2. Het is volledig van hout en de ingang is een dak koepel. Het dak is plat en bestaat uit bitumen. Een ruwe schatting volstaat, dan weet ik beter wat voor stap ik zet. Veel dank en fijne dag!
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en balkon te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakterras verplaatsen en weer opbouwen uit heel Nederland:

Complete renovatie oude woning

Een bovenhuis twee kamers, aparte keuken, in totaal 63m2 en 40-50 jaar bewoond door een oudere meneer, moet volledig opnieuw opgebouwd worden. Denk aan een nieuwe badkamer, keuken, evt verplaatsen van keuken naar woonkamer zodat er een extra kamer gecreëerd kan worden en een nieuwe vloer. Mogelijk de wens van een extra muur om nóg een extra kamer(tje) te creëren. Daarbuiten zou ik heel graag willen mee laten berekenen wat het kost om een dakterras te laten aanleggen die via een vaste trap via een groot dakluik te bereiken moet zijn. Er zit nog een gaskachel in.

Verplaatsen einheil split airco

We willen de airco verplaatsen van de 2e verdieping naar de 1e verdieping. Beide verdiepingen zijn eenvoudid te bereiken. 2e verdieping op een dakterras en de 1e verdieping een uitbouw.

Gat zagen in plafond voor lichtkoepel

Wij willen een opening maken in een plat dak (eerste verdieping) en een dakluik plaatsen die door derden wordt geleverd. Voor toegang naar het dakterras. Het plafond is van beton. We willen graag een offerte voor twee verschillende maten: 1.0 x 1.0 m en 2.0 x 1.0 m. Eerst moeten wij hiervoor de boiler verplaatsen, als u deze klus ook kunt uitvoeren, dan ontvangen wij hier ook graag een offerte voor.

Bestaand dakterras uitbreiden met 24 m2, dakgrind verwijderen en zijhekken plaatsen

Ik wil mijn bestaande dakterras uitbreiden met 24 m2 (straat)tegels. Momenteel is mijn dakterras 6 x 2 m. en wil deze vergroten naar 6 x 6 m. Het heeft een bitumen ondergrond met grind. Dakgrind verwijderen en bestaand balkonhek 4 meter verplaatsen. Zijkanten voorzien van hekwerk.

Uitbouw achterzijde jaren 30 dijkwoning en bewoonbaar maken verdieping

Wij willen het souterrain van onze jaren 30 dijkwoning uitbreiden met een uitbouw van 4x5,35 meter. Hiervoor moet een stuk van de tuin (18 m2) uitgegraven worden met ongeveer 70cm. Op het dak van de uitbouw willen we een dakterras realiseren van 18m2. Hiervoor moet het balkon op de begane grond/1e verdieping verwijderd worden. In het souterrain (40 m2) e de uitbouw (21m2) willen we de volgende ruimtes realiseren: Woonkeuken, slaapkamer, badkamer, toilet, washok en evt bijkeuken. De muren en de vloer van het souterrain moeten nog afgewerkt worden. We willen de trap tussen het souterrain en de begane grond verplaatsen. Daarnaast willen we een nieuwe badkamer op de bovenverdieping.

Uitbouw achterzijde dakterras en plaatsing dakterras op het huidige dak

Wij zijn ons aan het oriënteren op het plaatsen van een dakopbouw op het huidige dakterras, graag willen wij het dakterras verplaatsen naar het dak op de opbouw/huidige dak. Er zijn woningen het blok waar dit al is gerealiseerd. • De geschatte afmetingen van de opbouw zouden 5,56 bij 2,74 =15 m2 zijn. • In de huidige situatie is eer een opstap van cicra 40 cm omhoog naar het dakterras, wanneer hier de uitbouw komt zien wij dit graag verdwijnen. • Dakterras op huidige dak/dakopbouw, nog nader te bepalen (wij gaan uit van tenminste +/-25 m2) voor een beeld van onze situatie verwijs ik u graag door naar de foto's en plattegronden.

Dakterras en badkamer creëren, interne trap, keuken en houtkachel

Wij hebben een appartement op het oog (nog niet gekocht) maar zouden graag een grove indicatie van de kosten willen ontvangen. Het appartement bevind zich in Amsterdam (foto's hier te zien https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41557408-waalstraat-54-iii/) het betreft de 3e etage met mogelijkheid tot het creëren van een interne trap naar de 4e etage (deze bestaat nog niet). We willen graag een groffe prijsindicatie ontvangen voor het volgende: Op de 4e (zolder) verdieping: - bestaande raam/muur naar dakterras vervangen door een schuifdeur - dakterras afzetting creëren voor 20 m2 - creëren van een kleine badkamer (simpele douche en toilet) incl betegeling - creëren van interne trap (via de woonkamer) van de 3e naar 4e etage Op de 3e etage (woonlaag): - de keuken gas en water verplaatsen naar de woonkamer - creëren van een houtkachel (gebruikmaken van de bestaande schoorsteen) er moet een buis voor de houtkachel geplaatst worden Wij horen graag een prijsindicatie voor de losse onderdelen, indien mogelijk voor morgenavond zodat we een passend bod op dit appartement kunnen uitbrengen. Alvast ontzettend bedankt.

Prefab dakopbouw

Uit bouwtechnische keuring kwam naar voren dat een opbouw mogelijk is mits deze uit lichte materialen bestaat. Diverse buren hebben een soortgelijke constructie reeds gerealiseerd. Wij zoeken een partij die ons kan assisteren met de vergunning aanvraag. Verder gaat onze voorkeur uit naar een prefab oplossing. We willen de trap naar de opbouw toe in de overloop laten plaatsen (zie plattegrond in bijlage). Deze trap komt dan uit op de voorkamer van de opbouw. Aan de voorkant willen wij een dakterras creëren welke middels schuifdeur te betreden is (conform buren). De opbouw dient te worden opgesplitst in twee (ongeveer even grote) delen waarbij de kamer achter te betreden is middels tussendeur. Aan de achterkant een raampartij soortgelijk aan wat de buren hebben. Verder hebben we in de eerste verdieping centraal afzuigsysteem welke we, indien mogelijk, naar de opbouw willen verplaatsen. Qua afwerking van de opbouw hebben we de voorkeur voor kunststof. Boven op de opbouw zouden wij zonnepanelen willen realiseren indien mogelijk. We vernemen graag de mogelijkheden om bovenstaande zaken te realiseren.

Verbouwing woning

Badkamer naar boven verplaatsen - dijkniveau Wasruimte naar boven verplaatsen - dijkniveau Toilet verplaatsen beneden verdieping Toiletruimte eerste verdieping veranderen (moet douche bij) Balkonhekjes plaatsen dakterras en dakbedekking aanpassen/op huidige bedekking aanbrengen Bestaande trap die onderaan een bocht maakt rechtdoor laten lopen Keuken vervangen en op andere plek terug plaatsen

Rookgasafvoer van de CV ketel verplaatsen

Wij willen een dakterras aan laat leggen. De vorige bewoners hebben al een daktoegang met luik laten aanleggen. Probleem is dat de cv-afvoer nu 46cm naast dit dakluik is. Dit voldoet niet aan het bouwbesluit. De CV-installatie zit vlak onder het dak in een hok. De rookafvoer moet zo komen te liggen dat deze wel aan het bouwbesluit voldoet.