Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor compleet dakterras realiseren:

Compleet dakterras realiseren

Het desbetreffende pand ligt in een hof en is goed toegankelijk. Het is 5 meter hoog en heeft een betonnen dak (voormalig industriepand) met nieuwe dakbedekking. Totaal oppervlak van dak is 200 mtr, waarvan ca. 45 mtr terras gaat worden. Ik zoek een vakman die het gedeelte kan betegelen en de beschoeiing kan verzorgen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor compleet dakterras realiseren uit heel Nederland:

Opbouw plat dak

Wij hebben een woning aangekocht en willen onderzoeken of het mogelijk is om een opbouw te plaatsen. De opbouw die wij in gedachten hebben moet boven de huidige keuken komen met een dakterras boven de huidige woonkamer. Daarnaast willen we een vaste trap die begint bij de voorraadkast (VK) en dan boven de keuken uitkomt (een L-vormige trap). Het liefst hebben we een stenen opbouw, compleet met elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw dakterras

Op dakterras een opbouw van 18 m2 maken met 2 kamers en overloop. 1 van deze kamers samenvoegen met bestaande kamer. Stopcontacten en radiator in nieuwe ruimte, dakraam op overloop. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en stenen muren. Er is een vergunning voor nodig.

Uitbouw plus badkamer en toiletkamer

• De overkapping (achter het huis) verwijderen en het zijkamertje doortrekken op de plaats van de overkapping. Dat betekent dus een uitbouw van ca 2,5 m x 6,3 m. Ongeveer in het midden openslaande deuren (kon foto ter illustratie niet toevoegen, maar heb deze wel). Aan het einde van de uitbouw (richting directe buren) een extra uitbouw van ongeveer 2 bij 2 met deur erin Het is de bedoeling dat hier een metselskelet gebouwd. De Grond is zand • De doorgetrokken zijkamer wordt dan zo’n 8.5 meter breed, aan de rechterkant dachten we aan een lichtkoepel. De linker/midden-kant zou dan een dakterras kunnen worden. Boven de huidige overkapping hangt een balkon, deze kan weg als er een terras komt. • De keuken willen we uitbreiden naar de nieuwe uitbouw. Dit betekent vast het nodige aan verleggen van leidingen etc • We willen alle ramen (die met nu enkel glas, en paar hebben al dubbelglas) vervangen door kunststoframen dit kan denk ik het beste door een specialist worden gedaan (dus mogelijk buiten de offerte) • Op de eerste verdieping willen we de kleine slaapkamer aan de achterzijde omvormen tot een badkamer (met douche en badmeubel, geen bad) • Wat nu de badkamer is willen we omvormen tot een toilet met ruimte voor de wasmachine/droger • De kasten tussen de slaapkamer achterkant en de (nu nog) kleine slaapkamer kunnen weg en vervangen worden door een muur-afscheiding Het is de bedoeling dat deze plannen volledig compleet worden

Dakopbouw op bestaand terras

Wij willen een dakopbouw realiseren in een huis dat wij gaan aankopen. Dakterras bevindt zich op de tweede verdieping. Casco/compleet en of er gestuct moet worden is in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden en de buitenkant moet van steen zijn. Afmetingen: 21 m2. Graag indien mogelijk, zo snel mogelijk een offerte nu de aankoop en financiëring afhankelijk is van de kosten van de dakopbouw.

