Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin betegelen met tegels:

Tuin betegelen met tegels

Ik wil mijn tuin laten betegelen en egaliseren. De tuin afmeting is 11,5 meter lang, 5 meter breed. Wij hebben de tegels al bij jullie gekocht, tegels zijn 0,60 x 0,60 meter. Graag ontvangen wij hier een offerte van.
Onze klant uit Rotterdam (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen met tegels uit heel Nederland:

Tuin laten betegelen

Op de foto is mijn tuin te zien van 48 m2. Hier moeten de tegels van verwijderd worden, zand moet worden gestrooid en vervolgens worden geëgaliseerd. Daarna moeten deze met zand gevuld en met betontegels betegeld worden. Als er te weinig tegels over blijven mogen de tweedehandse tegels worden gebruikt.

Keramisch tegels leggen

Ik wil graag de tuin laten betegelen. De tuin is ongeveer 80 m2. Ik heb een achterom, zoals te zien op het plattegrond.

Tuin laten betegelen

Mijn tuin moet op nieuw betegeld worden. Het gaat om 70 vierkante meter. Ik heb al tegels en zand bij jullie (Praxis) gekocht en wil graag weten wat het ging kosten als ik het door jullie laat betegelen. De helft van de oude tegels zijn er al uit gehaald, de andere helft ligt er nog in.

Tuin opknappen

55m2 tuin en 13m2 Cor en achtertuin opknappen. Egaliseren, bandje eromheen en betegelen. Plus reparatie drie tuinhekpalen. Stroompunt tuin en verlichting verplaatsen. Voorwaarde is binnen een maand starten. Foto’s en tuintekening beschikbaar bij interesse.

Achtertuin bestraten met betaalbare tegels

50 m2 tuin betegelen achter geen geel zand ligt er goedkoopste tegels graag

Complete tuinaanleg

Onze tuin is 80 m2. We willen een nieuwe tuin. Nu bestaat een groot gedeelte uit gras. Dit moet eruit. En we willen de helft betegelen en de andere helft met grind beleggen.

Tuin opnieuw bestraten met nieuwe tegels

Wij zouden graag willen dat de oude bestrating en grond/groen afval verwijderd en afgevoerd worden. De tuin ophogen met zand en betegelen met nieuwe tegels. Schatting circa 35-40 m2. De linkerkant dicht en het perkje met boom blijft. Wij hopen hiermee voldoende info verschaft te hebben.

Tuin bestraten omgeving Rotterdam

Ik wil graag 40 m2 achtertuin leeg halen, egaliseren, ophogen en betegelen met stenen van 20 x 20 of 20 x 30 cm. Wat kost dit, inclusief ophoogzand en opsluitbanden?

Tuin betegelen

Ik wil straatwerk in mijn achtertuin laten leggen. Het gaat om keramische tegels van 60 x 60 cm die ik wil laten plaatsen. De tuin is opgehoogd en eventueel moet er alleen nog aangestampt worden. Ik heb een achterom.

Tuin betegelen

Ik heb achtertuin, zonder achteruitgang. Alles dient binnenhuis te worden verplaatst. Plus tapijt binnen. Grote tuin =/- 23m2 ophogen /bestrating/ opsluiting standaard tuin geen bijzonderheden.

Partners

Partners van Casius