Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating aanleggen voortuin en achtertuin:

Bestrating aanleggen voortuin en achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn voor- en achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om het verwijderen van de bestaande bestrating, eventueel ophogen en egaliseren en opnieuw bestraten van ongeveer 300 m2. Daarnaast ga ik graag samen met de hovenier om tafel zitten ten behoeve van een tuinontwerp.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating aanleggen voortuin en achtertuin uit heel Nederland:

Tuin renoveren

We willen graag nieuwe bestrating in de achtertuin, een waterornament, bording. Evt elektriciteit aanleggen. De tuin is 48 m2.

Bestrating vervangen

Mijn Zij tuin heeft last van verzakking. het gaat hierbij om 20 m2. Graag zal ik de zij-tuin willen ophogen en nieuwe tegels willen aanleggen.

bestrating paardenstal

Onze klus is als volgt: het laten aanleggen van een stuk bestrating voor een paardenstal. ligt nu drainagezand. gaat om een stuk van ca. 6 meter breed en 3 meter lang. Mocht u ervaring hebben met het bestraten van paardenstallen horen wij ook graag advies over het type tegels.

Bestrating aanleggen

Oude stenen moeten worden weggehaald. Trommel 20x30 op enkele plekken licht opgehoogd. Daarna de gehele tuin bestraten met 60x60 tegels die ook gevoegd moeten worden. Het is in totaal 63 m2. Het terras is iets hoger waar een band gelegd moet worden

Tuin hekken plaatsen en bestrating

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. +- 45 m2 terras aanleggen met sier bestrating ondergrond zo dat er geen onkruid meer door groeit. Oud tuinhek en bestrating verwijderen en afvoeren.

Aanleggen gehele achtertuin

Ik heb een woning gekocht met daarbij een kleine achtertuin. Bij de gemeente zal ik 25 m2 bijkopen, waardoor het totale oppervlakte op 41 m2 uitkomt. Graag ontvang ik een offerte voor de aanleg van 41 m2 tuin, onderhoudsvrij (incl schutting). In de bijlage ziet u een foto van hoe we het graag willen. De huidige bestrating moet eruit gehaald worden. We willen een deel met tegels, en een deel met gras. Verder graag overleggen of we de meubels zelf aanschaffen of in de offerte laten includeren. Het gaat om een tuintafel met stoelen, en een bank.

Oprit aanleggen met wildverband-bestrating

Oprit aanleggen met wildverband bestrating. Zand en stenen worden besteld. Gaat om circa 23 m2.

Oprit aanleggen

Bij mijn nieuwbouwhuis graag bestrating (ong 100m2) aanleggen, incl terrassen, oprit etc incl uitgraven en zand aanbrengen. Stenen zijn besteld. Tegels graag afvoeren.

Een schutting en bestrating aanleggen

Ik zoek een specialist voor het bestraten van onze achtertuin. Dit is 52 m2 en graag met 60x60 tegels. De oude bestrating moet er eerst uit gehaald worden. Onze metalen schutting ontdoen van Hedera planten zodat er een houten schutting tegen het metalen frame gemonteerd kan worden. Het monteren van een houten schutting tegen het metalen frame. Dit betreft 5 meter schutting. Ook een kleine vlonder verwijderen en een pad voor de woning aanleggen.

Het indelen en aanleggen van de achtertuin

Wij willen graag onze tuin geheel opnieuw laten aanleggen. Hierbij willen wij graag dat de schutting aan de achterkant van de tuin wordt verwijderd, en dat er een Schuur met veranda tegen de gehele achterkant word geplaatst. Zelf zullen wij de huidige schuur en de tegels verwijderen uit de tuin, het afbreken/verwijderen/afvoeren hiervan zal niet nodig zijn. Ik heb aan deze email een tekening op schaal hoe wij de tuin willen hebben. Ook heb ik een offerte die wij reeds ontvangen hebben voor een schuur + veranda echter kan ik deze niet aan dit formulier toevoegen. Voor de bestrating willen wij de volgende tegels (nr 1): H2O-Mixed Cloudy Brown wildverband 5cm dik (actieprijs 23,50 per m2) https://www.zamsierbestrating.nl/h20-design-mixed-5-cm-cloudy-brown-emotion?search=cloudy%20brown Voor de plantenbakken willen wij de volgende stapelblokken (nr 3): Cliff Walling getrommeld 30x12x12cm bruin/zwart. (3,25 per stuk) https://www.zamsierbestrating.nl/cliff-walling-getrommeld-30x12x12-cm-bruin-zwart?search=cliff%20walling Voor het pad willen wij de volgende staptegels (ipv bestrating, nr 4): Staptegel Deccan Red (10,95 per stuk) https://www.zamsierbestrating.nl/staptegel-deccan-red?search=staptegel Alvast bedankt voor uw reactie!

Partners

Partners van Casius