Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor onderhoudsvrije voor- en achtertuin aanleggen:

Onderhoudsvrije voor- en achtertuin aanleggen

De voortuin is 3 bij 6 meter en de achtertuin is 6 bij 10 meter waar een schuur van 3 bij 2 meter in staat. De oude bestrating en beplanting dient te worden verwijderd en afgevoerd. In de achtertuin staat er aan beide zijkanten een heg de verwijderd moet worden inclusief alle aanwezige wortels. Daarna mogen beide tuinen volledig bestraat worden nadat deze geëgaliseerd zijn. In de achtertuin willen wij rondom een houten schutting inclusief poortdeur willen laten plaatsen.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoudsvrije voor- en achtertuin aanleggen uit heel Nederland:

Boom snoeien en voortuin renovatie

In de achtertuin heb ik een kleine boom die gesnoeid moet worden zodat er ook weer een mooie ronde vorm in komt. Ik heb geen idee wat voor boom het is. De voortuin wil ik laten renoveren. Er zit nog een boomstronk van een berk in, die moet weg. Om het tuintje staat een uit de kluiten gegroeide heg. Ik ben zelf al wat begonnen om die weg te knippen. Ik wil de tuin voor het grootste gedeelte bestraat hebben en een hekje eromheen. Stenen voor de bestrating zijn aanwezig. Dan een klein stukje bijvoorbeeld een ruitvorm tuin/border maken. Meer onderhoudsvrije tuin. De voortuin is 3 bij 5 meter.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen de achtertuin onderhoudsvrij hebben. Tuin is in de vorm van een driehoek (rechthoek met 1 schuine zijde). Circa 30 m2 is reeds bestraat (verwijderen) en de rest is zwart zand of gras. Wij willen graag circa 50 m2 tegels van 80 x 80 en circa 20 m2 kunstgras. Wij hebben geen achterom, maar wel een bijkeuken met deur enerzijds en schuifpui andere zijde. 8 Juli beginnen.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin van 50 m2. De tuin is op dit moment verwilderd en er zijn 3 boompjes die verwijderd moeten worden. Ik wil graag alles laten betegelen omdat ik een onderhoudsvrije tuin wil voor nu. De achtertuin is goed bereikbaar.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Graag zouden we een offerte ontvangen voor onze achtertuin. Er moeten nieuwe schuttingen worden geplaatst en een overkapping bij de containers tot de schuur is een wens. Deze moet gedeeltelijk worden opgehoogd en geheel met bestrating een een deel kunstgras worden aangelegd. Wel zouden we een stuk border willen voor beplanting en een stukje voor een moestuin. Alleen de bomen en trampoline zouden we willen behouden. Om de bomen en trampoline een stuk kunstgras. Rechtsachter zouden we graag de lounche-set plaatsen op het terras en voor bij de schuifpui de eetset. Alvast bedankt voor uw reactie. Jeroen

Renovatie van de achtertuin

Wij hebben een achtertuin van 10 meter diep en 9 meter breed die er mooi uitziet en weelderig groen is. Toch willen we de tuin graag laten renoveren, omdat het onze wens is om voor de toekomst een zo veel mogelijk onderhoudsvrije tuin te hebben. De huidige beplanting en bestrating moet er daarom uit. De tuin moet geëgaliseerd worden en daarna opnieuw ingericht met nieuwe bestrating en kunstgras. We willen een afspraak maken om de tuin hier te laten beoordelen en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en offerte. We hebben hier geen haast mee, de uitvoering mag ook in het voorjaar van 2018 plaatsvinden.

Nieuw terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik het de oude grindtegels van mijn terras laten verwijderen, egaliseren en het nieuwe terras laten leggen. Het wordt een onderhoudsvrije tuin. Wij halen zelf de beplanting weg. Betreft een oppervlak van ongeveer 44 m2. Ik heb tegels op het oog, gaat om tegels van 80 bij 80 cm.

Tuinontwerp maken en uitvoeren

Ik ben op zoek naar: Tuinontwerp en realisatie van een onderhoudsvrije voor- en achtertuin (respectievelijk 12 m2 en 30 m2).

Terras aan laten leggen

De tegels in de achtertuin ga ik zelf verwijderen. De vakman zal de tuin moeten egaliseren om vervolgens een mooi terras aan te leggen. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. De voorkeur gaat uit naar een onderhoudsvrije gladde rode of antraciete kleurige tegel.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen onze kleine achtertuin van 35 m² graag in een onderhoudsvrije tuin laten veranderen. Er liggen nu klinkers, die willen we laten vervangen door antraciet tegels van 60 x 60 cm. De tuin moet ook geëgaliseerd worden. Er moet ook ruimte blijven voor wat beplanting. We laten de tuin graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw advies over de indeling. De nieuwe beplanting plaatsen we zelf. Voor het tegelwerk mag ook een aanbieding worden gedaan. We laten de klus bij voorkeur in april of mei uitvoeren.

Composiet schutting op de erfafscheiding

Komende voorjaar zouden wij graag een erfafscheiding in de achtertuin laten plaatsen. De voorkeur gaat uit naar een composiet schutting, maar mochten er alternatieven zijn voor een andere onderhoudsvrije schuttingen dan horen wij dat graag. De lengte van de schutting zal 26 meter zijn en de hoogte 2 meter. Er is op dit moment geen afscheiding aanwezig.