Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Rotterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Rotterdam heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Rotterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Rotterdam of directe omgeving.

9875 klanten uit Rotterdam bevelen een bij Casius in Rotterdam aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Rotterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, dakterras aanleggen, bestratingsklus in een nieuwbouwtuin, bestrating op parkeerplaatsen aanleggen, rubbertegels aanbrengen, dakterrassen bestraten, betontegels in een achtertuin leggen, parkeerterrein en terras ophogen en bestraten, middelgrote achtertuin herbestraten, voor- en achtertuin voorzien van terrastegels, terras bestraten met betontegels, oprit met natuursteen opnieuw aanleggen, zevenduimers klinkers laten leggen, dakterras aanleggen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Rotterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Rotterdam:

Sierbestrating aanleggen

Sierbestrating leggen. De tuin is 9 bij 6 meter. Waarvan 12 m2 aarde. Moet ongeveer 10 cm opgehoogd worden.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Hoi, op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Gestabiliseerd zand leveren en aantrillen

Het gaat om een ondergrond voor een zandbak. Waarschijnlijk 2,5 kuub nodig. Is voor op een schoolplein. Misschien ook mogelijkheid tot aantrillen?

Tuin betegelen

Ik heb achtertuin, zonder achteruitgang. Alles dient binnenhuis te worden verplaatst. Plus tapijt binnen. Grote tuin =/- 23m2 ophogen /bestrating/ opsluiting standaard tuin geen bijzonderheden.

Houten terras op palen aanleggen

Wij willen graag een houten terras laten aanleggen van 2.50 meter diep en 6 meter breed. Het terras zal een houten trap en hekwerk moeten krijgen daar deze op 2 meter hoogte geplaatst moet worden zodat hij aansluit op de woonkamer. De ondergrond in de tuin waar de palen geplaatst moeten worden bestaat uit zand en een paar tegels. Deze tuin is eventueel via een tuin van de buren te bereiken en anders alleen via de woning zelf. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Betontegels leveren en leggen

Ik wil goedkope betontegels door de vakman laten regelen en inclusief het laten leggen door hem laten doen. Circa 25 vierkante meter. Er ligt al een ondergrond.

Bestraten van de tuin

Bestraten van een tuin van 50 m2 met grijze stenen van 60 x 60 cm. Ik heb een achterom.

Achtertuin betegelen en tegels vervangen

Terras in de achtertuin, tegels vervangen. Het gaat om zo'n 20 m2. Huidige tegels halen wij zelf weg en de nieuwe tegels schaffen wij ook zelf aan (60 x 60 cm). Hoeveel kost het om te laten plaatsen?

Dakterras renovatie

Beste, wij zijn onlangs verhuisd naar Rotterdam en willen graag ons bestaande dakterras renoveren. Er liggen nu betontegels plat op het dak en dit is voor ons huis uit ca. 1910 eigenlijk te zwaar. We beschikken op het moment al over een vaste trap naar het terras, dus deze hoeft niet geplaatst te worden. De dakbedekking is ca. 18 jaar oud, dus bij volledige renovatie willen we dit waarschijnlijk meteen meenemen. Het terras is circa 55 meter groot waarvan we in ieder geval aan de zuidzijde een (zwevende) vlondervloer willen laten plaatsen. Aan de noordzijde willen we in overleg bedenken wat we doen. Eventueel een groendak. Daarnaast moet er een nieuwe balustrade geplaatst worden. Ik ontvang hier graag een gespecificeerde offerte voor en een bezichtiging is ook mogelijk. Bij voorkeur contact via de email. Materiaal kunnen we deels zelf afvoeren waarschijnlijk. Kunnen we nog even over overleggen.

Bestrating tuin vervangen

Ten behoeve van mijn tuin in de binnenstad dient een stukje bestrating 36 m2 geheel opnieuw te worden aangelegd: Oude bestrating weg, zandlaag aanbrengen, nieuwe bestrating aanbrengen, met indien mogelijk twee of drie treden naar achterste deel van de tuin en afwatering onder de bestrating door, indien haalbaar. Er liggen nu klassieke grijze stoeptegels, maar er mogen ook stenen in die minder mosgevoelig zijn. De bestrating ligt op het noorden, bijna steeds uit de zon. Graag krijg ik van u een offerte. Alvast mijn dank. Klus zal door het huis heen moeten gebeuren, daarvoor moet de vloer even afgedekt worden. Het is 15 meter van de voordeur naar de tuin.

Terras aanleggen van composiet

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Ik wil een vloer laten aanleggen met composiet vlonder planken. De afmeting is 20 m2 en bevindt zich onder een terrasoverkapping. De ondergrond bestaat uit tuintegels. De kleur van de planken moet antraciet zijn. De overkapping moet nog geplaatst worden.

