Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Rotterdam of directe omgeving.

9959 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rotterdam:

Voortuin bestraten met Scoria Bricks

Ik wil de voortuin met Scoria Bricks ophogen en egaliseren. Het gaat om 30 m2. De oude tegels moeten eruitgehaald worden en opnieuw geplaatst worden.

Grindtegels laten leggen

Ik zoek een vakman die grindtegels (al aangeschaft) kan leggen in mijn achtertuin. Het gaat om ongeveer 10 m2. Eventueel met voorwerk, er ligt nu gewoon grond maar daar groeien wortels van bomen doorheen (ik weet niet of dit erg is?), wellicht ook egaliseren. Er is geen ophoogzand aanwezig, dat zal door de vakman geleverd moeten worden. De tuin is niet bereikbaar via achterom, zal waarschijnlijk door de woning heen moeten gaan.

Terras bestraten

16 m2 nieuwe betontegels in wildverband aanbrengen, zand is er al, ook de tegels en ontwerp.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een partij die een deel van mijn achtertuin kan egaliseren en bestraten. Het gaat om 34 m2. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de afwatering. Dit moet plaatsvinden in de achtertuin welk bereikbaar is via de schuur.

Voortuin laten bestraten

Graag zou ik offerte willen ontvangen, voor het bestraten voor mij voortuin. Hij is 20m2

Achtertuin aanleggen

Tuin van 30 m2 (nieuwbouw). Deze moet volledig betegeld worden met tegels (30 x 30 cm of 60 x 60 cm). Er zal waarschijnlijk ook geëgaliseerd moeten worden, deze beslissing laat ik aan u over. Tuin is goed bereikbaar (zie foto).

Terras van keramische tegels leggen

Wij hebben een terras van ongeveer 3 bij 3.60 meter. Deze willen we graag met houtlook tegels van 1.20 x 30 cm x 2 cm. Tegels hebben we al en het terras ligt al open. Moet nog wel met de juiste ondergrond worden voorzien.

Onderhoudsvrije voor- en achtertuin aanleggen

De voortuin is 3 bij 6 meter en de achtertuin is 6 bij 10 meter waar een schuur van 3 bij 2 meter in staat. De oude bestrating en beplanting dient te worden verwijderd en afgevoerd. In de achtertuin staat er aan beide zijkanten een heg de verwijderd moet worden inclusief alle aanwezige wortels. Daarna mogen beide tuinen volledig bestraat worden nadat deze geëgaliseerd zijn. In de achtertuin willen wij rondom een houten schutting inclusief poortdeur willen laten plaatsen.

Waaltjes aanleggen

Graag laat ik de voortuin en een parkeerplaats bestraten. De oude Waaltjes dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is totaal ongeveer 15 m2 en goed te bereiken.

Tuin laten tegelen

Ik heb een tuin waarvan ik een deel wil laten betegelen. Maar ik wil het graag zo voordelig mogelijk. Een klein deel is al betegeld maar dat wil ik uitbreiden omdat ik zo min mogelijk onderhoud wil verrichten. Gaat om een tuin van 35 m2. De tuin is goed toegankelijk.

Tuin met tegels egaliseren en opnieuw bestraten

Tuin egaliseren, zodat ik een goede ondergrond heb voor planten het water goed afgevoerd word, een stukje voor kunstgras en een stukje de tegels weer terug erin zetten.

Tuin met bestrating onderhoudsvrij maken

Wij willen onze tuin onderhoudsvrij maken en ruimte creeeren voor de kinderen om in de tuin te kunnen spelen. Er staan in de tuin oa: buxus, bamboe en conifeer die eruit mogen. De tuin is ongeveer 72m2. Graag ontvangen wij een offerte.

Terras in achtertuin aanleggen

Ik wil een terras (ongeveer 5 x 8 meter) laten aanleggen in mijn achtertuin, opgehoogd, geëgaliseerd en met keramische tegels van 60 x 60 cm, ook dient het oude terras (sierbestrating , kleine stenen) verwijderd en afgevoerd te worden.

