Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor het laten leggen van tuintegels:

Het laten leggen van tuintegels

De voortuin is ongeveer 15 m2. Moet nog wat zand erbij
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het laten leggen van tuintegels uit heel Nederland:

Tuin opnieuw bestraten en omrasteren

Oppervlakte tuin 45,6m2. Het verwijderen van de oude tuintegels en omrastering, het afvoeren van alle oude materialen, het ophogen van de tuin met 3m3 opvulzand, het leggen van kera 3.0 tegels 60x60x3, het opnieuw omrasteren van de tuin met een schutting van beton en hout, poort van 2 tuindeuren, het plaatsen van 5 stuks 230 volt grondspots incl. aanleggen bekabeling.

Tuintegels plaatsen

Het laten leggen van tegels in d tuin, Er ligt zand maar moet een stuk opgehoogd worden. Ongeveer 45m2. Huidige tegels verwijderen wij zelf. Aan d voorkant bij de voordeur graag een trapje/opstap maken.

60x60 tegels aanleggen

Het gaat om het leggen van 60x60x4cm tuintegels, recht toe, recht aan. Totaal 50m2 Stenen zijn al in tuin aanwezig (de oude verwijderd), evenals zand, dus hoeft niet zelf te worden vervoerd.

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.

Tuintegels leggen

Graag laat ik nieuwe tuintegels aanleggen. Het gaat om 45 m2. Huidige klinkers moeten weggehaald worden, deze kan ik losmaken. Is het mogelijk dat u deze meeneemt? Graag zou ik 60 bij 60 cm tegels willen hebben. Wanneer het voor u uitkomt zou er gestart kunnen worden, er zit geen druk achter.

Tuintegels leggen

Wij willen graag onze achtertuin laten leggen met nieuwe tegels. De grote van onze tuin is ongeveer 54,31 m2. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn en wat de totale kosten zijn voor tegels inclusief het leggen van de tegels. Oude tegels liggen er op dit moment en moeten weggehaald worden.

Zandbed verdichten en tuintegels leggen

Wij willen graag tuintegels laten leggen volgens de bijgevoegde tekening. De buitenmaten van het gehele tuinperceel bedragen: L x B = 7,11 m. x 5,3 m.

Opnieuw leggen tuintegels

We willen graag tuintegels (natuursteen) opnieuw laten leggen, dit na verwijderen van bomen, gaat om circa 20 vierkante meter, tegels zijn 60x60

100m2 Tuintegels opnieuw leggen

Ongeveer 100 M2 meter tuintegels die moeten opnieuw gelegd worden. De tegels zijn hier en daar verzakt, hier moet dus wat extra zand bij gelegd worden. De tegels zijn 40 bij 40 en kunnen worden hergebruikt. De tuin is bereikbaar via de schuur, via een deur van ongeveer 90cm breed.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van 2cm hoge 60x60 keramische tuintegels. Er ligt al zand van vorige tegels. Betreft ca. 45 m2. Moet goed aangetrild worden en er moet wel laagje cement op.

Partners

Partners van Casius