Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor compleet dakterras realiseren:

Compleet dakterras realiseren

Het desbetreffende pand ligt in een hof en is goed toegankelijk. Het is 5 meter hoog en heeft een betonnen dak (voormalig industriepand) met nieuwe dakbedekking. Totaal oppervlak van dak is 200 mtr, waarvan ca. 45 mtr terras gaat worden. Ik zoek een vakman die het gedeelte kan betegelen en de beschoeiing kan verzorgen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor compleet dakterras realiseren uit heel Nederland:

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

We willen een uitbouw van 2,5 x 5,41 meter laten plaatsen met daarbovenop een dakterras. Er zijn al 4 heipalen geslagen. Compleet of casco is nog in overleg, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Het is een huis uit 2009.

Dakopbouw op het dakterras plaatsen

Ik wil een dakopbouw op een terras (3e woonlaag) laten plaatsen. Er is nog een 4e woonlaag aanwezig. Mijn dakopbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet gaan worden is nog in overleg. 4,20 meter x 4 mtr. Het is mogelijk dat we dit uitvoeren met 3 - 4 buren.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren van 510 breed x 2,50 meter diep. Er moet een stuk muur uitgebroken worden de uitbouw moet ook als dakterras gebruikt worden. Graag compleet met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Wij zien graag jullie offertes tegemoet.

Uitbreiden dakterras

Wij willen ons bestaande dakterras van 20 m2 (welke nu de helft van het platte dak beslaat) uitbreiden met ongeveer 14 m2. Het dak is circa 7 meter breed dus verlengen met 2 meter. We hebben al toestemming van de VvE want in het uit te breiden gedeelte zitten vaste lichtkoepels van benedenburen. Bestaande dakterras heeft een houten vloer met planken over de lengte. Wij willen de uitbreiding van dezelfde materialen maken. In overleg de aluminium balustrade uitbreiden of eventueel compleet vervangen en afvoeren en vervangen voor een houten balustrade. Mogelijk ook meteen een dubbel buitenstopcontact aanleggen.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Dakopbouw realiseren 60 m2

Op ons platte dak willen we een dakopbouw van ongeveer 6 x 10 meter (60 m2) hebben. Een prefab constructie is de voorkeur en graag zouden we willen weten wat we bij een casco oplevering kunnen verwachten. Daarom graag prijs voor casco en compleet vermelden. Dakconstrucite moet beoordeeld worden. Vergunning moet aangevraagd worden, graag ondersteuning en tekeningen moeten ook. We willen een schuifpui en een dakterras aan de straatkant van de gevel. Dakopbouw moet een meter van de rand af, zodat het minder opvalt. Ik heb al tekeningen voorhanden van een buurman die een soorgelijke uitbouw heeft gerealiseerd, deze kan ik met u delen.

Dakterras ombouwen tot kamer

Op de tweede verdieping heb ik een dakterras die ik graag om wil bouwen tot een of twee kamers. De afmeting van het dakterras is 3.65 m x 5,00 m. Mijn voorkeur gaat uit naar een prefab constructie die onderhoud vrij is of heel weinig onderhoud nodig heeft. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en stucwerk. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw extra woonlaag

De wens bestaat om de 2e verdieping uit te breiden naar 100% bebouwing (nu is dat 66,6%) i.c.m. een 3e woonlaag -> vergelijkbaar met hoe nu de 2e woonlaag is gerealiseerd. Het huidige dakterras wordt een etage omhoog getild, dus die komt op de 3e laag. De opbouw wordt ongeveer 7 bij 7 m. Een soort kunststof-houtlook is er bij de 2e verdieping gebruikt, de rest is bakstenen en beton. Dit zou ik graag ook voor de 3e laag willen hebben. Of de oplevering casco- of compleet wordt weet ik nog niet, van beiden graag een prijs. Ik durf niet te zeggen of er een vergunning nodig is.

Dakterras dichtbouwen

Dakterras patiowoning Havezathe dichtbouwen voor extra kamer. 5 x 3 breed het is de bedoeling dat hier een plat dak terrecht komt. Graag laat ik een aannemer mij adviseren over de mogelijkheden. Graag compleet afwerken en opleveren. De muren van het skelet staan er dus al.

Een prefab dakopbouw realiseren

Op ons platte dak willen we een dakopbouw van ongeveer 6 x 10 meter (60 m2) hebben. Een prefab constructie is de voorkeur en graag zouden we willen weten wat we bij een casco oplevering kunnen verwachten. Daarom graag prijs voor casco en compleet vermelden. Dakconstrucite moet beoordeeld worden. Vergunning moet aangevraagd worden, graag ondersteuning en tekeningen moeten ook. We willen een schuifpui en een dakterras aan de straatkant van de gevel. Dakopbouw moet een meter van de rand af, zodat het minder opvalt.