Betontegels leggen

Betontegels leggen. Er moeten 2 terassen van 3 * 5 meter plus opsluitbanden worden geplaatst van ongeveer 40 strekkende meters. Bij één terras is waterpas extra belangrijk in verband met het vervolgens plaatsen van een blokhut. Betontegels zijn 50 * 50 cm en 5 cm hoog. Sluitbanden in stroken van 50 cm.

Gezamenlijke oprit bestraten

Mijn oprit is afgelopen weekend afgegraven zand gestort. De oprit van de buren moet nog worden afgegraven. De totale oprit is 5.70 bij 10.80 meter groot. De te gebruiken tegels kunnen eventueel door de vakman geleverd worden.

Voor- en achtertuin met bestrating aanleggen

Achtertuin is 36 m2 Voortuin is 24 m2 Huidige tegels verwijderen en vervolgens alles bestraten met klein strookje grind omkaderd Tegels zwart 60 x 60 cm. Graag prijsstelling voor-en achtertuin apart Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin egaliseren en bestraten met tegels 60 x 60 cm. Oppervlakte is ongeveer 60 vierkante meter. Optioneel is voorwerk dit ligt aan de meerprijs. Materialen in overleg.

Oprit opnieuw bestraten

De bestrating van de oprit dient te worden verwijderd. Hierna moet alles worden opgehoogd en de bestrating terug geplaatst. De oprit is 3 bij 6 meter groot en goed te bereiken.

Kleine stadstuin bestraten

Ik heb een kleine stadstuin in Rotterdam. Ik wil deze zo goedkoop mogelijk bestraten. Het gaat er mij enkel om dat ik een egaal en waterpas bestrate tuin heb, zodat ik een loungeset en stoelen neer kan zetten in m’n tuin. Ik hoef geen dure tegels of patronen, gewoon het simpelste van het simpelste. Ik heb eerder een tuinman op bezoek gehad en die had berekend dat ik 36 m2 aan tegels nodig heb. Ik weet niet exact hoe groot de tuin zelf is maar het is echt een kleine achtertuin dus niet heel groot. Mijn tuin is nu grotendeels gewoon los aarde en een klein deel is nog betegeld van de vorige keer. Het is nu wel scheef dus het belangrijkste is dat de boel recht wordt gemaakt. Wat is jullie werkwijze en hoe goedkoop zijn jullie precies?

Betontegels op maat laten zagen

Ik wil graag 10 terras tegels in tweeën gesneden hebben. Afmetingen 30 x 20 x 6 cm. Graag een offerte hiervoor. Locatie - Rotterdam. Ik kan ze eventueel na jullie werkplaats meenemen... mits in omgeving Rotterdam.

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras van 34 m2 laten aanleggen met tegels of een houten constructie.

Tropisch hardhouten terras aanleggen

Terras aan huis in tropisch hardhout gewenst. Betreft een terras van 6 meter breed en 2.50 meter lang met trap naar tuin (circa 80 cm hoogteverschil en trap circa 2.50 meter breed). Totaal oppervlakte is iets kleiner dan 15 m2. Geen balustrade gewenst. Geen zichtbare schroeven gewenst. Geen voorwerk nodig.

Tuintegels leggen

Ik wil graag natuurstenen tuintegels in mijn tuin aan laten leggen, waarbij ik de tegels zelf (nog) niet heb gekocht. Op dit moment ligt de huidige bestrating, alsmede een perkje met aarde en begroeiing, nog in de tuin.

Dakterras maken

Ik wil een dakterras laten maken. Het terras is er al. Ik wil een vloer met planken van 20 cm breed maken aan de achterkant van het huis op de 4e etage. Het gaat om een terras van 18 m2.

Tuintegels laten leggen

In de voortuin moeten 5 tegels van 60 x 40 cm worden gelegd, tegels zijn niet aanwezig dus graag bij leggen in de prijs meenemen. De grond is aarde (woningcorporatie heeft tegels hier direct opgelegd zonder zand).