Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor sierbestrating leggen:

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating (steentjes). Er liggen nu grondregels. Het is 15 m2.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sierbestrating leggen uit heel Nederland:

Bestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating leggen in achtertuin, voortuin en zij-tuin. Samen gaat het om ongeveer 85m2. Oude bestrating incl wat beplanting moet worden afgevoerd. Het bestaat grotendeels uit zand, maar er moet nog het een en andere toegevoegd worden.

Sierbestrating leggen

Het gaat om herbestrating. (nieuwe tegels heb ik nog niet) Totale oppervlakte ca. 46/m verdeeld over 3 terrassen.

Sierbestrating leggen in de tuin

Ik wil graag een antraciet grijze tegels van 60x60 in mijn tuin de vorige tegels zijn er al uit. Ik zou graag willen weten wat het kost inclusief leggen. De tuin is 25 m2.

Sierbestrating leggen 270 bij 390

Laten leggen van sierbestrating. Oppervlakte is 270 bij 390. Er liggen nu tegels in die er nog door u uit moeten worden gehaald. De Concreet Flower Tegel van Geoceramica 60 bij 60 wil ik er graag in hebben. De tuin is bereikbaar via een poort.

Sierbestrating leggen in tuin 40m2

Tuin is 40m2. Wil deze graag bestraten met grote stenen. Putje wil ik verlegd hebben, ligt nu bestrating in. Antraciet beton tegels 60 x 60 . Graag offerte voor alle werkzaamheden en materiaal. Dus weghalen huidige bestrating en leggen nieuwe.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag het laten leggen van de bestrating in drie gedeeltes van de tuin. Op een nieuw gedeelte van de tuin van ca. 80m2, er ligt zand. En verder nog twee terrasjes vernieuwen (samen zo'n 25-30m2), ook daar ligt zand, maar zal er misschien iets bijgevuld moeten worden.

Sierbestrating leggen

Het gaat om ongeveer 78 m2 tuin en ik wil graag sierbestrating laten leggen. Er ligt op dit moment nog geen bestrating.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating op een oprijpad van ongeveer 55 m2 laten leggen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Sierbestrating voortuin

Het laten leggen van siebestrating in de voortuin circa 18 m2. Met gemetselde bloembakken als afscheiding naar de stoep. Ligt momenteel grond/grind met onkruid

Sierbestrating leggen

Zoek een vakman om sierbestrating in de tuin te leggen, gaat om 15 m2. Oude tegels verwijderen we waarschijnlijk zelf.

Partners

Partners van Casius