Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Rotterdam of directe omgeving.

10136 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: tuin egaliseren en bestraten, zij- en achterpad ophogen, het bestraten van een achtertuin met betonstenen, oprit ophogen en opnieuw bestraten, oprit bestraten, sierbestrating leggen in de achtertuin, betontegels 100x100 leggen, terras en oprit aanleggen, dakterras met balustrade en vlonderplanken aanleggen, oude tegels eruit nieuwe erin, dakterras aanleggen, bestrating paden, oprit en terras vervangen, vlonder en steigers aanleggen op een eiland, tegels leggen, betegelen achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rotterdam:

Bestrating tuin

We willen graag nieuwe bestrating in onze tuin gelegd hebben. We hebben een gat (war voorheen een schuur stond) wat we graag weer bij de tuin willen laten betrekken. En er moet tegen de schutting aan een padje komen naar onze fietsen schuurtje.

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van Waaltjes voor een rond terras van 3,5 bij 3,5 en een paadje van 10 meter bij 1 meter. De Waaltjes zijn al gekocht. En zand ligt er ook al.

Terras met trappen bestraten

Ik wil een terras met 3 trappen van 80 cm hoog ongeveer. Aansluitend aan het huis een hoek om. Een ronde uitsparing voor een hottub met diameter van 2 meter ongeveer. Niet geheel rond, aan de rand van de vlonder, wel meer dan half rond. Terras is totaal zo'n 30 m2.

Oprit en tuinpad verhogen en bestraten

Graag zouden wij onze voortuin/oprit van +\- 25 m2 en ons tuinpad van 30 m2 laten ophogen en opnieuw bestraten. Zou u hiervoor een offerte kunnen opstellen?

Sierbestrating achtertuin

Wij willen graag sierbestrating laten aanleggen. 2 voorkeuren waarvan wij graag een offerte ontvangen. Tuin ligt momenteel zand, afmeting 5 meter bij 7 meter. (Beide zijden 30 centimeter ruimer genomen) 35 vierkante meter. Voorkeur 1: klein beetje verhoogt sierterras met beige lijkende terrastegel, of grijs (geen standaart grijze beton tegel) of antraciet van 5 meter bij 4 meter. De overige 15 vierkante meter rubberen tegels als ondergrond voor eventueel kunstgras Graag jullie reactie.

Bestrating tuin

Ik wil graag 24 m2 tuin bestraten en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een prijsindicatie inclusief de tegels.

Tuintegels laten leggen

De achtertuin betegelen. Er zit nu zand in de tuin. Daarnaast ook een pergola bevestigen en een scheiding hek plaatsen. De tuin is 25 m2.

Keramische tegels plaatsen

Ik wil graag 70 m2 keramische tegels laten leggen op zandgrond. Ik ontvang graag een offerte.

Bestrating in tuin

Het opnieuw bestraten van de achtertuin na een aanbouw. De huidige tegels halen wij er zelf uit en leggen we omgekeerd opgestapeld klaar. De opdracht is het aanstampen van het zand en opnieuw leggen van stenen zodat de beste kant boven ligt, hergebruik oude tegels. In het midden komt een vlak van natuursteen, deze zijn nieuw. De totale oppervlakte is ongeveer 45 m2.

Tuin bestraten

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die in de voortuin 16 m² en in de achtertuin 40 m² kan betegelen met 60x60 tegels.

Oprit betegelen met betontegels

Wij willen graag de oprit laten betegelen met betontegels. Verder willen we ook dat de huidige tegels worden verwijderd en afgevoerd . De oppervlakte is ongeveer 55m2. We zouden grijze betontegels willen met een coating.

Het afgraven en bestraten van een stuk tuin

Ik zoek een stratenmaker die een deel in mijn tuin kan bestraten. Het gaat om het afgraven, ophogen met zand en het egaliseren van ongeveer 25 m2. Vervolgens moet dit ook bestraat worden. De tegels kunnen we onderling regelen. Het werk moet plaatsvinden aan de zijkant van onze woning.

