Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Rotterdam of directe omgeving.

10303 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: het aanleggen van een grote oprit in beton, van balkon een dakterras maken, tuin bestraten, 120 m2 meter bestraten, bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, leggen oprit, achtertuin nieuwbouw bestraten, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rotterdam:

Brandpad naast huis ophogen

Brandpad moet opgehoogd worden, ong. 35m2. Het is helemaal verzakt, het zou denk ik 15cm opgehoogd moeten worden. Het brandpad loopt van 1.20 breed naar 80cm. De bestaande tegels 30x30cm moeten weer terug komen.

Herbestraten van circa 50 m2 achtertuin + circa 14 meter nieuwe schutting plaatsensten

De achtertuin van 5,80 meter breed x 8,50 meter lang heeft aan 1 lange zijde en de achterzijde een bestaande schutting maar die is rot. (De andere lange zijde is muur). Het gaat dus om circa 14 meter nieuwe schutting. Ik wil echter graag een soort van fundering van steen of beton ivm water wat blijft staan. Ook wil ik de tuin met ongeveer 10 cm opgehoogd hebben. De achtertuin is volledig bestraat en deze moet dus met dezelfde tegels weer herbestraat worden na ophoging.

Voortuin bestraten

Wil graag mijn voortuin opnieuw bestraten. Afmeting voortuin: 240x 485 Voortuin ophogen. Betontegels plaatsen van 60x60 cm Voor een kleine border maken. Afvoeren van de oude tegels optioneel.

Herbestraten voortuin

Voortuin moet opgehoogd worden. Oude tegels eruit zand erbij en dezelfde tegels terugleggen.

Voortuin en pad ophogen

Het laten ophogen en opnieuw bestraten vd voortuin ongeveer 12 vierkante meter en het ophogen/bestraten van het pad naar de voordeur ongeveer 4 vierkante meter. De tegels worden hergebruikt en het zand voor het ophogen is al aanwezig. De tegels in de voortuin zijn er al uitgehaald maar de tegels van het pad nog niet.

Bestrating van de achtertuin

Het laten leggen van keramische tegels 60 x 60 in de achtertuin. Er liggen nu betonnen tegels. Tuin bedraagt circa 40 m2. De tuinkamer van 15m2, zou ook bestraat moeten worden. Het zou mooi zijn als u ook de tegels kan leveren en de huidige bestrating kan verwijderen en afvoeren. Het moet her en der wel wat worden opgehoogd. De tuin is bereikbaar via de poort.

Tuin tegels aanleggen

De tuin is +- 40 vierkante meter. De tuin tegels moeten opnieuw worden aangelegd. Buiten de tuin 16 vierkante meter klinker stenen met zand moet worden aangelegd.

60 x 60 tegels leggen + kunstgras

Ik heb een tuin van ca. 45 m2 ca. 12 m2 wil ik kunstgras, de rest tegels een of 2 bloembakken van ca. 2 m2. De tegels het liefst antraciet of gemeleerd. en ca. 5 cm dik. Graag een prijs incl. en excl. tegels. de tegels zullen ongeveer 23 m2 mogen kosten. Graag ook alle oude tegels eruit en afvoeren.

Zandbed verdichten en tuintegels leggen

Wij willen graag tuintegels laten leggen volgens de bijgevoegde tekening. De buitenmaten van het gehele tuinperceel bedragen: L x B = 7,11 m. x 5,3 m.

Bestrating Tuin

We willen graag onze tuin opnieuw willen laten betegelen. Het gaat om het bestraten van de voortuin (5mx4m) de achtertuin (5mx7.5m) carport (3,5mx4,5m) + klein stukje achter de schuur verlengde van carport (1,5mx2m). Oude bestrating graag eruit halen, opgehoogd met zand met 10 cm en daarna weer nieuwe tegels erin leggen. De achtertuin is goed bereikbaar.

60x60 straattegels laten leggen 28m2

Het tuin laten betegelen, de oude tegels ga ik nog verwijderen. Het gaat om ongeveer 28 m2. Ik heb nog wel ongeveer een kuub zand nodig om het her en der te laten ophogen. De tegels schaf ik zelf aan.

Tegelen tuin

Het laten leggen van tegels en verwijderen van oude tegels, de tuin is 7,30 bij 3,80 m. Het liefst willen wij 60 bij 60 cm tegels, donkergrijs. Wij hebben een betonnen schutting, we willen dat de tegels een beetje erbij passen.

Terras vlonder plaatsen

Aanleggen van vlonderterras van 5,50 x 3 m in tuin aan huiskant. mag over bestaande tegels heen. Materiaal liefst composiet of hardhout.

