Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor dubbele oprit voor de garage bestraten:

Dubbele oprit voor de garage bestraten

Wij zijn opzoek naar een vakman die 2 opritten van in totaal 60 m2 wil bestraten. De opritten zijn ernstig verzakt en moeten worden opgehoogd, repak? Bestraten met met oud gebakken dik &cm en natuursteenwaal zwart 5 cm. Met betonbanden in antraciet. Gelegd in visgraat patroon indien mogelijk.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele oprit voor de garage bestraten uit heel Nederland:

Oprit aanleggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het aanleggen van een nieuwe oprit, in totaal moet de oprit 240m2 worden. 4 meter breed en 60 meter lang, een pad van 1 meter breed met betonklinkers (loop/fietspad) en daarnaast zo'n 3 meter grind. Onder de carport moet een dubbele laag stoeptegels komen (stoeptegels hebben we). Dit is zo'n 15 tot 20m2 Graag ontvangen wij een richtprijs, er ligt nu niets, is een stuk gras, dus graag incl afgraven, ophogen met zand, puin onder grind etc. Mvg

Zuilen laten metselen

Bij de oprit van ons huis moeten nieuwe zuilen worden gemetseld voor een dubbele poort van 300 cm breed en 180 cm hoog. Momenteel staan er 2 zuilen, maar die zijn te laag (140 cm) en niet breed genoeg (290 cm). De afvoer van het afval doet de klant zelf en de werkplek is goed bereikbaar.

Dubbele poort plaatsen in de tuin

Wij zouden graag een dubbele poort (van oprit naar toegang tuin) van 3 meter (samen) met daaraan vast een loopdeur van 1 m willen plaatsen. Graag iemand langs laten komen om ons hierover te adviseren. Er hoeft verder geen voorwerk gedaan te worden. Ik zou graag een offerte willen voor alleen de montage en een offerte voor montage + leveren.

Aanleggen tuin met oprit, poort en erfscheiding

Aanleggen van oprit ongeveer 43.52 m² (60 x 60 x 2 cm). Aanleggen van terras met tuinpad naar schuurtje en oprit ongeveer 45.44 m² (40 x 40 x 3 cm). Aanleggen van (kunst / speel) gras op ongeveer 55 m². Plaatsen van (nog aan te schaffen) erfafscheiding / schutting ongeveer 30 meter á 180 cm. En ongeveer 12 meter á 100 cm hoog. Plaatsen van (dubbele) poort van 2.80 meter breed. Aankleden van voortuin ongeveer 4 x 6 meter (in overleg nader te bepalen). Tegels van 60 x 60 zijn nieuw, tegels van 40 x 40 cm zijn reeds eerder gebruikt. Het gaat om een nieuwbouwwoning. Het betreft een hoekwoning aan de straatkant.

Beton op de oprit renoveren of nieuw storten

De oprit bestaat uit een dubbele baan elk met een afmeting van 15 x 0.70 meter. Voor de garage ligt een vlak van 5 x 2.40 meter. Afmeting 2 x (15 x 0.70 meter) 1 x (2.40 x 5 meter).

Dubbele oprit en steeg herbestraten

Herbestrating van gezamenlijke oprit en steeg, totaal 150 m2 benodigd zand 9 m3 voor ophoging. Oprit stenen worden door ons er uit gehaald.

Dubbele oprit bestraten met tegels

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het vervangen van de bestrating van ongeveer 58 m² op de oprit van onszelf en onze buren. Nu liggen daar kleine klinkertjes, die moeten worden afgevoerd. We willen er graag grote tegels, bijvoorbeeld 60 x 60 cm, laten plaatsen. Er moeten auto's op worden geplaatst, daarom laten we ons graag adviseren over de dikte van tegels. Ik weet niet of de oprit moet worden opgehoogd, dat moet even beoordeeld worden. Er mag zowel voor de levering als plaatsing een prijsopgave worden verzorgd.

Dubbele berk snoeien

Betreft het snoeien van een dubbele berk in onze achtertuin (ongeveer 16 meter hoog). De achtertuin is via de zijkant van de woning makkelijk bereikbaar. Oprit voor onze garage). De kruin moet professioneel gesnoeid worden en uitgedund worden.

De oprit deels verlagen

Wij hebben een probleem met onze oprit dat de onderkant van de auto schraapt over de tegels bij het op/af rijden. Reden: Het eerste deel van de oprit (van de weg af gezien) loopt veel te snel omhoog. Het moet meer glooiend. De gemeente had geen geld meer om deze aanpassing te doen. De werkzaamheden zijn de eerste meter over de hele breedte eruit halen, verlagen zodat het glooiender wordt en er weer inleggen. Betreft een dubbele oprit zie foto van de situatie. De werkzaamheden liefst op korte termijn uitvoeren.

Diverse klussen buiten en binnenshuis

Wij hebben recent een timmerbedrijf gevraagd om een offerte op te stellen voor onderstaande werkzaamheden en willen graag vergelijken met een offerte van jullie. Graag vernemen wij zo snel mogelijk een reactie. Leveren kozijn met dubbele tuindeuren en plaatsen: Kozijn 67 x 114 mm Onderdorpel: holonite Deuren 56 x 114 mm compleet afgehangen in kozijn met 3 onderdorpels en in grondverf gespoten. Meerpuntsluiting incl veiligheidsbeslag. Dubbelglas Muur opvangen en inzagen. Nieuwe hoeklijn gegalvaniseerd en binnenzijde menie aanbrengen. Bovenstaand kozijn plaatsen, nieuw lood aanbrengen. Metselen rollaag incl opvoegen. Inclusief afvoeren puin en exclusief binnen afwerking. Bij de oprit een eenvoudige overkapping/carport maken: 700cm lang, dakserre plaat circa 390cm breed. 3 vuren staanders op staal paal incl storten beton poer. Vuren muurbalk. Balk overstaanders hier de vuren balklaag op plaatsen. Daarop 16 mm lichtplaat opmaken met onderlegrubbers en boven aluminium serre profiel. Balken in de grond verf gespoten. Tot slot pvc goot standaard kleur grijs met 1hwa tot maaiveld.