Dakopbouw(en) en dakterras realiseren

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen op een jaren '30 portiekwoning in. Het betreft een plat dak van circa 90 m2. Hierop willen wij graag een dakopbouw van circa 60 m2 en 30 m2 dakterras. In de dakopbouw zouden 2 slaapkamers, een badkamer en algemene ruimte met goede doorloop naar het dakterras moeten komen. In bijgevoegde layout zijn 2 appartementen opgenomen aangezien mijn buurman (nr. 51) mogelijk ook een dakopbouw wil laten plaatsen. Het gaat hierbij om 1 dakopbouw, hier zou ik graag een offerte willen ontvangen. Graag zou ik wel willen weten wat de prijs ongeveer zou worden als wij 2 dakopbouwen zouden laten plaatsen. Graag wil ik weten wat een dakopbouw voor mezelf zou kosten en wat het zou kosten als de buurman er ook een laat realiseren. Van het dak is nog geen constructie berekening gemaakt. Ik wil graag een houtenconstructie (mijn buurman ook). Wat zou het verschil van prijs tussen casco en compleet zijn? Graag alle posten apart vermelden op de offerte. Ook wil ik graag elektra en stucwerk apart vermeld. Met de vergunning ben ik bezig. Ook heb ik al architecten benadert.

Dakopbouw op plat dak

Afgelopen voorjaar een begin met de aanvraag gemaakt, helaas i.v.m. tijdsnood en onplezierige aannemer de aanvraag en rest van de procedure even on hold gezet. Graag willen wij verder met de opbouw (het liefst voor voorjaar 2020, uiteraard in overleg). Bijgevoegd de bouwtekeningen waarvan in eerste instantie uitgegaan mag worden. Betreft een plat dak, en graag opbouw richting de slaapkamerzijde, aan de andere zijde is er een dakterras, opening door het dak en trap naar boven zijn dus al aanwezig. De opbouw moet =/- 27 m2 worden. Er is nog niet gestart met de bouw. We hebben de eerste tekeningen al wel, maar nog niet heel gedetailleerd, wel met afmetingen. Er is nog geen vergunning aangevraagd, maar we weten wel wat er moet zijn. Deze mag door de vakman aangevraagd worden aangevraagd. De constructie hangt af van de prijs en vergunning. Zelf vind ik pleisterwerk, lichtgrijs mooi. Geen hout of kunststof. De constructie van het huis (hout) moet wel verstevigd worden. De oplevering graag tussen casco en compleet in. Elektra en leidingen trekken, maar binnenkant hoeft niet gestukt te worden. Sausen hoeft niet. Het doel van de opbouw is ruimte vergroten.

Opbouw verdieping

Wij willen graag een extra verdieping op de uitbouw realiseren. We zijn ons aan het oriënteren, maar we weten vrij goed wat we willen. Maten 5,5 m x 2,5 m. Indien mogelijk willen we tevens op deze aanbouw dan een dakterras bouwen. Fundering is hiervoor voorbereid. Tevens dient de binnenzijde dan te worden afgewerkt met extra wand voor extra kamer en deur naar dakterras. De opbouw willen we van gipsbeton wanden met stenen aan de buitenkant, hetzelfde als uitbouw en huis. Ik durf niet te zeggen dat er een vergunning nodig is. De oplevering graag compleet, inclusief elektra en stukwerk. het doel is om 2 kamers te vergroten en 1 extra kamer.

Nieuwbouw rijtjeshuis

Wij willeen een rijtjeshuis van 125 m2 (tussenwoning) met 3 verdiepingen op een kavel van 170 m2 laten bouwen. Het huis moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en het moet van beton of houtskelet gemaakt worden. Verder wil ik dat het huis 4 slaapkamers krijgt, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, en een zolder/dakterras op de 3e verdieping. Ik heb nog geen vergunning en bouwtekeningen.

Dakopbouw en dakterras realiseren

In september krijgen wij de sleutel van het huis waar we een dakopbouw van 4 x 4 m willen laten realiseren op een plat dak. Daaraan willen wij vast een dakterras van 3x2 m. Het doel is om een slaapkamer van 4 x 3 meter en een kleine badkamer van 2 x 1 meter te maken. Ik heb een vergunning nodig, maar deze regel ik zelf. De constructie graag Prefab en de oplevering graag compleet.

Dakopbouw op dakterrras

Wij willen een dakopbouw op een bestaand dakterras van 6 x 6 meter. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Het moet compleet opgeleverd worden met stucwerk en elektra. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden.