Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras realiseren:

Terras realiseren

De maat van het aan te leggen terras is +/- 5.00 m X 2.50 m. Dus +/- 12 m2. Op de plek waar het terras moet komen ligt nu nog gras. Dat kan ik uiteraard zelf afgraven (tot hoe diep?). Ik kan deze zelf afvoeren. Moet er ophoogzand onder en moet dit aangetrild worden? Ik wil graag composiet terrasplanken. Ik zou graag offertes zien met verschillende opties.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras realiseren uit heel Nederland:

Keramisch terras realiseren

Ik wil een keramische terras realiseren met tegels. De huidige tuin is 25 m2, hier ligt nu grind. Dit moet door u worden verwijderd en afgevoerd, vervolgens geëgaliseerd en de tegels worden gelegd. Ik wil graag een all in prijs.

Groen dak op terras overkapping

Op een nog te bouwen terrasoverkapping van 2,44 x 5,70 m wil ik mogelijk een groen dak realiseren. Over de afstand van 2,44 m loopt het dak ongeveer 50 cm af. Wat kost zoiets inclusief epdm onderlaag? Ik heb begrepen dat ik voor de constructie van de overkapping rekening moet houden voor een maximale belasting van 80 kilo per m2.

Terras en boeidelen vervangen en overkapping realiseren

We zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met meerder klussen. Een is het terras (3.5 x 5 meter ) dat nu van kunststof is en vervangen moet worden. We willen hout, welk soort willen we graag advies over. Het hoeft niet het beste en het duurste, het moet ongeveer 15 jaar meegaan. Afvoeren doen we zelf. We willen daaroverheen een houten overkapping van ongeveer 5.1 x 3.7 meter. Het dak zal dan met bitumen of iets vergelijkbaars bekleed moeten worden. Misschien willen we dan wel een lichtkoepel of een lichtdoorlatend stuk. Daar willen we graag advies over. De boeidelen moeten ook vervangen worden. We hebben nu hout, dit willen we vervangen door trespa of kyralit. Het is ongeveer 2 x 5 meter. De boeidelen en de overkapping willen we in antraciet kleur.

Dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren

Ik heb een bitumen dakbekleding waar ik graag een terras op wil maken. Het oppervlakte is ongeveer 80 m2, de constructie is van snelbeton, draagkracht zal dus geen probleem zijn. Ik wil er een kunststof bedekking op en vlonders. Het is de bedoeling dat het dakterras omringt wordt met een soort hek of doek, maar de mogelijkheden om palen te plaatsen zijn er niet, wel een mogelijke constructie met doeken.

Het realiseren van een kunststof of aluminium serre

Wij graag wat meer informatie over uitbouw en plaatsen van een serre. We willen een serre van ongeveer 3,5 x 9-10 meter. Of een vergunning nodig is weet ik niet. Fundering zou ook beoordeeld moeten worden. Eerst moet er een terras verwijdert worden. We willen een kunststoffen of een aluminium serre. Ook zal er elektra moeten komen.

Uitbouw achterzijde

Ik bevind mij in de oriënterende fase, maar we willen graag een uitbouw realiseren van ongeveer 4 x 3,6 meter aan de achterzijde. Hiervoor moet de achterzijde opengebroken worden en ook aan een zijkant moet een muur weggehaald worden. Zoals op de schermafbeelding te zien is willen we eigenlijk de keukenmuur doortrekken en het terras als uitbouw aan laten bouwen. Over de constructie, fundering en casco of complete oplevering laat ik mij graag informeren.

Dakopbouw op hoekhuis realiseren

Wij willen een extra etage met terras realiseren. Het gaat om een hoekhuis. Ik schat dat het om ongeveer 80 m2 gaat. Ik weet niet zeker of het dak sterk genoeg is voor een opbouw. Voor de constructie willen we geen metselwerk, wat wel willen we graag advies. De vergunning laten we graag aanvragen. We willen graag een complete oplevering.

Onderheid terras realiseren

- Sonderingsrapport beschikbaar = veengrond in Lisse - Nieuwbouwwoning op 15 m heipalen maar goede bodemlaag op 3-4 meter diep; heipalen 5 meter? - Onderheien is voor aanleg tegelwerk, bloembakken en vlonder = 296 m2 totaal ex gras, ex tuinkamer - Afwerking met betonnen ondergrond? - Nemen jullie nog maatregelen voor hemelwaterafvoer? - Eventueel onderheien tuinkamer met gewapende fundering van 6.70 x 4 m; graag opnemen als meerwerk

Dakopbouw op plat dak

Het betreft het realiseren van een dakopbouw op een rijtjeswoning van 40 m2, en een terras van 12 m2. Ik wil een 5e etage hiermee realiseren. De nieuwe ruimte is bedoeld voor verhuur. Ik ben benieuwd naar zowel casco als een complete oplevering. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten constructie.

Terras van beton realiseren

Het gaat om een buitenterras van 12,80 bij 1,50 meter. Het is nu een stal met een betonvloer. De stal wordt ontmanteld en dit wordt een woonhuis. Daar komt de betonvloer buiten te liggen en deze wil ik tot terras laten maken met een vloer waarop je niet uitglijd.

Partners

Partners van Casius