Een verhoogd terras aanleggen

Wij willen een verhoogd terras hebben maar niet met een houten afwerking maar met tegels. Een houten vlonder terras wordt niet onderheid met diepe palen (maar met veel en korte paaltjes) hebben we begrepen. Hoe zit dat met een zelfde constructie maar dan voor tegels? Wij denken namelijk dat het onderheien een dure oplossing is en dat daar dan weer een vergunning voor aangevraagd moet worden. Het terras wordt 7 bij 6 (meter). Tegels zijn rond de 22 kilo per m2 en 60 bij 60 cm. Er moet ongeveer een hoogteverschil komen van 80 cm tussen het terras en de rest van de tuin. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m².

Hout of composiet terras aanleggen

Ik ben op zoek naar iemand die een hout of composiet terras op een bestaande tegelvloer en 2 balkons aan kan leggen. Het gaat om 30 m2.

Verwijderen en het aanbrengen van nieuwe betontegels

Ik zoek een stratenmaker voor het vervangen van betontegels door andere betontegels en het uitbreiden met circa 2,60 m2 van het terras. Over een lengte van 10 meter betonbielsen aanbrengen. Betontegels zijn 60 x 60 x 6 cm. Totaal te leggen betontegels bedraagt 31 m2. klein stukje afgraven en ophogen met zand. Daarnaast moet het gebied wel nog geëgaliseerd worden. Dit werk moet in de achtertuin plaatsvinden. De huidige tegels dienen eerst verwijderd te worden.

Tuin egaliseren en bestraten

Tuin egaliseren en bestrating aanbrengen van ong 55 m2 met tegels van 60 bij 60cm. De tegels verzorg ik zelf. Een terras van 2x2 en een stuk gras moet verwijderd worden en afgevoerd.

Terras vlonder plaatsen

Ik wil graag een houten terras laten plaatsen. Breedte 6,5 meter lengte 5 meter hoogte +- 70 cm Aan het einde een klein trapje.

Bestrating van een oprit

Het gaat om bestraten van een oprit aan huis voor een auto. Inclusief een stukje bestraten van een voortuin. Idee is om kasseien te gebruiken. En e.v.t rotsen ter versiering aan te brengen rondom platanen die er staan met daar onder worteldoek. Moeten er bij kasseien ook spanbanden worden gebruikt? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m²

Achtertuin bestraten

Ik wil graag een offerte voor het bestraten van mijn achtertuin. De achtertuin wordt nog met 10 cm zand opgehoogd. Betegelen rond de 50 m2. Ik hoor het graag.

Terras van 35 m2 aanleggen

Graag willen wij in onze tuin een terras aan laten leggen van 60x60x4 betontegels Het gaat om ongeveer 35m2 We hebbende tegels, het zand en de opsluitbanden. Graag de grond aantrillen.

Bestrating leggen tuin

Het betreft een tuin van 6 x 6,5 meter. Op het moment ligt er op het gehele oppervlakte een vlonder, maar deze is compleet rot en moet er dus uit. De bodem van onze tuin ligt op het moment zo’n 20 cm dieper vanwege de vlonder, er zal dus ook moeten opgehoogd worden. Het idee is om ongeveer 30 m2 te laten bestraten met tegels van 50 x 50 cm of 60 x 60 cm. Het verwijderen van de vlonder zullen we zelf uitvoeren, het gaat dus puur om het ophogen en bestraten van de tuin. De tuin is via een achterom bereikbaar.

Tegels leggen tuin

Ik zou graag nog een extra deel willen laten leggen achterin mijn tuin. Er ligt al een looppad aangelegd van betontegels 60 x 40 cm. Graag wil ik aan het einde nog 4 rijen van 10 tegels en langs het looppad aan de rechterkant nog 21 tegels erlangs zodat het looppad iets breder wordt. De grond in de tuin is op dit moment puingrond.

Tegels opnieuw leggen

In de goed te bereiken achtertuin wil ik de tegels opnieuw laten leggen. De oppervlakte is 20 m2 en er is nog geen zand aanwezig.

Grindtegels laten leggen

Ik wil graag 9 m2 aan grindtegels laten leggen in mijn achtertuin. Tegels heb ik maar borderrand en extra zand zou geleverd door u moeten worden. De achtertuin is alleen via mijn huis te bereiken. Wat zou dit kosten en op welk termijn kan het gedaan worden?

Tuin egaliseren en betegelen

Het egaliseren en laten betegelen van de tuin. Er liggen nu maar een paar tegels in, het grootste deel ligt nog geen tegels in, de tuin is ongeveer 32 m2. Ik wil echt de goedkoopst mogelijke manier vinden om een betegelde tuin te krijgen.