Tuin bestrating leggen recht toe recht aan

Wij willen graag de huidige kleine tegels laten verwijderen en afvoeren inclusief de overtollige aarde. Daarnaast willen we nieuwe tegels (60x60 cm waarschijnlijk) laten leggen. Op sommige plekken zal de tuin ook wat opgehoogd moeten worden. Onze tuin is 46 m2. Wij zijn benieuwd naar u prijs.

Opnieuw bestraten en egaliseren

Ik zou graag een globale prijsopgave willen hebben voor de tuin van mijn zoon het gaat om een tuin van 6 meter breed en 7 meter diep waar van er een strook van 6 meter breed en 2 meter diep nu +/- 35 cm hoger is. Dit willen we geeligaliseerd hebben om dat er ook een blokhut op gezet wordt de tuin ligt nu vol met grindtegels die ook verwijderd moet woren en nieuwe tegels er voor terug komen .De zijkanten zullen ook opsluitbanden geplaatst moeten worden op 3 zijden En gaat om een normale prijs van een tuin tegel. En tevens wanneer het uit gevoerd kan worden. Het gaat om een huis in IJsselmonde Rotterdam met goed bereikbare achtertuin.

Tuin tegels aanleggen

Het gaat om het aanleggen van keramiek tuintegels in de achtertuin met een onderlaag dat er geen onkruid erdoor heen groeit. De tuin heeft oppervlakte van 28 m2. Momenteel ligt er zand in de tuin en er komt een achterom.

Bestraten egaliseren

Betreft de achtertuin, bestaande tegels opnieuw leggen en alles egaliseren. Gaat om ca 60 m2. De tuin is achterom goed bereikbaar via een 2 meter brede doorgang.

Sierbestrating leggen

Het leggen van sierbestrating in de voortuin en aan de zijkant van het huis. Het gaat in totaal om ong. 100 m2. Op dit moment is de tuin nog ingericht (bestrating, split met worteldoek en beplanting), maar dit is op 9 mei as eruit.

tuin betegelen (aflopend)

achtertuin met een 'terrasdeel' tegen de gevel van 6 (B) x 2 (D) + aansluitend 'tuindeel' van 7 (D) x 4 (B). Alles in mtrs. Ophogen met 20 cm ophoogzand. Wordt geruimd voor klus begint. Stenen aanwezig: trommelsteen (betontegel) Tambour Smook (20x20cm), Offreren afsluitbanden +/- 18 mtr. Aanvoer zand in bigbags (niet op stoep/straat). Offreren materiaal + aanbrengen waterbergingsblokken (Rainblockx): 4 meter breedte

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating (terras) in een tuin van circa 8 X 6 meter. Waarbij een deel van de tuin geen terras dient te krijgen, maar borders voor planten.

Terrastegels (natuursteen) leggen op balkon

Ik wil graag terrastegels (natuursteen) laten plaatsen op een balkon van +-4 m2. Verder vraag ik me af of het mogelijk is om hiervoor tegeldragers (zie bijgaande foto) te gebruiken. Foto's van het balkon bijgevoegd. Als dat niet mogelijk is kan het ook op de reguliere wijze geplaatst worden. Het gaat om een betonnen terras op de 3e verdieping, de verdieping is gewoon met de lift bereikbaar. De tegels schaf ik zelf aan.

Sierbestrating leggen in een achtertuin

Ik zoek een specialist voor het leggen van terrastegels in onze tuin. Het gaat om 28 m2 totaal, waarvan 20 m2 keramische tegels van 60 bij 60 cm en 8 m2 klinkers in keperverband. Ik hoor ook graag op welke termijn jullie beschikbaar zouden zijn. De oude tegels heb ik zelf verwijderd en we hebben zand aangebracht. De benodigde tegels en voegmortel is aanwezig.

Een kale achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die een kleine 50 m2 aan tuin kan voorzien van zand en bestrating. Momenteel ligt er alleen aarde en gras in mijn tuin.

Een betonnen terras inclusief heipalen aanleggen

Ik zoek een aannemer die een betonnen terras kan aanleggen in mijn achtertuin. Dit moet ongeveer 56 m2 groot worden. Het terras moet rusten op nog aan te brengen heipalen. De tuin is bereikbaar per achterom.

Achtertuin opnieuw betegelen

Tuin is 27 m2 Oude tuin tegels verwijderen (60x40). Ondergrond vlak maken. Gronddoek plaatsen 27m2. Nodig 2 m3 zand. Nieuwe tegels plaatsen (60×60). 2x muurtje plaatsen om beplanting heen (metselen)