Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin volledig laten bestraten:

Tuin volledig laten bestraten

Tuin moet bestraat worden helemaal Hij is ongeveer 9 bij 11 meter Er moet een gootje voor het water komen En hij moet geëgaliseerd worden.
Onze klant uit Ridderkerk (Zuid-Holland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin volledig laten bestraten uit heel Nederland:

Tuin aantrillen en bestraten

De voor- en achtertuin zijn al leeg gehaald en beide voorzien van een zandbed. De voortuin van 25 m2 kan gelijk bestraat worden met de nieuwe aanwezige tegels. In de achtertuin van 40 m2 zal er 20 m2 zand aangetrild moeten worden en daarna volledig bestraat.

Tuin volledig aanleggen

De tuin is 10 meter x 5 meter. Er zijn tegels waar de voorkeur bij ligt, hier is echter nog geen definitief besluit over, als Gamma voor ons geschikte tegels kan leveren is dit het bekijken waard. Als mogelijk ook de schutting vervangen (lengte 1: 8.30 meter lengte 2: 5 meter (deur plaatsen) lengte 3: 1 schuttingdeel. Graag voor prijsopgave een bezoek inplannen om de situatie te bekijken. De tuin heeft een achterom, misschien moet ik even wat planken weghalen. Het werkt dient uitgevoerd te worden in de periode 30 juni tot 15 juli.

Tuin opknappen

Ik wil mijn tuin (30 m2) graag verbouwd hebben, deze is nu volledig bestraat, ik wil echter graag dat er gras (grootste gedeelte) ingelegd wordt en een houten terras (2 x 3 meter). Een gedeelte van de bestrating (achterin bij de schuur) mag behouden blijven.

Tuin volledig aanleggen

Oude tegels verwijderen, tuin bestraten en beplanten. Tussen de 60 en 65 vierkante meter. Tuin heeft een achterom, het is een hoekhuis. Offerte met en zonder materiaal.

Totale tuin betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het volledig betegelen van een nieuwbouwwoning. De tuin is ongeveer 33 m2 en er is een achterom aanwezig. Het is mij niet duidelijk of er opgehoogd dient te worden, dit zal de vakman even moeten beoordelen.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de levering en plaatsing van een schutting in onze tuin, waarbij ik onze wensen hieronder op een rijtje heb gezet: - schutting langs 2 zijdes van tuin: 13m + 14m lang - geïmpregneerd grenen houten panelen 180x180cm, 18mm dikke verticale planken, 23 planks (21 verticaal en 2 horizontaal) - per lengte (van 13 en 14m) 1 paneel met zelfde opbouw, maar dan horizontale planken - hardhouten palen 9x9cm in beton gezet - antracietkleurige betonnen stroken aan onderzijde van 20cm hoog - alle planken en schuttingdelen gemonteerd met RVS schroeven - alle overige metaaldelen (zoals beugels) van RVS - oude schutting volledig weghalen en afvoeren - nieuwe schuttingsmaterialen transporteren en leveren - incl. Alle bevestigingsmaterialen en werktuigen die benodigd zijn - incl. Volledige plaatsing en nette, accurate en rechte afwerking - na afloop van werkzaamheden alles schoonmaken en tuin netjes achter laten Indien bovenstaande niet precies mogelijk is, dan graag daar zo dicht mogelijk in de buurt komen en aangeven wat anders is. . Graag ontvang in hiervoor een formele en in detail gespecificeerde offerte, waarin in ieder geval afzonderlijk is gespecificeerd: • Materiaalkosten • Arbeid (aantal uren en tarief) • BTW

Grond egaliseren en kunstgras leggen

In de achtertuin dient er ongeveer 10 m2 tuin geëgaliseerd te worden en kunstgras gelegd. Daarnaast zijn er 2 delen grond die met klinkers bestraat moeten worden. De totale oppervlakte daarvan is 4 m2. Separaat zouden wij graag willen weten wat de kosten zijn als de tuin volledig betegeld zal worden. Dit is ongeveer 25 m2 en de oude klinkers en tegels dienen dan door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden.

Haag van coniferen verwijderen

In de achtertuin is een coniferen heg volledig uit de hand gegroeid. Wat kost het om deze te verwijderen. De tuin is ongeveer 10 meter lang.

Tuin volledig bestraten

Graag wil ik mijn tuin volledig bestraten. Tuin is min de schuur en uitbouw 24,02 m2. Liefst 50 x 50 cm antraciete tegels. Er ligt momenteel grind wat ik zelf weghaal. Eventueel tuin ophogen/verlagen en het afvoeren hiervan. Er is een achterom waar je ongeveer anderhalve meter ruimte hebt.

Sierbestrating leggen

Ik wil graag sierbestrating laten leggen in mijn tuin. Mijn tuin is ongeveer 30 m2 en het is volledig betegeld. Ook zou ik het willen egaliseren, op het moment is het erg scheef. Verder zou ik graag een oplossing willen voor onkruid, ik heb daar momenteel erg veel last van.

Partners

Partners van Casius