De oprit opnieuw betegelen

De oprit tegels haal ik zelf weg. Hierna zal er opgehoogd moeten worden en betegeld. De afmeting van de oprit is 5.50 meter breed en 8.80 meter lang, totaal 48,4 meter. Aan de zijkant is er nog een plantenbak aanwezig waardoor de totale te bestraten oprit op ongeveer 43 m2 komt.

Tuintegels in de achtertuin laten leggen

De tegels in de achtertuin dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er zand gestort moeten worden voor het ophogen en nieuwe bestrating gelegd. De tuin is ongeveer 50 m2 en er moeten tegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. Er is een achterom aanwezig.

Hardhouten terras met trap aanleggen

Hardhouten planken terras aanleggen. In mijn tuin ligt nu een stenen terras dat verzakt is. Het terras is gelegen aan de woning en is ongeveer 2.5 x 10 meter. Aan een kant wil ik het terras graag iets breder hebben. Het terras ligt hoger dan de rest van de tuin. Het huis ligt weer hoger dan het terras. Er zal ook een bijpassende trap vanuit de openslaande deuren naar het terras gemaakt moeten worden.

Terras leggen in achtertuin en voortuin

Bestraten van achtertuin (terras) en de voortuin. Dit moeten 60x60 tegels worden. Bestaande straatwerk verwijder ik zelf, ophoogzand misschien noodzakelijk.

Bestrating rondom het huis leggen

Het laten leggen van bestrating rondom de woning met dezelfde steen, 40 x 20 x 6 cm met een totale oppervlakte van ongeveer 135 m2. Daarbij willen we het terras in de achtertuin met hoge borders opsluiten, dit is onderdeel van de 135 m2. Er zal ook opgehoogd moeten worden. Er is een plan voor het geheel aanwezig en de woning is vrij toegankelijk.

Tuin aanleggen bij nieuwbouw

Graag een tuin aanleggen van een nieuwbouwwoning. Tuin is reeds uitgegraven. Er ligt nu cementzand los in. We willen keramische tegels van 1.7cm dik laten leggen. Betreft 35 m2 in de voortuin en 10 m2 in de achtertuin. De achtertuin heeft geen achterom. Wat kost gestabiliseerd zand hiervoor? Wat kost het bestraten? Tegels schaffen wij zelf aan.

Achtertuin tegelen

Ik wil mijn tuin betegelen. Het gaat om 80 vierkante meter en ik wil ook graag vijf schuttingdelen laten neerzetten. Het materiaal zal ik zelf verzorgen. Er is geen achterom. Oude materiaal kan ik waarschijnlijk zelf afvoeren.

Verzakt terras herstellen

Familie heeft 2 jaar terug mijn terras en bestrating opgehoogd. Door leeftijd en ziekte lukt dit helaas niet meer. De verzakking gaat snel en maakt het een onaantrekkelijk bende. Graag ontvang ik advies hoe ik dit terugkerende probleem het beste meer permanent kan verhelpen of dat uw bedrijf (en tegen welk bedrag) het probleem kan oplossen. Graag zie ik graag iemand langs komen voor advies en reparatie. De afmetingen weet ik niet precies. Het terras is niet breder dan acht meter. De tuin heeft geen achterom. Graag ervaringsdeskundige met deze verzakingsproblematiek.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

De achtertuin van 47 m2 moet ongeveer 7 cm opgehoogd worden. Hierna mogen de oude tegels van 60 bij 40 cm terug gelegd worden. De tuin is goed te bereiken.

Ernstig verzakte tuin ophogen en bestraten

Mijn tuin is ernstig verzakt en staat na een fikse regenbui helemaal blank. Er is nu een terras van ongeveer 20 m2 in een tuin van ongeveer 100 m2. De beplanting en gazon is volledig afgestorven. Het plan is dus om de tuin volledig op te hogen en eventueel betegelen en vlonders te plaatsen. Het is een binnenplaats, dus het zand zal via of over het huis gestort moeten worden.

Composiet terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? 48 m2 op 3e verdieping. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen de huidige terrastegels vervangen door composiet. Onderlaag is bitumen. We zorgen dat de bestaande tegels verwijderd zijn.

Tuin betegelen

Het betegelen van een tuin.

Tuintegels leggen

Ik wil tuintegels laten leggen. Het oppervlak van de tuin is ongeveer 40-44 m2. Ook moet er rond de 15 m2 kunstgras geplaatst worden. Dat dient de vakman ook te plaatsen. De tuin hoeft niet leeggehaald te worden. Ik heb een achterom.

Bestrating leggen op het terras

In de achtertuin zou ik graag bestrating en kunstgras willen laten leggen. Er is een deel van 8 bij 2.50 meter waar tegels van 60 bij 60 cm gelegd moet worden, een stukje van 1.10 bij 1.75 meter met zeshoekige tegels van ongeveer 25 - 30 cm en een deel van 2 bij 4 meter waar ik graag kunstgras laat leggen. De achtertuin heeft geen achterom, alles zal via de woonkamer moeten gaan.